تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):اگر به تعداد اهل بدر [مؤمن كامل] در ميان شما بود، قائم ما قيام می ‏كرد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871117749




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ایران در آستانه سالگرد انقلاب اسلامی حقانیت خود را به جهان اثبات کرد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

استاد دانشگاه صربستان: ایران در آستانه سالگرد انقلاب اسلامی حقانیت خود را به جهان اثبات کرد بلگراد-ایرنا-استاد دانشگاه صربستان گفت:جمهوری اسلامی ایران در آستانه سی و پنجمین سالگرد انقلاب اسلامی حقانیت خود در استفاده از برنامه صلح آمیز هسته ای را در مذاکرات ژنو به اثبات رساند.


ولایکو پتکوویچ روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در بلگراد افزود: جمهوری اسلامی ایران در حالیکه تحت تحریم های شدید اقتصادی و تهدیدهای نظامی قرار داشت،ضمن پیشرفت در تمامی عرصه ها با آژانس بین المللی انرژی هسته ای و قدرت های بزرگ برای برطرف کردن تردید آنها در برنامه هسته ای خود تلاش مبذول دارد.
استاد برجسته دانشگاه صربستان به همکاری های ایران با آژانس بین المللی هسته ای اشاره کرد و گفت: براساس اسناد و مدارک موجود، هیچ کشوری در جهان در زمینه شفاف سازی برنامه هسته ای مانند ایران با کارشناسان و بازرسان آژانس همکاری نداشته و این امر نشانگر صداقت و احترام به قوانین بین المللی از سوی تهران است.
وی دولت تدبیر و امید آقای حسن روحانی را نقطه عطفی در ادامه پیشرفت های کشورمان در تمامی عرصه های سیاسی، علمی، اقتصادی و صنعتی دانست و گفت: هر چند که تحریم های یک جانبه از سوی برخی از کشورهای غربی مانعی بر سر پیشرفت های ایران نبود، ولی اکنون با کاهش تحریم ها، ایران با سرعت بیشتری به فعالیت های توسعه ای خود ادامه می دهد.
استاد جامعه شناس دانشگاه صربستان ادامه داد: ایرانی ها تمامی مشکلات و معضلات ناشی از تحریم های اقتصادی سال های گذشته را به فرصت های بزرگی برای پیشرفت کشور تبدیل کرده و به خودکفایی در عرصه های مختلف دست یافته اند.
وی توانایی های ایران در صنایع مختلف از جمله انرژی، کشاورزی، دامپروری، معدن، راه و ساختمان و راه سازی، حمل و نقل، مخابرات، پزشکی و جهانگردی را بسیار گسترده دانست و اشاره کرد: کاهش تحریم ها مطمئنأ در وهله اول در جهت منافع کشورهای غربی است.
وی در این رابطه توضیح داد:علاقمندی شرکت های زیادی از اروپا از جمله از کشورهای فرانسه، اسپانیا، آلمان و ایتالیا برای همکاری های اقتصادی با ایران تاییدی بر علاقمندی شرکت های اروپایی برای همکاری با شرکت های ایرانی است.
استاد دانشگاه صربستان در بخشی دیگر از سخنان خود به تاثیرات شگرف پیروزی انقلاب اسلامی ایران در منطقه و جهان اشاره کرد و گفت:این انقلاب به رهبری و رهنمودهای امام خمینی (ره) نقطه عطفی در منطقه و جهان محسوب می شود که راه را برای گسترش و توسعه ایران و قرار گرفتن این کشور در زمره کشورهای صنعتی و پیشرفته جهان فراهم کرد.
اروپام**2061**1856
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




15/11/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن