تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر لحظه ای که بر فرزند آدم بگذرد و او به یاد خدا نباشد روز قیامت حسرتش را خواهد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867760751




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روایتی از درخواست جدید بابک زنجانی


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
روایتی از درخواست جدید بابک زنجانی




عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس نهم، با اعلام این خبر که «بابک زنجانی در بازجویی درخواست می‌کند برای استفاده از اموال خارجی‌اش باید از زندان بیرون بیاید» گفت: «بعضی از حساب و کتاب‌ها به کیفیتی است که تا فرد خودش به حساب‌ها مراجعه نکند نمی‌تواند از اموالش استفاده کند، اما در مورد پرونده بابک زنجانی این گونه نیست.»





خبرگزاری ایسنا: عضو ناظر مجلس در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی با بیان اینکه برای اموال زنجانی در خارج از کشور مشکلاتی به وجود آمده است، می‌گوید: «متاسفانه برخی کشورهای آسیای میانه وقتی دیدند وضع این‌طور است و زنجانی در زندان به سر می‌برد، با این ادعا که زنجانی به آنها بدهکار بوده اموالش را دارند از بین می‌برند و به نفع خودشان می‌گیرند. حتی کسانی که در دستگاه دولتی این کشورها هستند اموال بابک زنجانی را به نفع خودشان مصادره می‌کنند.»

پایگاه خبری «تدبیر» نوشت: عزت‌الله یوسفیان‌ملا اظهار می‌کند: «همه کشورهایی که زنجانی در آنها حساب داشته به این ثروت نفتی ایران چشم طمع دارند. مثلا در مالزی پیشنهاد دادند که حاضریم بخشی از پول‌های زنجانی را به ایران بدهیم به شرطی که مبلغی هم به ما بدهید. در واقع باج می‌خواهند تا پول ایران را به ایران پس بدهند. پرونده بابک زنجانی کاری کرد که همه سودجوها راه افتادند و دنبال سهم‌خواهی هستند.»

40 روز از بازداشت بابک زنجانی می‌گذرد و همچنان پرونده‌اش در دستگاه قضایی، کمیسیون اصل 90 مجلس و ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی به دلیل بدهی دو میلیارد و چهارصد میلیون یورویی‌اش در حال بررسی است؛ کسی که طبق ادعای روزنامه نیویورک تایمز هم‌اکنون با 13.5 میلیارد دلار سرمایه، در مجله فوربس هم‌رده محمد عیسی العمودی است. اگر نقل این روزنامه آمریکایی را از میزان دارایی بابک زنجانی بپذیریم هم‌اکنون بابک زنجانی شصت و پنجمین ثروتمند جهان است.

یوسفیان ملا می‌گوید: «اموال داخلی بابک زنجانی پاسخگوی حتی دو دهم بدهی‌اش نیست.»

مصطفی پورمحمدی وزیر دادگستری هم در نشست خبری خود اعلام کرد: بررسی اولیه ما از لیست اموال ارائه‌شده حکایت از آن دارد که ارزش اموال خیلی کمتر از مبلغ بدهی بابک زنجانی است. اگر واقعا پول نقدی در کار نباشد ما مجبوریم به لنگه‌کفش در بیابان هم بسنده کنیم و این اموال را بگیریم.

یوسفیان‌ ملا خاطرنشان می‌کند: «نشست‌های ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی درباره پرونده بابک زنجانی به طور مرتب برگزار می‌شود و در حال حاضر در مرحله برآورد اموال زنجانی در داخل و خارج از کشور برای پرداخت بدهی‌هایش هستیم.»

نماینده آمل و لاریجانی در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه مطابق بررسی‌های ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی اموال بابک زنجانی در داخل کشور نمی‌تواند پاسخگوی تمام بدهی‌هایش باشد، تاکید می‌کند: «بر اساس برآوردهای ما در ستاد مبارزه با فساد اقتصادی در خوشبینانه‌ترین حالت میزان اموال زنجانی در داخل حدود چهار هزار میلیارد تومان است که در واقع حتی نیمی از بدهی بابک زنجانی به وزارت نفت را هم شامل نمی‌شود.»

یوسفیان ملا تاکید می‌کند که بابک زنجانی برای پرداخت بدهی‌هایش حتما باید از اموالی که در خارج از ایران دارد استفاده کند.

این عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس نهم، با اعلام این خبر که «بابک زنجانی در بازجویی درخواست می‌کند برای استفاده از اموال خارجی‌اش باید از زندان بیرون بیاید» تاکید می‌کند: «بعضی از حساب و کتاب‌ها به کیفیتی است که تا فرد خودش به حساب‌ها مراجعه نکند نمی‌تواند از اموالش استفاده کند، اما در مورد پرونده بابک زنجانی این گونه نیست.»

او می‌گوید: «آن زمان که بابک زنجانی آزاد بود و راحت رفت و آمد می‌کرد در فکر جبران و پرداخت بدهی‌هایش نبود. بنابراین اگر آزاد هم شود بعید است که پول دولت را پس بدهد.»

یوسفیان‌ملا خبر می‌دهد که «یکی از تخلف‌های بابک زنجانی جعل مدرک هم هست» و می‌گوید: «بابک زنجانی از یکی از بانک‌های ترکمنستان گواهی می‌آورد که پول وزارت نفت را پس داده، در حالی که اصلا چنین بانکی وجود خارجی نداشت. گواهی از بانک روسیه می‌آورد که فلان مقدار پول نفت را به حساب دولت واریز کرده اما بعدا مشخص می‌شد که بانک روسیه یک دفتر کارگزاری است که خدمات به بانک‌های دیگر ارائه می‌دهد.»






تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۸:۰۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 104]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن