تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 2 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):براى هر چیزى زکاتى است و زکات بدنها روزه است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832234182




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نگاهی بر عملکرد جشنواره نوآوری و شکوفایی فجر انقلاب اسلامی


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

نگاهی بر عملکرد جشنواره نوآوری و شکوفایی فجر انقلاب اسلامی تهران - ایرنا - جشنواره نوآوری و شکوفایی فجر انقلاب اسلامی که از بهمن سال 1387 فعالیت خود را آغاز کرده است، طی پنج سال گذشته به صورت بی وقفه برگزار شد و در بهمن 1392 برای ششمین بار مخترعان و نوآوریان را از سراسر کشور در پایتخت گرد هم آورد.


به گزارش ایرنا، این جشنواره طی سال های برگزاری از نظر کمی و کیفی پیشرفت های قابل توجهی داشته و بخش های کاربردی و مفیدی به آن افزوده شده است.

** 1387 برگزاری نخستین جشنواره در سال نوآوری و شکوفایی
اولین دوره از جشنواره ملی نوآوری و شکوفایی در بهمن سال 1387 در محل مصلی امام خمینی(ره) برگزار شد. این جشنواره شامل پنج بخش نوآوری، شکوفایی، جشنواره استانی نوآوری و شکوفایی، نمایشگاه بزرگ اختراعات و نوآوری های ایران و ارزیابی و تایید اختراعات بود.
در بخش نوآوری سه گروه سنی نوآوران نوجوان، جوان و بزرگسال را در بر می گرفت و در بخش شکوفایی نیز طرح ها و پروژه هایی شرکت داشتند که در طول برنامه چهارم توسعه از طریق بخش های دولتی یا خصوصی به مرحله اجرا درآمده و به پایان رسیده بودند.
بخش جشنواره استانی نوآوری و شکوفایی نیز به طرح های برگزیده ارائه شده در جشنواره نوآوری و شکوفایی هر استان اختصاص داشت.
در بخش نمایشگاه بزرگ اختراعات و نوآوری های ایران در حدود دو هزار اختراع و نوآوری عرضه شد.
بخش ارزیابی و تایید اختراعات به عنوان یکی دیگر از بخش های اولین جشنواره وظیفه بررسی اختراعات و معرفی آنها به بنیاد ملی نخبگان را بر عهده داشت.

** افزایش بخش های جدید در دومین سال برگزاری جشنواره
دومین جشنواره ملی نوآوری و شکوفایی در روزهای 19 تا 21 بهمن سال 1388 در محل مصلی امام خمینی(ره) برگزار شد.
در این دوره از جشنواره 1400 دستاورد در سه بخش اصلی ˈتجاری سازی اختراعاتˈ، ˈداوری اختراعاتˈ، ˈاختراعات تجاری شدهˈ ارائه شد.
در بخش تجاری سازی 400 اختراع داوری شده توسط سامانه ارزیابی اختراعات داوری جشنواره دوره قبل به منظور تجاری سازی ارائه شد.
در بخش تجاری شده نیز 400 شرکت فناوری و دانش بنیان به ارائه دستاوردهای علمی خود پرداختند و در بخش داوری اختراعات 600 اختراع بر اساس سه معیار ابداع و تازگی قابلیت کاربردی و ارزش افزوده به منظور دریافت تسهیلات و حمایت های بنیاد ملی نخبگان مورد ارزیابی قرار گرفت.

**1389 جشنواره سوم و تاکید بیشتر بر تجاری سازی اختراعات
سومین جشنواره نوآوری و شکوفایی در روزهای 18 تا 21 بهمن 1389 همچون دوره های پیش از آن در محل مصلی امام خمینی(ره) برگزار شد.
دستاوردهای مخترعان در بخش های داوری اختراعات، تجاری سازی اختراعات، دالان تسهیل کننده، بین الملل، اختراعات تجاری سازی شده و نیازمندی ها در معرض دید بازدید کنندگان قرار گرفت.
بخش CIP یکی از بخش های فعال در این جشنواره بود که با هدف نظارت بر قراردادهای در حال انعقاد میان مخترعات و سرمایه گذاران و نیز برقراری ارتباط میان مخترعان و نهادهای دولتی که نیازمند فناوری خاصی بودند، برگزار شد.

** 1390 جشنواره های استانی، زمینه ساز برگزاری چهارمین جشنواره ملی
چهارمین نمایشگاه بزرگ تجاری سازی اختراعات و نوآوری ایران از 15 تا 18 بهمن سال 1390 در مصلی امام خمینی(ره) برگزار شد.
این جشنواره دارای شش بخش داوری اختراعات، تجاری سازی اختراعات، ارائه اختراعات تجاری شده ، بین الملل، تسهیل کنندگان یا دالان تسهیل کنندگان و بازار تقاضا فناوری بود که بخش تجاری سازی با بیشترین تعداد غرفه قلب تپنده این جشنواره را تشکیل می داد.
در این دوره از جشنواره بیش از 450 اختراع در رشته های مکانیک و هوا فضا، برق و کامپیوتر، کشاورزی، صنایع غذایی، شیمی و نفت، مواد و متالوژی، عمران و معماری و تجهیزات پزشکی حضور داشتند.

** 1391 سال تولید ملی حمایت از کار و سرمایه ایرانی و پنجمین جشنواره نوآوری و شکوفایی
پنجمین جشنواره نوآوری و شکوفایی فجر انقلاب اسلامی در روزهای 16 تا 18 بهمن 1391 در محل مصلی امام خمینی(ره) برگزار شد و مخترعان و نوآوران ایرانی و خارجی به ارائه دستاوردهای خود پرداختند.
در این دوره از جشنواره 228 اختراع مورد تایید بنیاد ملی نخبگان با هدف جذب سرمایه گذار در بخش تجاری سازی اختراعات به نمایش درآمدند.
همچنین 85 اختراع تجاری شده به منظور توسعه بازار و انتقال تجربیات در نمایشگاه حضور پیدا کردند.

** 1392 گردهمایی مخترعات این بار در سالن میلاد نمایشگاه بین المللی تهران
ششمین جشنواره نوآوری و شکوفایی فجر انقلاب اسلامی همچون دوره های پیش این جشنواره در بهمن ماه برگزار شده است.
تغییر محل برگزاری این جشنواره از مصلی امام خمینی(ره) به سالن میلاد نمایشگاه بین المللی تهران نخستین تغییری است که بازدیدکنندگان این جشنواره با آن روبرو هستند.
افزایش دو بخش جدید با عناوین بازار دارایی های بورس و پیشخوان تجاری سازی به جشنواره نوآوری و شکوفایی گامی دیگر در راستای تحقق شعار این جشنواره تجاری سازی اختراعات است.
با توجه به برنامه ها و سیاست های دولت یازدهم در راستای حمایت از شرکت های دانش بنیان و موضوع اختراعات و نوآوری ها در کشور بدون شک ششمین جشنواره نوآوری و شکوفایی فجر انقلاب اسلامی شاهد حضور و استقبال پرشورتر نوآوران و مبتکران کشور بوده ایم.
محورهای جشنواره شامل بخش های داوری، تجاری سازی، اختراعات تجاری شده، تسهیل کنندگان، سرمایه گذاری، نیازمندی ها، اتاق مذاکره و سرمایه گذاری و کارگاه های تخصصی است.
در بخش داوری، اختراعاتی که دارای گواهی ثبت اختراع بوده و تاکنون در فرآیند ارزیابی بنیاد ملی نخبگان قرار نگرفته اند، شرکت دارند.
در بخش تجاری سازی نمایشگاه، اختراعات حمایت شده توسط بنیاد ملی نخبگان و ارائه آنها جهت بازدید سرمایه گذاران و صاحبان صنعت قرار دارد. در بخش اختراعات تجاری شده نمایشگاه، اختراعاتی که به مرحله تولید محصول و بازار رسیده اند در معرض نمایش گذاشته شده اند.
در بخش تسهیل کنندگان نیز شرکت های متخصص ارائه دهنده خدمات فناوری از جمله تهیه طرح کسب و کار، ارزش گذاری فناورانه و ارائه دهنده آموزش های لازم به مبتکرین برای تجاری سازی طرح های خود حضور دارند.
همچنین در بخش سرمایه گذاری از سرمایه گذاران و صاحبان صنعت دولتی و خصوصی، نهادهای تأمین مالی فناوری و صندو ق های ریسک پذیر جهت بازدید از دستاوردهای مبتکرین ایرانی دعوت شده است.
در بخش نیازمندی ها، به نهادهای دولتی و خصوصی برای ارائه نیازمندی های فناورانه و اعلام آمادگی مبتکرین برای همکاری در زمینه رفع آن نیازها غرفه تخصیص داده شده است، در بخش اتاق مذاکره و سرمایه گذاری، قرارداد و تفاهم نامه های تجاری سازی بین مخترعان و سرمایه گذاران منعقد می شود و در بخش کارگاه های تخصصی، کارگاه های آموزشی تخصصی از ایده تا بازار برگزار شده اند.
علمی(5)**2038**1594
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




17/11/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن