تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اگـر بنـده‏اى... در ابتداى وضويش، بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم بگويد همه اعضايش از ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802990730




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نامه70نماینده دمکرات آمریکا، تحولی نو درسیاست کنگره


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

نامه70نماینده دمکرات آمریکا، تحولی نو درسیاست کنگره نیویورک-ایرنا- نامه مشترک بیش از70 عضو مجلس نمایندگان آمریکا به اوباما برای حمایت ازگفت وگو با جمهوری اسلامی و مخالفت با تشدید تحریم ها، تحول نو در سمت سوی سیاست کنگره و همچنین حزب دمکرات درخصوص تعامل با ایران است.


به گزارش ایرنا این برای نخستین بار است که این تعداد نماینده در مجلس نمایندگان که در میان آن ها گرایش های فکری مختلف داخل حزب دمکرات به چشم می خورند، مشترکا از سیاست گفت وگو با ایران و حل دیپلماتیک موضوع هسته ای پشتیبانی می کنند.
ناظران سیاسی در آمریکا می گویند این نامه شانس تصویب هرگونه طرح ضد ایرانی را در کنگره به شدت تضعیف خواهد کرد.
تا پیش از نگارش این نامه، جریان مخالف مذاکره با ایران امید داشت که با تصویب طرحی برای تشدید تحریم ها درمجلس نمایندگان بتواند زمینه را برای فشار به سنای آمریکا که موضعی معقول تر نسبت به روند مذاکرات هسته ای داشته افزایش دهد تا سرانجام سنا نیز به تشدید تحریم ها رای دهد.
اما تصویب طرح تحریم ها در مجلس نمایندگان به حمایت نمایندگان دو حزب نیاز داشت و اکنون با اقدام دست جمعی دمکرات ها عملا این موضوع امکان تصویب ندارد.
نکته قابل توجه درباره نامه دمکرات های مجلس، نگارش آن پس از انتشار نامه هیلاری کلینتون، وزیر خارجه پیشین و یکی از امیدهای حزب دمکرات برای انتخابات ریاست جمهوری آینده آمریکا است.
هیلاری کلینتون در نامه خود خطاب به یکی از سناتورها نسبت به پیامدهای تشدید تحریم ایران هشدار داده و گفته بود: این کار می تواند ما را از دستاوردهای دیپلماتیکی که به سختی به دست آورده ایم محروم کند و جبهه متحد بین المللی را که ایجاد کرده ایم، بشکند.
به گفته ناظران، نگرانی از شکاف در ائتلاف آمریکا و اتحادیه اروپا در صورت تشدید فشارها در کنگره، یکی از دلایل نگارش نامه دسته جمعی نمایندگان دمکرات به رییس جمهوری آمریکا است.
با خنثی شدن تهدیدهای تندروهای کنگره و لابی صهیونیستی در واشنگتن، تحلیلگران تاکید دارند که دیپلماسی ظریف جمهوری اسلامی توانسته عناصر مخالف مذاکره را در واشنگتن در وضعیت آچمز قرار دهد.
از یکسو تندروهای واشنگتن می گویند توافق هسته ای ژنو برنامه غنی سازی ایران را متوقف نکرده و برای همین باید فشارها را افزایش داد و نگذاشت نظام تحریم ها که در سال های گذشته با تلاش فراوان علیه ایران بنا شده بود از هم بپاشد.
اما از دیگر سو، افزایش فشارها به ایران می تواند واکنش منفی اتحادیه اروپا را به همراه داشته و اروپایی ها با مقصر قلمداد کردن واشنگتن در ناکام گذاشتن مذاکرات، رسما مسیر خود را از آمریکا جدا کنند که این مساله قطعا به معنای فروپاشی ساختار تحریم های ضد ایرانی خواهد بود.
در سطحی دیگر، تحلیلگران می گویند نگارش نامه 70 امضایی نمایندگان دمکرات می تواند نشان دهنده تحولی در این حزب در خصوص تعامل با ایران باشد.
مخالفان مذاکره با ایران تنها به جمهوریخواهان محدود نبوده و برخی نمایندگان دمکرات کنگره که روابط نزدیکی با لابی صهیونیستی دارند نیز خواستار افزایش فشار به ایران بوده اند.
به نظر می رسد با نگارش نامه دستجمعی دمکرات های مجلس نمایندگان، روندی تازه در داخل این حزب در خصوص سیاست تعامل با ایران شکل گرفته باشد.
ناظران سیاسی می گویند در صورتی که باراک اوباما بتواند موضوع هسته ای را به طور مسالمت آمیز حل کرده و با ایران به تفاهم برسد، یک دستاورد تاریخی در کارنامه خود ثبت خواهد کرد.
این میراث نه تنها برای اوباما بلکه برای حزب دمکرات اهمیت خواهد داشت.
تردیدی نیست که این مساله می تواند کارت برنده ای برای حزب دمکرات در انتخابات آینده ریاست جمهوری باشد.
آیا این واقعیتی است که هیلاری کلینتون، نامزد احتمالی دمکرات ها برای انتخابات ریاست جمهوری 2016 درک کرده است و می خواهد برگ برنده ایران را در آن انتخابات بر روی میز قرار دهد؟
خصوصا ناظران یاداور می شوند که وی همان وزیر خارجه ای است که به شدت پیگیر فشار و افزایش تحریم ها علیه ایران بود و در واشنگتن به عنوان یکی از طرفداران لابی اسراییلی شناخته می شد.
از این رو به نظر نمی رسد همزمانی اعلام حمایت وی از دیپلماسی با ایران با انتشار نامه نمایندگان دموکرات تصادفی باشد.
این نکته ای است که پرسش های بسیاری درباره زمان نگارش دو نامه و جایگاه ایران در استراتژی حزب دمکرات به پیش کشیده است.
اروپام 2251 ** 1064
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




19/11/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن