تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن ابتدا به سلام مى كند و منافق منتظر سلام ديگران است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860416976




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رشد اعتبارات بهداشتي کمتر از 10 درصد بوده است/ ساختار بیمه های ما درمان محور است


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


استانها > مرکز > سمنان زالی:
رشد اعتبارات بهداشتي کمتر از 10 درصد بوده است/ ساختار بیمه های ما درمان محور است
سمنان - خبرگزاري مهر: رئیس سازمان نظام پزشکی كشور با بیان اینکه رشد اعتبارات بهداشتي طی سالهای گذشته کمتر از 10 درصد بوده است گفت: یکی از مشکلات مزمن بخش سلامت بی توجهی به خدمات بهداشتی و پیشگیرانه است.



به گزارش خبرنگار مهر، عليرضا زالي ظهر شنبه در نشست با مسئولان دانشگاه علوم پزشکی سمنان و نظام سلامت این استان درباره انتقال اعتبار سه هزار میلیارد تومانی توسعه شبکه بهداشت به بیمه ها گفت:‌ یکی از مشکلات مزمن بخش سلامت بی توجهی به خدمات بهداشتی و پیشگیرانه است و متأسفانه رشد اعتبارات این بخش در سالهای گذشته کمتر از 10 درصد و حدود هفت درصد بوده است. وی ادامه داد: با توجه به اینکه ساختار بیمه های کشور ما درمان محور است و به بهداشت عمومی توجه ندارد، این تصمیم مجلس مبنی بر انتقال بودجه بخش بهداشت به بیمه‌ها کمکی به ارتقای سلامت مردم و پیشگیری از بیماریها نمی‌کند، در حالی که این سه هزار میلیارد تومان می‌توانست قدری از عقب ماندگی بخش بهداشت را جبران کند و آغازی برای یک روند صحیح باشد. زالي گفت: البته اعتبارات سرانه درمان و بیمه‌ها هم باید با استفاده از منابع پایدار از جمله اعتبارات حاصل از مالیات بر ارزش افزوده افزایش پیدا کند زیرا بی توجهی به این منابع عامل مهم خالی شدن روستاها و مناطق محروم از پزشک بوده است. رئیس کل سازمان نظام پزشکی با بيان اينكه پیشنهاد ما در شورای عالی بیمه این است که یک تعرفه ترجیحی برای مناطق محروم و روستاها تصویب شود تا امکان ماندگاری بیشتر پزشکان در این مناطق فراهم شود اضافه کرد: جلسات شورای عالی بیمه از یکشنبه آینده برای تعیین تعرفه های پزشکی سال آینده آغاز می‌شود و با توجه به گستردگی موضوع حداقل سه جلسه رسمی برای تعیین تعرفه‌های بخش دولتی، خصوصی و غیر دولتی لازم است. وي گفت: پیشنهاد ما این است که امسال در یک روش جدید قیمت واقعی خدمات پزشکی مبنای تعرفه گذاری قرار گیرد و برای کاهش سهم مردم از هزینه های درمانی پیشنهاد می‌کنیم برای هزینه ویزیت در بخش خصوصی که 80 درصد مراجعات مردم را شامل می‌شود، تعرفه ویزیت بخش خصوصی مبنای بیمه ها قرار گیرد و بیمه های تکمیلی پوشش بیشتری نسبت به این خدمات داشته باشند. رئیس کل سازمان نظام پزشکی همچنین در مورد اعتبارات بیمه‌ها نیز گفت: در مورد رشد بیمه ها نیز که برخی رشد 66 درصدی را برای سال 93 اعلام کرده‌ اند، واقعیت این است که رشد واقعی اعتبارات بیمه‌ها حدود 30 تا 40 درصد و ناکافی است. زالی به اعتبار 60 هزار میلیارد ریالی سهم سلامت در سال 91 اشاره کرد و گفت: این اعتبار در نهایت در آخرین روز سال فقط 19 هزار میلیارد ریال آن اختصاص یافت. وي اظهار داشت: بررسی تعرفه های پزشکی بخش دولتی، خصوصی و غیر دولتی از هفته آینده در نشست شورای عالی بیمه آغاز می شود و پیشنهاد این است که امسال قیمت واقعی خدمات مبنا قرار گیرد. زالی به بحث دریافت زیرمیزی توسط برخی پزشکان اشاره کرد و گفت: خوشبختانه هم سازمان نظام پزشکی و هم وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با همکاری هم در صدد پالایش این پدیده که عده کمی از پزشکان به آن دچار هستند، است. رئیس سازمان نظام پزشکی کشور در خاتمه، از کادر پزشکی که در هوای برفی و سرمای کم سابقه شمال کشور حتی تا 72 ساعت بدون استراحت به مداوای حادثه دیدگان پرداختند، قدردانی کرد.


۱۳۹۲/۱۱/۱۹ - ۱۷:۲۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن