واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
کاوه : جام تختی آزمون خوبی برای نمایندگان کشورمان است تهران - ایرنا - مربی تیم ملی کشتی آزاد با بیان اینکه سعی داریم با نفرات اصلی در جام جهان پهلوان تختی شرکت کنیم، گفت: با توجه به حضور کشتی گیران خوب، این رقابتها آزمونی برای نمایندگان ایران می تواند باشد.

محسن کاوه روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود : کشتی گیران ملی پوش حاضر دررقابتهای جهانی 2013 مجارستان،بعدازاین مسابقه ها درهیچ تورنمنتی شرکت نکردند و ما باید سرمایه های کشتی خود را زمانی که در شرایط آرمانی و ایده آل قرار دارند به مسابقات اعزام کنیم.
وی یادآور شد: مسعود اسماعیل پور با توجه به سرما خوردگی شدید و آسیب دیدگی کمر در این رقابت ها شرکت نخواهد کرد.
کاوه در خصوص اردوهای آمادگی تیم ملی کشتی آزاد بزرگسالان ایران هم گفت: در این اردو نفرات اول رقابتهای کشتی آزاد جوانان کشور در سال های 92 و 91 و نفرات برتر کشتی آزاد بزرگسالان کشور برای کسب آمادگی جهت حضور در جام تختی حضور دارند.
وی ادامه داد: تعدادی از کشتی گیران ملی پوشی که در رقابت های جهانی 2013 مجارستان حضور داشتند هم در اردوی آمادگی برای حضور در جام تختی حضور دارند که بعد از رقابت های بین المللی جام جهان پهلوان تختی اردوهای تکمیلی تیم ملی برگزار خواهد شد.
مربی تیم ملی کشتی آزاد بزرگسالان ایران در خصوص جام جهانی آمریکا (25 و 26 اسفند ماه)گفت: تیم ایران به عنوان قهرمان جهان به این رقابتها دعوت شده و باید ترکیبی ایده آل را اعزام کنیم.
* تغییر اوزان کشتی منطقی نیست
کاوه همچنین در خصوص تغییر قوانین داوری و وزن های کشتی گفت:به نظر من قوانین داوری نسبت به گذشته بهترشده ولی دربحث اوزان ابهاماتی وجود دارد. این صورت که چهار وزن اول یعنی 57، 61، 65 و 70 کیلوگرم خیلی به هم نزدیک است.
وی ادامه داد: این تصمیم شاید به دلیل آن است که وزن های 61 و 70 کیلوگرم درالمپیک نیست و شاید مشکلی به وجود نیاید اما در رقابتهای جهانی و آسیایی این وزنها غیر منطقی است.
مربی تیم ملی کشتی آزادبزرگسالان ایران ادامه داد:برای هماهنگی ملی پوشان با وزن های جدید باید با تماشای رقابت های مختلف از کشتی گیران خارجی ارزیابی داشته باشیم که یکی از مهمترین جامهای بین المللی یاریگین روسیه بودوبعد ازآن می توان کشتی گیران داخلی را در جام تختی و سایر تورنمنت های بین المللی محک زد.
وی بیان داشت: در رقابت های آینده باید کشتی گیران تیم هایی همچون کره جنوبی، ژاپن، ترکیه، ازبکستان، قزاقستان، روسیه و آمریکا را مورد تجزیه تحلیل قرار دهیم که از چه نفراتی در چه اوزانی بهره می برند.
* تقوی را به آغوش کشتی بازگردانیم
وی در خصوص مهدی تقوی دارنده دو مدال طلای جهانی وزن 66 کیلوگرم گفت: متاسفانه تقوی بعد از ناکامی در پیکارهای قهرمانی 2013 بزرگسالان جهان در بوداپست مجارستان در اردوها شرکت نکرد و حتی بعد از تماس تلفنی باز هم به اردو نیامد.
کاوه بیان داشت: فکرمی کنم که وظیفه همه ما است تا به مهدی تقوی کمک کنیم تا به اردوهای تیم ملی و به آغوش کشتی بازگردد چرا که او جوان شایسته ای است و می تواند برای کشتی ما مفید باشد.
ورزشی (4)**1067**1590
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير

[email protected]
16/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]