تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1836362703
وضعیت ایران از نظر اینترنت
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
وضعیت ایران از نظر اینترنت
آخرین آمار ارائه شده در زمینه دسترسی کشورهای جهان به اینترنت با سرعت بالا، نشان می دهد که ایران هم رده کشورهایی همچون بوتان، کنیا، بنین و گویان با سرعت دسترسی به پهنای باند اینترنت 256 کیلوبیتی قرار دارد و کشورهایی مانند بنگلادش، موریس و ساحل عاج از این نظر اوضاع بهتری نسبت به کشورمان دارند.
خبرگزاری مهر: آخرین آمار ارائه شده در زمینه دسترسی کشورهای جهان به اینترنت با سرعت بالا، نشان می دهد که ایران هم رده کشورهایی همچون بوتان، کنیا، بنین و گویان با سرعت دسترسی به پهنای باند اینترنت 256 کیلوبیتی قرار دارد و کشورهایی مانند بنگلادش، موریس و ساحل عاج از این نظر اوضاع بهتری نسبت به کشورمان دارند.
براساس برنامه پنجم توسعه کشور، ایران باید تا پایان سال 95 رتبه دوم منطقه را از نظر فناوری به خود اختصاص دهد و 60 درصد خانوارها نیز به اینترنت پرسرعت مجهز باشند با این وجود معاون وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات هفته گذشته سرانه پهنای باند اینترنت ایران را به ازای هر ایرانی یک کیلوبیت بر ثانیه از میزان 100 ترابیت ظرفیت پهنای باند دنیا عنوان کرد و گفت: این در حالی است که سرانه کشور ترکیه در این حوزه 50 کیلوبیت و کشور قطر 100 کیلوبیت برآورد می شود؛ از طرفی کف دسترسی به اینترنت در دنیا 2 مگابیت برثانیه و سقف سرعت اینترنت 20 مگابیت در ثانیه است.
این آمارها در حالی از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام شده که در ایران سرعت دسترسی کاربران به اینترنت به 512 کیلوبیت بر ثانیه هم نمی رسد.
با این وجود اتحادیه جهانی مخابرات – ITU – آخرین ارزیابی های خود از وضعیت فناوری اطلاعات و ارتباطات در کشورهای مختلف جهان را براساس میزان توسعه پهنای باند اینترنت تا پایان سال 2013 اعلام کرده است.
40 درصد مردم جهان کاربر آنلاین اینترنت هستند
براساس اعلام ITU نزدیک به 2.7 میلیارد نفر از جمعیت جهان که تقریبا 40 درصد مردم جهان را تشکیل می دهند کاربر آنلاین اینترنت هستند که براساس دسته بندی صورت گرفته بر مبنای سطح توسعه کشورها 31 درصد این افراد در کشورهای در حال توسعه و 77 درصد آنها در کشورهای توسعه یافته در حال استفاده از اینترنت هستند.
در این رده بندی مشخص شده که اروپا با نرخ نفوذ اینترنت 75 درصد و آمریکا با نرخ نفوذ اینترنت 61 درصد مناطقی با بالاترین نرخ نفوذ اینترنت در جهان محسوب می شوند.
در همین حال باید گفت در آفریقا 16 درصد مردم کاربر اینترنت آنلاین هستند که تنها نیمی از نرخ نفوذ اینترنت در آسیا و اقیانوسیه محسوب می شود.
مردان بیش از زنان از اینترنت استفاده می کنند
بررسی های صورت گرفته براساس شکاف جنسیتی در میان مردان و زنان آنلاین نشان می دهد که مردان بیش از زنان از اینترنت استفاده می کنند به نحوی که در سطح جهان 37 درصد از زنان و 41 درصد از مردان کاربر اینترنت هستند که 1.3 میلیارد نفر از جمعیت زنان و 1.5 میلیارد نفر از جمعیت مردان را شامل می شود.
این آمار برای کشورهای در حال توسعه در حدود 826 میلیون زن و 980 میلیون مرد است و این در حالی است که در کشورهای توسعه یافته در حدود 475 میلیون زن و 483 میلیون مرد از کاربران آنلاین اینترنت هستند.
در این راستا باید گفت از آنجایی که در کشورهای در حال توسعه، زنان 16 درصد کمتر از مردان از اینترنت استفاده می کنند و در کشورهای توسعه یافته، کاربران اینترنت زن تنها 2 درصد کمتر از کاربران اینترنت مرد هستند شکاف جنسیتی در کشورهای در حال توسعه نسبت به کشورهای توسعه یافته بارزتر است.
750 میلیون خانوار در جهان به اینترنت متصل اند
آمارهای ارائه شده از پایگاه داده شاخص های جهانی مخابرات از اتصال 750 میلیون خانوار معادل 41 درصد خانوارهای کل جهان به اینترنت حکایت دارد. براین اساس نیمی از خانوارها مربوط به کشورهای در حال توسعه هستند که نفوذ اینترنت در آنها به 28 درصد می رسد و در کشورهای توسعه یافته، 78 درصد کل خانوارها به اینترنت متصل هستند. در همین حال ارزیابی ها نشان می هد که 90 درصد از 1.1 میلیارد خانواری که دارای اتصال به اینترنت نیستند در کشورهای در حال توسعه زندگی می کنند.
در راستای بررسی های صورت گرفته از حیث تعداد خانوارهای دارای دسترسی به اینترنت براساس منطقه جغرافیایی نیز شواهد نشان می هد که اروپا و آفریقا مناطقی با بالاترین و پائین ترین سطح نفوذ اینترنت در خانوار هستند که این مقدار در اروپا 77 درصد و در آفریقا 7 درصد عنوان شده است؛ اکثریت خانوارها در آمریکا که حدود 61 درصد عنوان شده و نیز تقریبا یک سوم خانوارها در اتحادیه عرب، قاره آسیا و اقیانوسیه آنلاین هستند.
گفته می شود که بین سالهای 2009 تا 2013 میلادی، نفوذ اینترنت در خانوارها سریع ترین رشد را در آفریقا با رشد سالانه 27 درصدی داشته است و پس از آن 15 درصد رشد سالانه مربوط به مناطق آسیا و اقیانوسیه، اتحادیه عرب و کشورهای مستقل مشترک المنافع بوده است.
مشترکان باند پهن در کشورهای در حال توسعه از توسعه یافته سبقت می گیرند
درطول 5 سال گذشته، سهم قیمت باندپهن ثابت در سرانه درآمد ناخالص ملی کشورها تا 82 درصد کاهش داشته است. به نحوی که از سال 2012 میلادی به بعد قیمت باند پهن ثابت 1.7 درصد قیمت ماهیانه سرانه درآمد ناخالص ملی کشورها به شمار آمده است. در همین حال در کشورهای در حال توسعه خدمات باند پهن ثابت گران باقی مانده که 30 درصد متوسط درآمد ماهیانه خانوار است.
درسال 2012 در 95 کشور سامل 48 کشور در حال توسعه، قیمت اشتراک باند پهن ثابت ماهیانه 5 درصد قیمت ماهیانه سرانه درآمد ناخالص ملی و یا کمتر بوده است.
با صرفه پذیر شدن خدمات، جذب باندپهن ثابت، رشد بیشتری را نشان می دهد به نحوی که تا پایان سال 2013 میلادی تقریبا 700 میلیون اشتراک باند پهن ثابت معادل نرخ نفوذ جهانی 9.8 درصد وجود داشته است.
در سال 2013 میلادی مجموع مشترکان باندپهن در کشورهای در حال توسعه در حال سبقت گرفتن از کشورهای توسعه یافته بوده اند اما همچنان شکاف گسترده ای بین نرخ نفوذ باند پهن در کشورهای در حال توسعه به میزان 6.1 درصد در مقایسه با کشورهای توسعه یافته به میزان 27.2 درصد وجود دارد.
این درحالی است که تا سال 2013 میلادی اکثر کشورها به هدف کمیسیون پهن باند یعنی ارائه خدمات پهن باند ثابت پایه با قیمت کمتر از 5 درصد سرانه ماهیانه درامد ناخالص ملی دست یافتند.
ایران هم رده بوتان و کنیا در دسترسی به اینترنت با سرعت بالا
نفوذ باند پهن با سرعت بالا (حداقل 10 مگابیت بر ثانیه) در برخی از کشورهای آسیایی از جمله کره جنوبی و هنک کنگ و ژاپن و در چندین کشور اروپایی مانند بلغارستان، ایسلند و پرتغال بالاتر از سایر کشورها است.
این درحالی است که در کشورهای آفریقایی کمتر از 10 درصد اشتراک های باند پهن ثابت (سیمی ) سرعت های حداقل 2 مگابیت بر ثانیه را ارائه می دهند که این موضوع در مورد چندین کشور در مناطق آسیا و اقیانوسیه، امریکا و برخی از کشورهای عربی نیز دیده می شود.
با این وجود بررسی اشتراک باند پهن براساس سرعت که براساس میزان دسترسی به اینترنت 256 کیلوبیت برثانیه (کف) تا 2مگابیت بر ثانیه (سقف)، 2 مگابیت تا 10 مگابیت و بیش از 10 مگابیت توسط اتحادیه جهانی مخابرات دسته بندی شده نشان می دهد که ایران به همراه بوتان، گویان، کنیا و بنین در رده کشورهایی قرار دارد که کف دسترسی به اینترنتشان 2 کیلوبیت بر ثانیه اعلام شده و پس از آن، کشورهای بنگلادش، موریس، ساحل عاج، نامیبیا و ونزوئلا قرار دارند به نحوی که در این کشورها نزدیک به 99 درصد کاربران اینترنت از اینترنت تا سقف 2 مگابیتی استفاده می کنند.
در این رده بندی اغلب کشورهای اروپایی دارای اینترنت 10 مگابیتی و بالاتر از آن هستند و همسایگان ایران از جمله ترکیه نیز نزدیک به 90 درصد کاربرانش از اینترنت 2 تا 10 مگابیتی بهره می برند.
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]
صفحات پیشنهادی
وضعیت ایران از نظر دسترسی به اینترنت پر سرعت
آخرین آمار ارائه شده در زمینه دسترسی کشورهای جهان به اینترنت با سرعت بالا نشان می دهد که ایران هم رده کشورهایی همچون بوتان کنیا بنین و گویان با سرعت دسترسی به پهنای باند اینترنت ۲۵۶ کیلوبیتی قرار دارد و کشورهایی مانند بنگلادش موریس و ساحل عاج از این نظر اوضاع بهتری نسبت به کشانتقاد صریح رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران از وضعیت اینترنت سهم هر ایرانی، یک کیلوبیت اینترنت است/باند پهن د
انتقاد صریح رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران از وضعیت اینترنتسهم هر ایرانی یک کیلوبیت اینترنت است باند پهن در دنیا 20 مگ است نه 2 مگرئیس سازمان فناوری اطلاعات گفت ادبیات باند پهن در دنیا 20 مگ است در شبکه ملی اطلاعات برای 60 درصد خانوارها حداقل پهنای باند 2 مگ در نظر گرفتهایمواعظی راز کندی اینترنت ایران را فاش کرد
واعظی راز کندی اینترنت ایران را فاش کرد متاسفانه در کشور ما به دلیل کمبود شدید پهنای باند این نسبت به 1-20 یا حتی 1-25 هم رسیده که یکی از دلایل اصلی کاهش سرعت اینترنت کاربر نهایی است به گزارش جام نیوز وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در تشریح دلیل کاهش سرعت اینترنت برای کاتکرار/گزارش فارس از تحولات بازار سرمایه در هفتهای که گذشت کشتی طوفانزده بورس در ساحل امن/ نتایج نظرسنجی از و
تکرار گزارش فارس از تحولات بازار سرمایه در هفتهای که گذشتکشتی طوفانزده بورس در ساحل امن نتایج نظرسنجی از وضعیت آینده بازاربازار سرمایه در 7 روز گذشته شاهد بازگشت رونق به بورس با حمایتهای دولت مجلس و حقوقیها بود و در ادامه نیز صالح آبادی رئیس سازمان بورس عملکرد یک سالهاش ر56 درصد جوانان ایرانی به اینترنت علاقمند هستند
قزوین رئیس مرکز نظارت و ارزیابی سازمان صدا و سیما 56 درصد جوانان ایرانی به اینترنت علاقمند هستند رئیس مرکز نظارت و ارزیابی سازمان صدا و سیما گفت 56 درصد جوانان ایران به استفاده از بازیهای رایانهای و اینترنت در اوقات فراغت خود علاقمند هستند به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران قدلیل کندی سرعت اینترنت ایران از زبان وزیر ارتباطات
دلیل کندی سرعت اینترنت ایران از زبان وزیر ارتباطات وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در تشریح دلیل کاهش سرعت اینترنت برای کاربران ایرانی گفت برخلاف اغلب کشورهای دنیا که پهنای باند بین 8 نفر به اشتراک گذاشته می شود در کشور ما رقم به 25 هم می رسد محمود واعظی در صفحه اجتماعی شخصنظر جواد طوسی درباره تقلید آثار ایرانی از سریال های خارجی
تاریخ انتشار 20 دی 1392 ساعت 14 30 | شماره خبر 1340229269934678114 پای تلویزیون نشسته بودم و سریال آوای باران را تماشا میکردم سریالی که از همان قسمتهای نخست به خاطر شباهتهای زیاد من را یاد الیورتوئیست و قصه جذابش انداخت البته در چند سال اخیر کپی کاآخرین وضعیت ارائه تلویزیون اینترنتی/ آغاز ثبت نام از اواخر بهمن
دانش و فناوری آخرین وضعیت ارائه تلویزیون اینترنتی آغاز ثبت نام از اواخر بهمن مدیرعامل شرکت سروش رسانه به عنوان ارائه دهنده خدمات تلویزیون تعاملی در کشور گفت تلاش می شود تا ثبت نام برای دریافت تلویزیون تعاملی - رسانه مهر- از پایان بهمن ماه آغاز شود مجید زاهدی وش در گفتگو با خبرسخنگوی سازمان ملل بان کی مون در دعوت ایران به کنفرانس ژنو ۲ تجدی نظر میکند
سخنگوی سازمان مللبان کی مون در دعوت ایران به کنفرانس ژنو ۲ تجدی نظر میکندسخنگوی سازمان ملل گفت که بان کی مون دبیر مل سازمان در روند دعوت ایران به کنفرانس ژنو ۲ تجدید مظر میکند به گزارش خبرگزاری فارس شبکه العربیه مدعی شد که سخنگوی سازمان ملل گفته است که بان کی مون دبیر کل سازمابر اساس نظرسنجی «آسوشیتدپرس» ۶۰ درصد آمریکاییها از توافق اولیه ایران و ۱+۵ حمایت میکنند
بر اساس نظرسنجی آسوشیتدپرس۶۰ درصد آمریکاییها از توافق اولیه ایران و ۱ ۵ حمایت میکنندنظرسنجی جدید آسوشیتدپرس-جی اف کی نشان میدهد ۶۰ درصد آمریکاییها از توافق اولیه ایران و ۱ ۵ در ژنو حمایت میکنند به گزارش خبرگزاری فارس نتایج نظرسنجی آسوشیتدپرس-جی اف کی که در بازه زمانی 17وضعيت مبهم کرار براي حضور در ايران
وضعيت مبهم کرار براي حضور در ايران وضعيت حضور هافبک عراقي مدنظر باشگاه تراکتورسازي در ايران همچنان در ابهام قرار دارد جاسم کرار هافبک عراقي باشگاه الطلبه که مدنظر تراکتورسازي قرار دارد و قرار است به اين تيم بپيوندد همچنان وضعيت حضورش در ايران در هالهاي از ابهام قرار دارد بآخرین وضعیت تیم ملی فوتبال جوانان ایران
آخرین وضعیت تیم ملی فوتبال جوانان ایران سرپرست تیم ملی فوتبال جوانان گفت شرایط تیم ملی فوتبال جوانان در روسیه خوب است و تورنمنت سنپترزبورگ نسبت به سالهای گذشته حرفهایتر برگزار میشود ایسنا حسین مرادی درباره آخرین وضعیت تیم ملی فوتبال جوانان ایران در تورنمنت سن پترزبورگ اظهابهام در وضعیت ایرانی بازداشت شده در جمهوری آذربایجان
ابهام در وضعیت ایرانی بازداشت شده در جمهوری آذربایجان جمهوری آذربایجان در حالی به اتهام واهی اقدام به بازداشت یک ایرانی و اعترافگیری از وی تحت فشارهای روحی کرده است که این شهروند ایرانی همچنان بر بیگناهی خود تاکید دارد آفتاب بهرام فیضی شهروند ایرانی است که چند ماه پیش بهقیمت ناعادلانه پهنایباند اینترنت در ایران
قیمت ناعادلانه پهنایباند اینترنت در ایرانتاریخ انتشار سه شنبه ۱ بهمن ۱۳۹۲ ساعت ۰۸ ۳۷ یک کارشناس درباره وضعیت پهنایباند اینترنت در کشور گفت درحال حاضر متاسفانه شرکت ارتباطات زیرساخت غیر از نقش انحصاری که بوجود آورده تفاوت بسیار زیادی را در زمینه قیمت ایجاد کرده بهدیکتاتور واقعی از نظر مردم ایران + عکس
دیکتاتور واقعی از نظر مردم ایران عکس یکی از اعتراضات اصلی مردم در روز 9دی رفتار آشوبگرانۀ سران فتنه و حامیان آنها بود که در نهان و آشکار موجبات تشدید اهانت به مقدسات و حتی تسهیل آن را فراهم کرده و برخلاف ادعای قانونمداری عیله قانون عمل کرده و از رأفت نظام مقدس جمهوری اسلامیاعلام نظر پزشکان درباره وضعیت پولادی
دوشنبه ۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴ ۴۱ بنابر اعلام کادر پزشکی پرسپولیس مشکل پیش آمده برای مهرداد پولادی چندان جدی نبوده و بررسیهای بیمارستانی حکایت از سلامت این بازیکن داشت به گزارش ایسنا دکتر حقیقت پزشک تیم فوتبال پرسپولیس درباره وضعیت مهرداد پولادی گفت او پس از ورود به زمین در همان نیکارتون: سهم هر ایرانی از اینترنت!
کارتون سهم هر ایرانی از اینترنت سهم هر ایرانی از اینترنت 1کیلوبیت است تابناک سهم هر ایرانی از اینترنت 1کیلوبیت است تاریخ انتشار ۱۰ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱ ۰۷-
گوناگون
پربازدیدترینها