تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):عاقل‏ترين مردم كسى است كه در امور زندگيش بهتر برنامه‏ريزى كند و در اصلاح آخرتش بيشتر ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870980614




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فراخوان کارکنان بخش های صنایع و خدماتی ایتالیا برای تظاهرات در رم


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

فراخوان کارکنان بخش های صنایع و خدماتی ایتالیا برای تظاهرات در رم رم - ایرنا - بخش های صنعتی و خدماتی ایتالیا درپی تداوم و تشدید بحران اقتصادی، بیکاری فزاینده و کاهش مصرف، خواستار برگزاری تظاهراتی بزرگ علیه سیاست های اقتصادی دولت این کشور در رم شدند.


به گزارش ایرنا، شبکه شرکت های ایتالیایی در بیانیه ای ضمن نگران کننده خواندن بحران اقتصادی و تاثیرات منفی آن بر صنایع و خدمات و آینده این کشور، خواستار تظاهراتی بزرگ در شهر رم در روز 18 فوریه (29 بهمن) علیه سیاست های اقتصادی دولت شد.
این شبکه متشکل از انجمن های بازرگانی، گردشگری ،صنعتگری و خدماتی ایتالیا با برگزاری تظاهراتی بزرگ در رم از دولت می خواهد تا فورا در سیاست های اقتصادی خود یک دگرگونی برای نجات کشور اتخاذ کند.
در این بیانیه آمده است: بحران و بیکاری فزاینده و فشار مالیاتی که حتی در سال 2014 میلادی نیزغیر قابل تحمل است تاثیرات منفی در این شرکت ها که خود با مشکلات بزرگ مالی مواجه هستند گذاشته و منجر به فقیرتر شدن بیشتر خانواده ها شده است.
در این تظاهرات تمامی انجمن ها و شرکت های کوچک و متوسط تجاری و صنعتگری و خدماتی با یکدیگر متحد شده و یکصدا از دولت می خواهند تا فورا سیاست های اقتصادی برای خروج از این بحران اتخاذ کند.
بحران اقتصادی در ایتالیا تاثیرات منفی بر مصرف، سرمایه گذاری ها، فرصت های شغلی و بیکاری، تورم و تراز بازرگانی این کشور گذاشته است.
تولیدات ناخالص ملی ایتالیا در طی پنج سال بحران اقتصادی، 86 میلیارد یورو کاهش یافت و بالاترین در میان کشورهای اتحادیه اروپا بشمار می رود .
بحران اقتصادی همچنین منجر به کاهش مصرف به ارزش 111 میلیارد یورویی در ایتالیا شده و بدین ترتیب ایتالیا در این دوران پنج ساله در مجموع متحمل 197 میلیارد یورو زیان شده است.
موسسه آماری ˈCervedˈ نیز اخیرا اعلام کرد که در 9 ماه نخست سال 2013 میلادی، حدود 10 هزار شرکت ایتالیایی ورشکست شدند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته میلادی 12 درصد افزایش یافت.
بر اساس این گزارش، اغلب موارد ورشکستگی مربوط به شرکت های خدماتی با 14 درصد افزایش نسبت به سال گذشته، شرکت های صنعتی با 11 درصد رشد و شرکت های ساخت و ساز با 9.7 درصد افزایش می شود.
اتحادیه بازرگانی ایتالیا نیز در گزارشی اعلام کرد که اوضاع نابسامان اقتصادی ورکود در سال 2014 نیز ادامه خواهد یافت و مصرف در این کشور برای سومین سال پیاپی کاهش می یابد.
در هشت ماه نخست سال جاری میلادی، مجموعا 32 هزار و 454 مغازه تعطیل و 18 هزار و 208 مغازه جدید باز شد که باعث ایجاد تراز منفی برابر با 14 هزار و 246 واحد شده است.
حتی فعالیت مربوط به هتل ها و رستوران ها نیز از این بحران مستثنی نبوده و در این مدت پنج هزار و 111 شرکت برای همیشه تعطیل شدند.
اروپام ** 2171**1552
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




17/11/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن