تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):انسان، با نيّت خوب و اخلاق خوب، به تمام آنچه در جستجوى آن است، از زندگى خوش و امني...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868068219




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بازیگر برنده اسکار در 83 سالگی درگذشت


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: بازیگر برنده اسکار در 83 سالگی درگذشت
ماکسیمیلیان شل بازیگر و کارگردان متولد اتریش که برای بازی در فیلم «محاکمه در نورمبرگ» برنده اسکار شد، از دنیا رفت.


آفتاب: این مرد فراری از دست آدولف هیتلر که یکی از موفق‌ترین بازیگران خارجی هالیوود بود، در اولین ساعات شنبه بر اثر یک بیماری ناگهانی و جدی در بیمارستانی در اینشبروک درگذشت. او 83 ساله بود.

ماکسیمیلیان شل سال 1961 در فیلم «محاکمه در نورمبرگ» به کارگردانی استنلی کریمر نقش یک وکیل مدافع به نام هانس رولف را بازی کرد و با این فیلم که دومین فیلم او در هالیوود بود، در سطح بین‌المللی به شهرت فراوان دست پیدا کرد.

دفاع پرشور، اما ناموفق شخصیت شل از چهار جنایتکار نازی جایزه اسکار بهترین بازیگر مرد را برای او به همراه داشت. شل اولین بار در 1959 نقش رولف را در یکی از اپیزودهای برنامه تلویزیونی «Playhouse 90» بازی کرد.

او برای فیلم‌های «مردی در اتاقک شیشه‌ای» (1975) و «جولیا» (1977) دو بار دیگر نامزد اسکار شد.

شل در خانواده‌ای بازیگر بزرگ شد، از جمله خواهرش ماریا شل، مادرش مارگارت و کارل و ادیتا نوردبرگ خواهر و برادرش دیگرش.

او سال 1930 در وین به دنیا آمد. پدرش هرمن  فردیناند شل، شاعر و نمایشنامه‌نویس و در فهرست سیاه نازی‌ها بود. برای همین خانواده او در 1938 به زوریخ گریختند. شل شهروند سوئیس شد و اولین بار با نمایش «ویلهلم تل» اثر فریدریش شیلر روی صحنه رفت.

او در دانشگاه‌های زوریخ و مونیخ در رشته‌های فلسفه و تاریخ هنر تحصیل کرد، اما در تئاتر هم فعال بود و پس از پایان تحصیلات در بخش‌های مختلف اروپا کار کرد.


ماکسیمیلیان شل بازیگر و کارگردان متولد اتریش

ماکسیمیلیان شل در صحنه‌ای از فیلم «محاکمه در نورمبرگ»

او حضور در صحنه تئاتر را از 1953 شروع کرد و اولین بار در 1958 با نمایش «Interlock» اثر آیرا لوین در برادوی روی صحنه رفت. او در این نمایش با سلست هولم همبازی بود.

شل همچنین یک پیانیست و رهبر ارکستر موفق بود و با چهره‌هایی شاخص چون کلودیو آبادو و لئونارد برنستین و گروه‌های ارکستر در برلین و وین برنامه اجرا کرد.

او در دهه 1950 در چند فیلم آلمانی مانند «کودکان، مادران و یک ژنرال»، «دوازدهم ژوئیه»، «ازدواج دکتر دانویتز»، «آخرین نفرها باید اول باشند» و «یک تابستان شگفت‌انگیز» بازی کرد. اولین فیلم شل در هالیوود «شیرهای جوان» (ادوارد دمیتریک، 1958) بود که در آن با مارلون براندو همبازی بود.

او در تلویزیون هم فعال بود و برای اپیزود «بچه دوران ما» از «Playhouse 90» و نسخه تلویزیونی «محاکمه در نورمبرگ» نامزد جایزه امی شد.

شل پس از حضور موفق در «محاکمه در نورمبرگ»، در اقتباس سینمایی «تمرین پنج انگشتی» اثر پیتر شفر، «قدیس بی‌تمایل» و اقتباس ویتوریو دسیکا از «گوشه‌نشیان آلتونا» ژان-پل ساتر بازی کرد.

در میان فیلم‌های بعدی او شامل «کنترپوآن» و «ماجرای مرگبار» تنها «توپکاپی» جولز داسن به پای استعداد او می‌رسید. شل بعد در فیلم پرهزینه «کراکاتوآ: شرق جاوه»، «پاپ جون» و «پرونده ادسا» بازی کرد. او همچنین یک نسخه سینمایی از «قصر» فرانتس کافکا را تهیه و خود در آن بازی کرد.

به گزارش خبرآنلاین، «مردی در اتاقک شیشه‌ای» به کارگردانی آرتور میلر که فیلمی دیگر با موضوع جنگ جهانی دوم بود، دومین نامزدی اسکار را برای شل به همراه داشت. او برای فیلم «جولیا» در بخش بهترین بازیگر مرد مکمل با جیسن روباردز رقابت کرد، اما اسکار به روباردز رسید. 



تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۰:۲۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن