تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 5 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام حسن مجتبی (ع):كسى كه در دلش هوايى جز خشنودى خدا خطور نكند، من ضمانت مى كنم كه خداوند دعايش را ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833807564




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ایران مقام دوم منطقه در تولید علم رشته سلول های بنیادی


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

پایگاه استنادی اسکوپوس اعلام کرد: ایران مقام دوم منطقه در تولید علم رشته سلول های بنیادی تهران - ایرنا - سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) اعلام کرد: براساس داده های پایگاه استنادی اسکوپوس Scopus، جمهوری اسلامی ایران با تولید هزار و 190 مدرک در رشته سلول های بنیادی، رتبه 28 جهان و مقام دوم منطقه را دراختیار دارد.


به گزارش ایرنا از روابط عمومی مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری، جعفر مهراد به پیشرفت های کشور در برخی از رشته های فناوری های نوین اشاره کرد و گفت: ایران در رشته سلول های بنیادی فعالیت های در خور توجهی دارد و مراکز دانشگاهی و پژوهشی از جمله پژوهشگاه رویان و شعبه های آن در حالی که اقدامات موثری را در زمینه تحقیقات کاربردی آغاز کرده اند، مقالات مهمی را نیز در مجلات معتبر بین المللی چاپ می کنند.
رییس مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری ادامه داد: آمریکا، ژاپن، چین، آلمان و انگلستان کشورهایی هستند که در زمینه سلول های بنیادی جایگاه ممتازی را به خود اختصاص داده و بیشترین تولیدات علمی در این رشته را دارا هستند.
وی خاطرنشان کرد: در حوزه تولید علم در رشته سلول های بنیادی، ترکیه هم اکنون مقام اول منطقه و کشورهای اسلامی را دارد و کشورهای مالزی و مصر و لبنان نیز رتبه های سوم، چهارم و پنجم را در جمع کشورهای اسلامی و منطقه در اختیار دارند.
وی موقعیت ایران در دانش هوا فضا را نیز بسیار ممتاز توصیف کرد و گفت: فعالیت دانشمندان ایرانی در حوزه هوا فضا در پرتو دانش بومی رشد قابل توجهی یافته است.
مهراد یادآور شد: گرچه آمریکا، چین، انگلستان، فرانسه و کانادا پنج کشور برتر رشته هوا فضا در دنیا محسوب می شوند، اما رتبه ایران نیز که جایگاه 19 تولید علم را در رشته هوا فضا به خود اختصاص داده است حائز اهمیت است.
سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ادامه داد: ایران با تولید 169 مدرک ( شامل مقاله ، کتاب ، تحقیق و موارد دیگر ) در بین کشورهای اسلامی و منطقه مقام نخست را در اختیار دارد و بعد از ایران کشورهای ترکیه، مصر، عربستان سعودی و پاکستان قرار دارند.
وی تاکید کرد: بیوتکنولوژی نیز رشته ای است که ایران در این حوزه در جمع کشورهای منطقه و نیز کشورهای اسلامی مقام برتری را به دست آورده است و ایران با تولید 470 مدرک در بین کشورهای اسلامی در این زمینه اول و در دنیا در بین تمام کشورهای جهان 23 است.
به گفته مهراد، پنج رتبه اول تولید علم جهان در رشته بیوتکنولوژی به ترتیب به آمریکا ( 12 هزار و 304 مدرک)، چین ( با چهار هزار و 786 مدرک)، ژاپن ( چهار هزار و دو مدرک)، آلمان ( سه هزار و 544 مدرک) کره جنوبی ( سه هزار و 461 مدرک) تعلق دارد.
وی خاطرنشان کرد: در بین کشورهای اسلامی و منطقه بعد از جمهوری اسلامی ایران که مقام اول را در رشته بیوتکنولوژی در دست دارد کشورهای ترکیه با 451 مدرک ، مالزی با 346 مدرک ، سنگاپور با 284 مدرک و مصر با 190 مدرک قرار دارند.
رییس مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری در زمینه سهم تولید علم ایران و جهان در پایگاه استنادی ISI نیز گفت: سهم تولید علم ایران در سال 1998 تنها هزار و 226 مدرک و میزان تولیدات علمی جهان، یک میلیون و 315 هزار و 50 50 مدرک بود.
وی افزود: در این سال ایران کمتر از یک دهم درصد از کل تولید علم را در اختیار داشت و با توجه به سیاستگذاری های موثر و تلاش اعضای هیات علمی و پژوهشگران ایرانی میزان تولیدات علمی ایران افزایش یافته طوری که در سال 2000 میلادی به هزار و 746 مدرک رسیده است و در این سال کل تولید علم جهان، یک میلیون و 347 هزار و 746 مدرک بود.
مهراد در ادامه به آمار مربوط به تولید علم ایران و جهان در پایگاه ISI اشاره کرد و گفت: بعد از گذشت پنج سال یعنی در سال 2005 میلادی تولید مقالات علمی ایران به6 هزار و 907 مدرک رسید که در این بازه زمانی سهم جهان از تولید علم به یک میلیون و 618 هزار و 270 مدرک افزایش یافت و در اینجا، سهم تولید علم ایران از کل تولیدات علمی جهان 427/ . درصد بود.
وی ادامه داد: در سال 2010 میلادی میزان تولیدات علمی ایران 22 هزار و 113 مدرک بود که این افزایش قابل توجه در طول پنج سال را می توان به رشد تحصیلات تکمیلی در دانشگاه های کشور و حضور پژوهشگران ایرانی در عرصه های بین المللی نسبت داد.
سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام خاطرنشان کرد: البته در این دوره سایر کشورهای جهان نیز همسان با جمهوری اسلامی ایران در تولید موفق عمل کردند به طوری که کل تولید علم جهان در سال 2010 میلادی، یک میلیون و 964 هزار و 64 مدرک افزایش یافت و سهم ایران در این سال از کل تولید علم 126/1 درصد بود.
مهراد روند رو به رشد ایران در تولید مقالات علمی را مورد توجه قرار داد و گفت: این روند همچنان ادامه داشته و در سال 2011 و 2012 میلادی ایران به ترتیب 28 هزار و 68 مدرک و 29 هزار و 837 مدرک را در ISI ثبت و نمایه سازی کرده است و تولید علم جهان در این دو سال به ترتیب دو میلیون و 29 هزار و 560 مدرک و دو میلیون و 122 هزار و 201 مدرک بود.
وی یادآور شد: به این ترتیب در سال های 2011 و 2012 میلادی، سهم تولید علم ایران از جهان به 383/1 و 406/1 درصد رسید.
مهراد در زمینه رتبه بندی دانشگاه ها گفت: سال 2013 میلادی یک ماه است که به پایان رسیده و ثبت و نمایه سازی تولیدات علمی جهان در ISI ادامه دارد و بر این اساس ایران در سال گذشته میلادی، 25 هزار و 960 مدرک (428/1 درصد از کل تولید علم جهان) و سایر کشورهای جهان بر روی هم ، یک میلیون و 817 هزار و 760 مدرک تولید کرده اند.
وی خاطرنشان کرد: همان گونه که مشاهده می شود هم آمار تولید علم ایران و هم آمار تولید علم سایر کشورهای جهان در سال 2013 نسبت به سالهای قبل کاهش نشان می دهد و علت این کاهش تاخیر انتشار مجلات و در نتیجه تاخیر در ثبت و نمایه سازی است.
علمی (1)**1055**2038**1581
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




16/11/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 109]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن