تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 2 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):روزه بگيريد تا تندرست باشيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832400100




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

«آشغال‌های دوست‌داشتنی» باز هم نشان داده نشد/شایعه‌ها می‌گویند عمر میز ِ رؤسا دو روز است!


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:


«آشغال‌های دوست‌داشتنی» باز هم نشان داده نشد/شایعه‌ها می‌گویند عمر میز ِ رؤسا دو روز است! وبلاگ > سلحشور، یزدان - روز نهم، روز پردست‌اندازی برایم بود و معیشت، نشست جای کاخ جشنواره و فیلم افخمی را که فیلم اول صبح بود ندیدم. بعد معیشت، دوباره زنگ در را زد تا فیلم«دو ساعت بعد،مهرآباد»علیرضا فرید را هم نبینم همچنان که «ماهی و گربه» شهرام مکری را. البته گفته‌اند که فیلم مکری را در سانس فوق‌العاده روز دهم به سالن اصلی می‌آورند اگر بیاورند.«خواب‌زده‌ها»ی فریدون جیرانی، واپسین فیلم ندیده‌ی من بود.

شایعه‌ای پخش شد که می‌خواهند «آشغال‌های دوست‌داشتنی» را در سانس فوق‌العاده نشان بدهند که مشخص شد همیشه پای شایعه‌ای در میان است. سَر ِ شام می‌گفتند که قبلاً وقتی که جامعه سینمایی یک‌صدا فیلمی را می‌خواستند، در جشنواره پخش می‌شد چون قبلی‌ها شهامت کنار آمدن با اعتراض را داشتند اما این شهامت در فعلی‌ها نیست. به گردن گوینده! من که شخصاً فکر می‌کنم که فعلی‌ها خیلی شهامت دارند که از افکار عمومی وحشتی ندارند. به هر حال سال بعد،«آشغال‌های دوست‌داشتنی» را می‌بینیم و از خودمان می‌پرسیم مگر این فیلم چه مشکلی داشت؟ همان طور که امسال از خودمان پرسیدیم فیلم‌های روح‌الله حجازی و کیانوش عیاری چه مشکلی داشتند که سال‌های قبل، قیچی شدند اما سال بعد که این فکر می‌کنیم همان پشت ِ میزنشینی که حالا برای سینما قیافه می‌آید، به جای کاخ جشنواره دارد در سوپرمارکت‌اش قدم می‌زند و یاد زمانی می‌افتد که به اتکای قدرت ِ میز، دهان ملتی را صاف کرده بود و با مشتری‌های‌اش گرم می‌گیرد که«نه آقا، مگر این کشور درست‌شدنی‌ست؟! من خودم از اول هم مخالف بودم.الان هم خانوم،بچه‌ها کانادا هستند من هم می‌روم. جای ماندن که نیست اینجا! هیچ کس نمی‌تواند دهن باز کند» و می‌شود اپوزیسیون! می‌گویید نه، ببینید!
«آذر،شهدخت،پرویز و دیگران» را ندیدم اما بعضی می‌گفتند که فیلم خیلی خوبی‌ست و بعضی‌ها هم می‌گفتند این فیلم افخمی فقط بازی‌های خوبی دارد و از جمله از بازی فخیم‌زاده خیلی تعریف می‌کردند. در مورد فیلم جیرانی، کسی نظر مطلوبی نداشت و فقط بعضی در دفاع از جیرانی می‌گفتند که خودش هم گفته که این فیلم را نمی‌خواهد به جشنواره بیاورد اما اصرار کرده‌اند که باشد که معلوم نیست این اصرار برای چه بوده و در مورد کسانی که اصرار دارند باشند، معکوس عمل می‌کند. آدم یاد ابوالهول داستان ادیپ و اکوان دیو قصه رستم می‌افتد که کارشان برعکس عمل کردن بود. «آرایش غلیظ» حمید نعمت‌الله به شدت تشویق شد اما من از نیمه‌ی دوم فیلم که بهداد می‌فهمد که رضایی او را به برق‌نورد فروخته، خوشم نیامد چون به نظرم آمد که فیلم،«زیرژانر»ش را عوض کرد و به سراغ فیلم جاده‌ای و پایان‌های آن گونه رفت و از شیوه حقه‌بازی از نوع امریکایی جدا شد و در نتیجه فیلمی که تا سکانس چک کردن موبایل رضایی توسط بهداد، ریتم خیلی خوبی داشت و روایت‌اش، روان و بدون اشکال بود، یک دفعه از خرده‌روایت خالی شد و ریتم‌اش کند و کسالت‌بار شد. فیلم، بازی‌های خیلی خوبی دارد. کارگردان هم به آن نوع فیلم ِمورد علاقه‌اش که آمیختگی ِ«نوآر» و «وسترن شهری»ست خیلی نزدیک شده اما حیف که در فیلمنامه، فیلم ناگهان دچار مشکل می‌شود. فیلم البته در گیشه خواهد فروخت. «فرشته‌ها با هم می‌آیند» حامد محمدی، کمدی آرامی‌ست درباره زندگی یک طلبه جوان با بازی جواد عزتی که زنش سه قلو به دنیا می‌آورد و او هم برای تأمین زندگی بچه‌ها به آب و آتش می‌زند. اَُفت ریتم در میانه‌ی فیلم و داشتن چند پایان[هر بار ما تصور می‌کنیم فیلم تمام شده اما از نو شروع می‌شود ] به آن ضربه زده. جواد عزتی، پیش از این هم در نقش یک روحانی، در تلویزیون بازی داشته و اینجا هم روان بازی می‌کند.فیلم در اکران عمومی مطمئناً زمین نخواهد خورد چون بندبازی و پشتک‌بارو ندارد و خیلی ساده و قابل درک برای همه اقشار جامعه، به پیش می‌رود و پایان می‌یابد.



دوشنبه 21 بهمن 1392 - 07:56:21





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن