تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):شيطان ، در عالِمِ بى‏بهره از ادب بيشتر طمع مى‏كند تا عالِمِ برخوردار از ادب . پس ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870151847




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روزنامه آفتاب‌یزد: مخالفان توافق ژنو یا نادانند یا مغرض!


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:



روزنامه آفتاب‌یزد: مخالفان توافق ژنو یا نادانند یا مغرض!
بعضی اوقات مدارا کردن دیگر جایگاهی ندارد و بهتر است دولت، تسلیم افکار ضدمردمی و ضدمنافع ملی این افراد نشود. اگر این افراد نماینده مردم هستند دولت نیز نماینده ملت می‌باشد و اتفاقا رای بیشتری را نسبت به تمام نمایندگان کسب کرده است.




به گزارش جام نیوز ،‌ روزنامه آفتاب یزد در سرمقاله ای به قلم داریوش قنبری سخنگوی فراکسیون اصلاح طلبان در مجلس هشتم، نوشت:

در اینکه برخی مخالفان توافق ژنو بی‌سواد هستند هیچ تردیدی وجود ندارد و قبلا هم اعلام نمودم که مخالفان توافق ژنو یا نادان هستند یا مغرض.

یعنی این افراد یا واقعا درک و شعور واقعی از سیاست خارجی و روابط بین‌الملل ندارند و یا اینکه می‌دانند چه موفقیت‌هایی به دست آمده اما از روی حسادت و منافع جناحی و بی‌توجهی به منافع ملی توافق ژنو را رد می‌کنند.

تمام صاحب‌نظران قبل از توافق ژنو و در دولت احمدی‌نژاد با توجه به روند این دولت اعلام کرده بودند که ما در حال حرکت به سمت یک جنگ هستیم. حتی تحریم‌هایی که آن زمان علیه ایران اتخاذ شد کمتر از جنگ نبود و می‌توانست کشور را با مشکلات بزرگی مواجه کند.

این در حالی است که به نظر من توافقنامه ژنو در حال حاضر فرصت‌های بی‌نظیری را برای کشور مهیا نموده و ایران مجددا در حال به دست آوردن جایگاه قبلی خود در نظام بین‌الملل است. ما پیش از این بازار خود را از دست داده بودیم و در حال حاضر در حال به دست آوردن همان بازارها هستیم.

از سوی دیگر دشمنان ایران در منطقه مثل عربستان سعودی وقتی اینگونه نسبت به توافق هسته‌ای واکنش نشان می‌دهند بی‌دلیل نیست. این واکنش‌ها به این دلیل است که ایران رقیبی است که در حال تقویت شدن می‌باشد.

جالب اینجاست مخالفان داخلی اظهاراتی را مطرح می‌کنند که در همسویی کامل با دشمنان ایران و نظام است، برای این افراد باید همان وصفی را به کار برد که آقای روحانی بردند و شایسته چیز دیگری نیستند، یعنی یا بی سواد و نادان هستند یا مغرض.

دلسوزان و کسانی که درک درستی از منافع ملی دارند بایستی در این زمینه روشنگری کرده و اجازه ندهند بی‌سوادها کنترل افکار عمومی را به دست بگیرند و توافق بزرگ را ناچیز جلوه دهند.

انتظاری که آقای روحانی از دانشگاهیان مطرح نموده‌اند به نفع خودشان نبود بلکه این انتظار در راستای پیشبرد منافع ملی بوده است. به نظر می‌رسد در این برهه حمایت از روحانی حمایت از شخص خاص نیست بلکه حمایت از منافع ملی در برابر اظهارات مغرضانه برخی افراد است.

اکنون این پرسش مطرح است که دکتر روحانی در برابر این افراد چه رویکردی باید اتخاذ کنند؟

آقای رئیس‌جمهور تا این جای کار با مخالفان بسیار مدارا کردند و متاسفانه آنان در پاسخ به این مدارا بسیار ناجوانمردانه دولت را مورد هجمه قرار داده‌اند. شاهد بودیم حتی زمانی که دولت هنوز شکل نگرفته بود آقای روحانی از طرف مخالفان مورد هجمه قرار می‌گرفتند. نام این موضوع چیزی جز «تخریب» نیست.

متاسفانه برخی از این افراد در مجلس حضور داشته و به پشتوانه قدرتی که دارند در مقابل اقدامات مفید دولت سنگ‌اندازی می‌کنند و اجازه نمی‌دهند این دولت در جهت تحقق شعارها و وعده‌هایش عمل کند. ای کاش حداقل کمی حفظ ظاهر می‌نمودند و با دولت همراهی می‌کردند. اما به نظر می‌رسد برای این افراد فقط منافع جناحی و گروهی اهمیت دارد و نمی‌توان از آن انتظاری داشت.

از سوی دیگر به نظر من بعضی اوقات مدارا کردن دیگر جایگاهی ندارد و بهتر است دولت تسلیم افکار ضد مردمی و ضد منافع ملی این افراد نشود. اگر این افراد نماینده مردم هستند دولت نیز نماینده ملت می‌باشد و اتفاقا رای بیشتری را نسبت به تمام نمایندگان کسب کرده است. جان کلام اینکه آقای روحانی نباید در جهت پیشبرد منافع مردم کوتاه بیاید و ملت انتظار تساهل و مدارا در برابر منافعشان را از دولت ندارند.




۱۳۹۲/۱۱/۱۷ - ۱۵:۱۳




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن