تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 12 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):فال بد زدن شرك است و هيچ كس ازما نيست مگر اين كه به نحوى دستخوش فال بد زدن مى شود، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

خانه انزلی

تجهیزات ایمنی

رنگ استخری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1799180150




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اولین کاربران فیس‌بوک چه‌ کسانی بودند؟


واضح آرشیو وب فارسی:افتانا: شبکه اجتماعی فیس‌بوک این هفته اولین دهه زندگی خود را با بیش از یک میلیارد و ۲۳ میلیون کاربر در سرتاسر جهان پشت‌سر خواهد گذاشت، شبکه‌ای که اولین کاربر آن بنیانگذارش بود.




اولین کاربران فیس‌بوک چه‌ کسانی بودند؟


 


 

شبکه اجتماعی فیس‌بوک این هفته اولین دهه زندگی خود را با بیش از یک میلیارد و ۲۳ میلیون کاربر در سرتاسر جهان پشت‌سر خواهد گذاشت، شبکه‌ای که اولین کاربر آن بنیانگذارش بود.

به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، فیس‌بوک تا سه روز دیگر ۱۰ ساله خواهد شد، شبکه‌ای که ماهانه تعداد باورنکردنی از کاربران به آن می‌پیوندند، اما این روند در ابتدای فعالیت فیس‌بوک بسیار متفاوت و کم سرعت بود و کاربران با احتیاط و کندی بیشتری به عضویت آن در می‌آمدند.

شاید این سوال برای هرکسی پیش بیاید: اولین کاربران فیس‌بوک چه کسانی بوده‌اند؟ بهتر است بدانید که سه حساب کاربری اولی که در این شبکه اجتماعی ایجاد شد دیگر وجود خارجی ندارند.

هرکاربری در فیس‌بوک از شماره شناسه‌ای برخوردار است که در زمان ایجاد حساب کاربری به‌وجود می‌آید. این اعداد لزوما متوالی نیستند: چند میلیون اول توسط دانشگاه‌ها تقسیم‌شده و به این شکل کاربران دانشگاه هاروارد با ۹۹۹۹۹-۰، کاربران دانشگاه کلمبیا با ۱۹۹۹۹۹-۱۰۰۰۰۰ و کاربران دانشگاه استنفورد با اعداد ۲۹۹۹۹۹-۲۰۰۰۰۰ مجزا شدند.

درسال ۲۰۰۵ دانش‌آموزان دبیرستانی مجوز پیوستن به فیس‌بوک را به دست آوردند و به همین واسطه سیستم فیس‌بوک تغییر پیدا کرد و این تغییر یک سال بعد،‌زمانی که فیس‌بوک در دسترس عموم مردم قرار گرفت دوباره تکرار شد.

این به آن معنی است که اولین کاربران فیس‌بوک به واسطه شماره شناسه‌های یک یا دو رقمی‌ که داشته‌اند قابل شناسایی‌اند. برخی از آنها فیس‌بوک را ترک کرده‌اند اما تعدادی دیگر هنوز در این شبکه فعالیت دارند.

شاید مارک زاکربرگ یکی از اولین کاربران این شبکه باشد،‌اما نمی‌توان او را دقیقا اولین کاربر درنظر گرفت، زیرا سه حساب کاربری اول در فیس‌بوک برای آزمایش ساخته شدند و به این شکل زاکربرگ چهارمین کاربری است که به عضویت این شبکه درآمده‌است.

پس از زاکربرگ، بنیانگذاران دیگر فیس‌بوک،‌کریس هاگز و داستین مسکوویتز پنجمین و ششمین حساب‌های کاربری فیس‌بوک را ایجاد کرده‌اند. هاگز اولین سخنگوی رسمی فیس‌بوک بود و پس از اینکه این شرکت را ترک کرد،‌در سال ۲۰۰۸ کمپین آنلاین باراک اوباما را راه‌اندازی کرد. مسکوویتز در بخش تکنیکی فیس‌بوک مشغول به کار شد و پس از جداشدن از فیس‌بوک در سال ۲۰۰۸ شرکتی جدید به نام آسانا را برای تولید نرم‌افزارهای مدیریتی راه‌اندازی کرد.

آری هسیت،‌هم‌اتاقی دانشگاه زاکربرگ اولین کاربر عادی شبکه فیس‌بوک به شمار می‌رود و در لیست ۱۰ کاربر اول هفتمین کاربر این شبکه محسوب می‌شود. اندرو مک‌کولوم با شماره شناسه ۲۶ نیز در لیست اولین‌های فیس‌بوک قرار دارد. وی در کلاس علوم دانشگاه با زاکربرگ آشنا شد و پس از راه‌اندازی فیس‌بوک به آن پیوست. وی به عنوان یکی از اولین کاربران در ایجاد وب‌سایت فیس‌بوک نیز نقش داشت و لگوی اولیه آن را که تصویری سفید و آبی و پیکسل‌دار از آل‌ پاچینو بود را طراحی کرد.

اما تمامی کاربرانی که از شماره شناسه یک یا دو رقمی برخوردارند در دسته اولین کاربران فیس‌بوک قرار ندارند. کریس پوتنام که در سال ۲۰۰۵ به عنوان مهندس به این شرکت پیوست، پس از آنکه به همراه دوتن از دوستانش کرم رایانه‌ای نوشته و در سرتاسر این شبکه منتشر ساخت و با آلوده ساختن حساب‌های کاربری کاربران فیس‌بوک را به کاربران ما‌ی‌اسپیس تبدیل کرد. فیس‌بوک پس از اینکه به این ماجرا پی‌برد به‌جای گزارش به پلیس پوتنام را به استخدام خود درآورد.

پس از استخدام وی برخی از مهندسان فیس‌بوک پی بردند برخی از پایین‌ترین شناره‌های شناسه کاربری در فیس‌بوک بدون مالک هستند و به این شکل پوتنام توانست شماره شناسه ۱۳ را از آن خود سازد.

مرجع : همشهری آنلاین

تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ساعت ۱۰:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: افتانا]
[مشاهده در: www.aftana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن