واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
استاندار مازندران: آموزش پرورش از زنان در سطوح مدیریتی بهره بگیرد ساری-ایرنا -استاندار مازندران با بیان اینکه بانوان می توانند در سطوح مدیریتی آموزش و پرورش بهترین عملکرد را داشته باشند،خطاب به مدیر کل جدید آموزش و پرورش گفت: از زنان در مدیریت ادارات و معاونت های آموزش و پرورش استانی و شهرستانی بیشتر استفاده شود.
ˈربیع فلاح ˈ عصر شنبه در شورای آموزش و پرورش مازندران به اهمیت شعار اعتدال دولت یازدهم اشاره کرد و افزود: با توجه به نقش موثر زنان در تربیت فرزندان ، آموزش و پرورش باید در سطوح مدیریتی بیشترین استفاده را از بانوان داشته باشد.
وی به اهمیت آموزش تربیتی و پرورشی دانش آموزان مناطق محروم اشاره کرد و ادامه داد: با توجه به کمبود اعتبار ، آموزش و پرورش موظف به حمایت همه جانبه دانش آموزان مناطق محروم استان است.
فلاح از اولیاء دانش آموزان به عنوان بزرگترین ظرفیت حمایتی برای آموزش و پرورش یاد کرد و بیان داشت: مدارس فقط به فکر بهره گیری مادی از اولیاء دانش آموزان نباشند.
وی با اشاره به اینکه مدیران مدارس از اولیاء در حوزه های مختلف فرهنگی و پرورشی ، اعتقادی و دینی کمک بگیرند، خاطر نشان کرد: ارتباط تنگاتنگ بین مدیران ، معلمان و والدین دانش آموزان می تواند در امور پرورشی و تربیتی موثر تر باشد.
رییس شورای آموزش و پرورش مازندران از پایین بودن سرانه کتابخوانی در مازندران انتقاد کرد و گفت: آموزش و پرورش با فرهنگ سازی می تواند در بالا بردن این شاخص علمی ،فرهنگی و اجتماعی استان را در کشور ممتاز کند.
وی با بیان اینکه مشکلات ادارات شهرستانی آموزش و پرورش باید دقیق تر مورد ارزیابی و رصد قرار بگیرد ، بیان داشت: توجه به نماز خانه های مدارس نیز ضروری است.
فلاح به مشارکت جدی مجمع خیرین مدرسه ساز استان مازندران اشاره کرد و گفت: اینکه مدارس استان در انجام فرایض دینی به ویژه تجهیزات نماز خانه با مشکل مواجه هستند نشانه ارتباط ضعیف مدیران مدارس با خیرین حوزه شان است.
استاندار مازندران بر لزوم حل مشکلات سنوات مربیان پیش دبستانی آموزش و پرورش استان تاکید کرد و اظهار داشت: معلمان نباید درگیر مسایل مالی و اداری قرار بگیرند.
وی به آغاز برنامه های دهه فجر سی و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی استان مازندران اشاره کرد و گفت: آموزش و پرورش باید در انتقال ارزش ها و مفاهیم انقلاب اسلامی به دانش آموزان برنامه های منسجمی داشته باشد.
ˈ سید علی قاسمی ˈ مدیر کل آموزش و پرورش مازندران به اهمیت مقولات فرهنگی و تربیتی جامعه اسلامی اشاره کرد و گفت: موضوع پرورشی و فرهنگی جامعه در آموزش و پرورش محقق و قابل دسترسی است.
وی با تاکید بر این نکته که برای محقق شدن اهداف فرهنگی و تربیتی جامعه منابع مالی کشور باید به سمت معاونت پرورشی آموزش و پرورش سوق داده شود ، اضافه کرد: در حال حاضر به رغم وجود طرح و برنامه های متنوع دینی و فرهنگی ولی با کمبود اعتبار مواجه هستیم.
مدیر کل آموزش و پرورش مازندران به مشکلات سنوات یک هزارو 26نفر از مربیان پیش دبستانی استان اشاره کرد و گفت: 260میلیارد ریال برای احتساب سنوات مربیان به تامین اجتماعی بدهکار هستیم.
وی بر لزوم تشکیل کمیته ای برای بررسی و حل سنوات مربیان پیش دبستانی آموزش و پرورش مازندران تاکید کرد و ادامه داد: باید با هماهنگی استاندار منابع ملی برای حل این مشکل مالی در نظر گرفته شود.
ˈ حسین کمالی ˈ معاون پرورشی آموزش و پرورش مازندران با ارایه عملکرد در حوزه های قرآن و عترت ، فرهنگ و هنر ، امور تربیتی و مشاوره تحصیلی استان گفت: 80 درصد دانش آموزان سوره آیت الکرسی را از حفظ بوده و در مراسم صبحگاهی تلاوت می کنند.
وی با بیان اینکه 70 برنامه در حوزه قرآن و عترت در آموزش و پرورش استان تعریف شده است، افزود: یک هزارو 14امام جماعت در مدارس استان نماز ظهر و عصر را اقامه می کنند.
وی از طرح پیوند مسجد با مدرسه در آموزش و پرورش مازندران خبر داد و ادامه داد: 400مدرسه استان که در مجاورت مسجد قرار دارند ، با هماهنگی صورت گرفته ، دانش آموزان نماز ظهر و عصر را در این مساجد اقامه می کنند.
معاون پرورشی آموزش پرورش مازندران به کمبود تجهیزات نمازخانه ای نظیر سجاده و مهر و نیاز یک هزارو 800نماز خانه در مدارس استان اشاره کرد و گفت:والدین و دانش آموزان مازندران در سال جاری بیش از شش میلیارد و 500میلیون ریال برای باز سازی عتبات و عالیات کمک کردند.
وی از طرح مزرعه در مدارس به عنوان یک طرح موفق در مازندران یاد کرد و گفت: در تابستان سال جاری 151 مزرعه در مدارس ایجاد شده است که چهار هزارو 382 دانش آموز مشغول به کار شدند.
مازندران حدود 540 هزار دانش آموز دارد.ک/2
2585/402
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
12/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 88]