تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مردم را به غير از زبان خود، دعوت كنيد، تا پرهيزكارى و كوشش در عبادت و نماز و خوبى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860472583




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قضاوت عجولانه در خصوص نتایج مذاکرات ژنو جایز نیست


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

قضاوت عجولانه در خصوص نتایج مذاکرات ژنو جایز نیست تبریز - ایرنا - استاد حوزه و دانشگاه با تاکید بر اینکه در زمینه مذاکرات ژنو نیز نباید عجولانه قضاوت کرد، گفت: باید با گذشت زمان نتایج توافق ژنو را ببینیم، چرا که آنطور که معلوم است غرب و آمریکا مفاد این توافق را قبول نمی کنند و این خود موفقیتی برای ایران است.


حجت الاسلام خداداده روز یکشنبه در جمع کارکنان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی در زمینه اظهار نظرهای مختلف در زمینه توافقات ژنو با اشاره به ماجرای صلح حدیبیه پیامبر (ص) گفت: برخی افراد در زمان پیامبر (ص) نیز قضاوت های مختلفی در زمینه این صلح می کردند ولی گذشت زمان ثابت کرد که این صلح به نفع مسلمانان بوده است.
وی با اشاره به پیشرفت ایران بعد از انقلاب اسلامی در بعد سیاسی افزود: امروز بسیاری از مسائل برای همه روشن شده است و توده مردم نیز می توانند این دستاوردها را نقد منصفانه کرده و به اقتدار ایران اسلامی در عرصه جهانی پی ببرند.
وی با اشاره به سرگذشت قذافی و حسنی مبارک گفت: آمریکا قابل اعتماد نیست و حتی در تاریخ کشور ما نیز در ماجرای مصدق، هنگامی که وی در دوره دوم نخست وزیری خود به آمریکایی ها اعتماد کرد، آنها علیه خود مصدق کودتا کردند.
حجت اسلام خداداده تاکید کرد: ما نسبت به آمریکا کینه نداریم، بلکه تحلیل داریم، اندیشه ای که در آمریکا حاکم است اندیشه استکباری است و ما برای این اندیشه مرگ را می خواهیم .
وی همچنین با اشاره به رشد علمی و اقتصادی ایران در عرصه های مختلف گفت: به رغم اعمال تحریم های شدید، بعد از انقلاب پیشرفت های قابل توجه علمی و اقتصادی در کشور رخ داده و امیدواریم کاستی های موجود نیز به همت مردم و مسوولان به زودی رفع شود.
استاد حوزه و دانشگاه گفت: تقابل ما با غرب در اندیشه توحیدی است چرا که ما اندیشه توحیدی را می پذیریم و آنها اندیشه الحادی را می پذیرند.
وی با تاکید بر لزوم حفظ انقلاب اسلامی توسط نسل حاضر، اظهار کرد: اگر بخواهیم دستاوردهای انقلاب را با پیشرفت های سایر کشورها مقایسه کنیم باید این مقایسه نسبی باشد تا بتوانیم به واقعیت های موجود دست پیدا کنیم.
وی افزود: با نگاهی به وضعیت کشورهای همسایه ایران متوجه می شویم که در این شرایط، امنیت حاکم بر کشور مهمترین ارمغان انقلاب اسلامی برای ملت ایران است.
حجت الاسلام خداداده با بیان اینکه یکی از شاخص های موفقیت هر کشوری امنیت است، افزود: ما از بحث امنیت غافل هستیم در حالی که تامین امنیت کشور در شرایطی که ایران در محاصره کشورهایی است که یا ناامن بوده و یا پایگاه دشمنان ما هستند، از ویژگی های منحصر به فرد جمهوری اسلامی است که به برکت خون شهدا و ایثار نیروهای مرزبانی و نظامی تامین شده است.
8120/587/ 1495
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




20/11/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن