واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
دهه فجر انقلاب اسلامی از رخدادهای بزرگ در تاریخ سیاسی معاصر است یزد- ایرنا-امام جمعه موقت هرات خاتم دهه فجر انقلاب اسلامی را از رخدادهای بزرگ در تاریخ سیاسی معاصر دانست و گفت: انقلاب اسلامی در حالی به وقوع پیوست که در نظام بین الملل ، هیچ انقلابی بدون اتکاء به یکی از دو بلوک مادی غرب ، شرق ، امکان رخداد آن از دیدگاه تحلیلگران مادی ، قابل تحلیل نمی بود.

ˈحجت الاسلام غلامرضا محمودی” در گفت وگو با خبرنگار ایرنا در خاتم ،اظهار داشت: بروز پدیده شگفت انگیز انقلاب اسلامی خارج از چارچوب حاکم بر معادلات سیاسی جهان به اندازه ای در نظام بین الملل تاثیر گذار بود که به عنوان یکی از بزرگترین موانع در مسیر نظام سلطه تلقی می شود.
وی ادامه داد: انقلاب اسلامی توانست مانع توسعه طلبی رژیم صهیونیستی شود و موج بیداری اسلامی از برکات پدیده ی بزرگ انقلاب است.
امام جمعه موقت هرات خاتم تصریح کرد: وقوع انقلاب اسلامی در دوران جنگ سرد به عنوان یک زلزله سیاسی در روابط بین الملل آنچنان در جهان تاثیر شگرفی گذاشته است که صهیونیست ها را به شدت عصبانی کرده و امید است که طومار نظام لیبرال دموکراسی مغرب زمین نیز همچون مارکیست ها از زمین برچیده شود.
وی اظهار امیدواری کرد:انقلاب اسلامی دستاوردهای فراوانی در حوزه های مختلف به ارمغان آورده است ولی از حیث راهبردی ، اهمیت انقلاب عزیز ما از جهت زمینه سازی برای انقلاب جهانی اسلام است و رسالت امروز ما ، تربیت نیرو و فراهم آوردن امکانات در حوزه های مختلف سیاسی ، فرهنگی ، اقتصادی ، زیست محیطی و غیره است.
محمودی در گوشه دیگری از سخنان خود اذعان داشت: ما باید با تعمیق بخشیدن به فعالیت های پژوهشی ، علمی و آموزشی ، ایران اسلامی را در ابعاد مختلف به عنوان الگوی پیشرفت و استقلال به جهانیان به ویژه به جهان اسلام معرفی نمائیم.
وی اضافه کرد: اگر ما به این وظیفه و رسالت خود به نحو احسن عمل نمائیم آینده روشنی در انتظار ما خواهد بود و نظام سلطه قدرت رویارویی با اسلام راستین را نداشته و ندارد و نخواهد داشت و به فضل الهی طبق بیان امام عزیز ما پرچم انقلاب اسلامی به صاحب و مولایمان تحویل خواهد شد و این انقلاب به انقلاب جهانی اسلام متصل خواهد شد.
وی در خاتمه افزود: از امت اسلامی انتظار است که با عمل به معارف دین ، قدردان این نعمت بزرگ انقلاب اسلامی باشند.ک3
7538-1968
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير

[email protected]
14/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]