تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 17 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس از مرد يا زن مسلمانى غيبت كند، خداوند تا چهل شبانه روز نماز و روزه او را نپذير...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805124604




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

زندگی‌تان لذت‌بخش است یا ناامیدکننده؟


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
زندگی‌تان لذت‌بخش است یا ناامیدکننده؟




انسان‌ها برای تغییر تجربه زندگی‌شان از ناامیدی به معنادار بودن و رضایتمندی چه کارهایی می‌توانند انجام دهند؟ در این مقاله به بررسی ابعاد مختلف این موضوع می‌پردازدیم.





گراف مدیا: انسان‌ها برای تغییر تجربه زندگی‌شان از ناامیدی به معنادار بودن و رضایتمندی چه کارهایی می‌توانند انجام دهند؟ در این مقاله به بررسی ابعاد مختلف این موضوع می‌پردازدیم.

هیچ‌گاه فکر کرده‌اید که شاید یک عنصر اصلی زندگی‌تان را گم کرده‌اید؟ پیش آمده است وقتی به حرف‌های دیگران گوش می‌دهید که درباره عمیق‌ترین احساساتشان سخن می‌گویند به زندگی خود نگاه کنید و از خود بپرسید چرا شما تجربه متفاوتی دارید؟

آیا وقتی دیگران درباره رضایت کاملشان از کار، ازدواج یا فعالیت‌های روزانه صحبت می‌کنند فکر می‌کنید فریبکاری می‌کنند؟ آیا هیچ‌گاه فکر کرده‌اید عمیق‌ترین خواسته‌هایتان چه چیزهایی هستند؟ یا چرا تجربه شما از زندگی کاملاً رضایت‌بخش یا معنادار نیست؟






آیا واقعاً کمیت زندگی من لنگ میزند؟

بخش قابل‌توجهی از جمعیت جهان همین سؤال را درباره‌ی یک یا چند زمینه زندگی خود مطرح می‌کنند. هنگامی‌که ما متوجه می‌شویم طعم زندگی دیگران غنی‌تر و معنادارتر از زندگی ما است، طبعاً دوست داریم تجربه‌ای مشابه داشته باشیم.

در اعماق وجودمان، همه میدانیم که زندگی می‌تواند و باید، سرشار از معنا و رضایتمندی باشد؛ اما به راستی چرا تنها تعداد کمی از انسان‌ها واقعاً به این‌گونه زندگی دست می‌یابند؟ چرا برخی غنای زندگی را گم کرده‌اند و برخی دیگر کاملاً از آن لذت می‌برند؟

آیا شرایط مطلوب، یک زندگی پرمعنا را رقم می‌زنند؟

آیا علت آن است که عده‌ای آن‌قدر خوش‌شانس بوده‌اند که در شرایطی متولد شوند که داشتن یک زندگی پربار آسان است؟ شاید آن‌ها توسط والدینی استثنائی و فوق‌العاده عاشق و فهیم تربیت‌شده‌اند؟ شاید آموزگار یا مرشدی خردمند داشته‌اند که به آن‌ها در کشف معنای عمیق زندگی در سنین پایین کمک کرده‌اند.

البته، هر روایتی از این قبیل امتیازاتی  به فرد می‌دهد. همچنین، واضح است که این امتیازات بین تمام انسان‌ها مشترک نیستند؛ اما وقتی با انسان‌هایی که زندگی پربار و پراحساسی تجربه می‌کنند صحبت کنیم، چه خواهیم شنید؟

 عده بسیار کمی دارای شرایط مطلوب بوده‌اند.

در حقیقت، در بیشتر موارد آن‌ها در شرایطی رشد کرده‌اند که به هیچ عنوان امتیاز محسوب نمی‌شده‌اند! اگر نگوییم شرایط رشد آن‌ها کاملاً در نقطه مقابل مطلوب قرار داشته است. داستان زندگی بسیاری از انسان‌های موفق نشانگر وجود شرایط فوق‌العاده نامطلوب در قسمتی از زندگی آن‌هاست.

با وجود اینکه سرزنش کردن شرایط برای داشتن تجربه‌ای نامطلوب در زندگی کاری آسوده است، باید گفت منطق آن توخالی است. اگر فرصتی دست داد در زمینه رشد شخصیت و نحوه درک شرایط توسط انسان‌ها توضیح خواهم داد که انسان‌ها شرایط را در قالب جهان‌بینی خودشان می‌ریزند؛ یعنی در شرایط یکسان انسان‌ها واکنش‌های مختلفی از خود بروز می‌دهند و تصمیماتی گاه کاملاً متناقض اتخاذ می‌کنند. خوب، اگر شرایط، تجربه رضایت‌بخشی از زندگی رقم نمی‌زنند، پس…

شاید وراثت عامل مورد نظر است!

حتی در مورد کودکان به وضوح قابل مشاهده است که برخی از دیگران کنجکاوتر یا مصمم‌تر هستند. آیا ممکن است این‌گونه خصایص منجر به داشتن زندگی پرمعنایی در آینده شوند؟

آنچه ما با بررسی ژن‌های افراد موفق به آن دست‌یافته‌ایم طیف وسیعی از ویژگی‌های شخصیتی است. برخی درون‌گرا و دیگران برونگرا هستند. هیچ طرح مشخصی برای داشتن یک زندگی معنادار وجود ندارد. در واقع، مصمم بودن یا کنجکاوی بیش از حد می‌تواند به طور یکسان به معنادار بودن یا ناامیدی زندگی بی انجامد.

 




اگر شرایط و ژن شناختی عوامل مهمی نیستند، چه عاملی مهم است؟

به طور قطع، انسان‌هایی که زندگی بهتر و باکیفیت‌تری نسبت به میانگین جامعه دارند دارای اشتراکاتی هستند. حتماً عامل دستیابی به نتایج شگفت‌انگیز در زندگی آن‌ها زمینه‌ای است که آن‌ها متفاوت از دیگران عمل می‌کنند.






تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن