محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843360228
موسویان: حل مساله ی هسته یی ایران کلید حل بحران های خاورمیانه است
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
موسویان: حل مساله ی هسته یی ایران کلید حل بحران های خاورمیانه است تهران- ایرنا- «سید حسین موسویان» عضو پیشین تیم مذاکره کننده ی هسته یی ایران در گفت و گو با ایرنا گفت: اگر مناقشه ی هسته یی ایران با مدیریت صحیح مذاکره کنندگان به نتیجه ی مثبت برسد، درها برای همکاری ایران با جامعه ی جهانی برای حل و فصل سایر بحران های منطقه باز می شود.
یکی از موضوع های مهم در دستور کار نشست امسال امنیتی مونیخ که از روز گذشته یازدهم بهمن ماه آغاز شده است، بحث بر سر مذاکرات هسته ای ایران و پیامدهای آن بر فضای امنیتی در عرصه ی بین المللی است.
در این نشست که ده ها تن از مقام های ارشد سیاسی کشورها و نهادهای بین المللی و کارشناسان مسایل امنیتی حضور دارند، «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه ی کشورمان نیز حضور دارد.
طبق برنامه ی اعلام شده، میزگرد تخصصی بررسی توافق هسته ای ژنو با حضور وزیران امور خارجه ایران و سوئد روز یکشنبه برگزار می شود.
به گفته ی «وولفگانگ ایشینگر» رییس نشست امنیتی مونیخ، رایزنی ها برای حضور نمایندگانی از آمریکا و همچنین اتحادیه اروپا برای حضور در این میزگرد مشترک همچنان ادامه دارد و ممکن است نفراتی به «ظریف» و «کارل بیلدت» در این میزگرد اضافه شود.
وزیر امور خارجه ایران علاوه بر سخنرانی در جمع سران و شخصیت های شرکت کننده در این نشست بین المللی به پرسش های مطرح کارشناسان، صاحبنظران و سیاستمداران حاضر در سالن پاسخ خواهد داد.
با هدف بررسی اهمیت نشست امنیتی مونیخ و همچنین ارزیابی حضور ایران در این نشست، گروه پژوهش های خبری ایرنا با سید حسین موسویان عضو پیشین تیم مذاکره کننده ی هسته ای ایران و سفیر پیشین کشورمان در آلمان به گفت و گو نشست و نظر وی را در این ارتباط جویا شد.
موسویان با اشاره به موضوع هسته ای ایران به عنوان یکی از دستورکارهای نشست امنیتی مونیخ گفت: من فکر می کنم در نشست امنیتی مونیخ، در رابطه با موضوع هسته یی ایران، بیشتر نگاه به جلو حاکم خواهد بود؛ این مساله به دلیل امیدی است که بر اثر توافق نامه ی اولیه ایجاد شده است. البته نگرانی هایی هم در مورد توافق نامه نهایی جامع، در جامعه ی جهانی و همچنین در طرف ایرانی وجود دارد. من فکر می کنم شرکت کنندگان در این نشست به عناصر سازنده برای حل و فصل نهایی بحران هسته یی ایران خواهند پرداخت. اما در مورد بحران هسته یی، واقعیت این است که در 10 سال گذشته، مهمترین قدم جدی که برای حل و فصل مسالمت آمیز بحران هسته ای برداشته شد، توافق ژنو بود و این توافق، عناصر کلیدی را برای حل و فصل نهایی این بحران تعریف کرده است.
وی در عین حال به دشواری مسیر پیش رو درباره ی توافق نهایی هسته یی اشاره کرد و خاطر نشان کرد: مذاکرات پیش رو به طور شدیدی با چالش همراه خواهد بود و مذاکره کنندگان هر دو طرف، روزهای فوق العاده دشواری را در پیش دارند؛ نخست به دلیل ماهیت بسیار پیچیده ی سیاسی، امنیتی و حقوقی مذاکرات هسته یی و دوم به خاطر موضوع های حاشیه یی که حتی ممکن است از متن مذاکرات مهمتر باشد. در هر دو طرف مخالفان وجود دارند و عده یی نیز مانند برخی کشورهای عربی، منافقین، لابی صهیونیست به دنبال این هستند که به هر قیمتی مذاکرات هسته یی و در همین راستا مذاکرات ایران و آمریکا به شکست منجر شود تا تحریم های جدید علیه ایران اعمال شود و جهان به سمت تقابل و جنگ با ایران سوق داده شود. بنابراین 6 ماه آینده، برای صلح و امنیت منطقه و بین المللی بسیار سرنوشت ساز خواهد بود و من امیدوارم که مذاکرات هسته ای به نتیجه نهایی برسد.
سفیر پیشین ایران در آلمان با ابراز امیدواری نسبت به پیامدهای مثبت حضور ظریف در نشست امنیتی مونیخ گفت: من به صورت کامل خوشبین هستم که سخنرانی ظریف، بازتاب مواضع و همچنین رایزنی های وی، سازنده و کمک کننده برای حل و فصل بحران هسته یی ایران خواهد بود.
عضو پیشین تیم مذاکره کننده ی هسته یی ایران ضمن ابراز بدبینی نسبت به حل و فصل بحران ها در افغانستان، عراق، سوریه و فلسطین، گفت: تنها بحرانی که امید برای حل و فصل مسالمت آمیز و برد-برد در ارتباط با آن و در آینده ی نزدیک وجود دارد، مناقشه ی هسته یی ایران است. اگر این بحران با مدیریت صحیح مذاکره کنندگان و در واقع دو طرف مناقشه به نتیجه ی مثبتی برسد، درها برای همکاری ایران با جامعه ی جهانی و قدرت های جهانی و منطقه یی برای حل و فصل سایر بحران های منطقه باز می شود. بنابراین، به نظر من مساله هسته یی ایران نقش مهمی برای آینده ی بحران های منطقه ی خاورمیانه دارد.
موسویان در گفت و گوی خود با ایرنا به مسایل دیگری از جمله بحران سوریه و افق پیش روی آن، امنیت سایبری و چالش ها و فرصت های پیش روی امنیت جمعی در جهان اشاره کرد.
در ادامه متن کامل گفت و گوی ایرنا با حسین موسویان آمده است؛
***ایرنا: جناب آقای موسویان همانگونه که اطلاع دارید نشست امنیتی مونیخ از روز جمعه 11 بهمن به مدت سه روز آغاز به کار کرده است. به طور کلی اهمیت این نشست سالیانه را چطور ارزیابی می کنید؟ این نشست چه جایگاهی در حوزه ی مسایل امنیت بین الملل دارد؟
**موسویان: نشست امنیتی مونیخ در واقع یکی از مهمترین نشست های بین المللی است که در ارتباط با امنیت جهانی برگزار می شود و سطح شرکت کنندگان آن نیز به طور معمول نسبت به دیگر نشست ها در سطح بالایی قرار دارد. موضوع هایی که همواره در این نشست مطرح می شود و درباره ی آنها بحث و بررسی صورت می گیرد، مهمترین موضوع های روز امنیت بین الملل است که جامعه ی بین المللی خیلی سریع باید به آنها رسیدگی بکند. بنابراین اعلام مواضع کشورها در نشست امنیتی مونیخ و رایزنی هایی که در سطح بالای مقام های شرکت کننده در آن صورت می گیرد، گویای اهمیت این نشست است.
***ایرنا: آن طور که اعلام شده است، یکی از دستورکارهای اصلی نشست امنیتی مونیخ، بحران سوریه است. به نظر شما وضعیت سوریه چه پیامدهای امنیتی و در چه ابعادی داشته است؟ با توجه به حجم درگیری ها در سوریه و پیچیدگی های آن، چگونه می توان این بحران را مهار کرد؟
**موسویان: بحران هایی که در 10 سال گذشته در افغانستان و عراق وجود داشته، حاکی از آن است که افراط گرایی و دهشت افکنی (تروریسم)، تهدید اصلی امنیت بین الملل است. بحران سوریه، متاسفانه این کشور را تبدیل به پایگاهی برای حضور دهشت افکنان (تروریست های) سلفی افراطی از سرتا سر جهان، حتی از کشورهای اروپایی و غربی کرده است و در واقع سوریه هم اکنون بهشت دهشت افکنی القاعده و سلفی های تندرو است. اما امروز قدرت های جهانی و کشورهای منطقه دریافته اند که بحران سویه در حال توسعه به سایر کشورها است و به شکل تقریبی در حال تبدیل به حالتی غیرقابل مدیریت است که از دل آن نیز، تهدید اصلی که دهشت افکنی و افراط گرایی است، ممکن است سرتا سر خاورمیانه و به تبع آن همسایگان خاورمیانه را فرا بگیرد و تهدید بزرگی برای آنها باشد؛ البته در شرایط کنونی هم تهدید نخست به حساب می آید که می تواند جنبه ی عملی به خود بگیرد و دهشت افکنی و خشونت، سرتا سر کشورهای اروپایی، روسیه، همسایگان خاورمیانه و حتی آمریکا را فرا بگیرد. به همین دلیل طبیعی است که در چنین نشستی، مناقشه ی سوریه اگر بااهمیت ترین موضوع نباشد، یکی از مهمترین موضوع های مورد بحث و بررسی باشد.
***ایرنا: به بحث خشونت و افراط گرایی اشاره کردید؛ همان طور که مطلع هستید، به تازگی مجمع عمومی سازمان ملل متحد، قطعنامه ی جهان علیه خشونت و مبارزه با افراط گرایی را که بر اساس پیشنهاد «حسن روحانی» رییس جمهوری ارایه شده بود، با اجماع تصویب کرد. ارزیابی جنابعالی از این قطعنامه چیست؟
**موسویان: به نظر من ابتکار خوب و واقع بینانه یی بود. ابتکاری بود که متناسب با تهدید روز جهانی در بالاترین مجمع جهانی عرضه شد. استقبال بسیار خوبی از آن صورت گرفت و تصویب با اجماع این قطعنامه، حاکی از استقبال جامعه ی جهانی از این ابتکار بود. به نظر من مهمتر از این، پیام آن برای دنیا بود که ایران آمادگی مشارکت جدی با جامعه ی جهانی برای مبارزه با دهشت افکنی، افراط گرایی و خشونت دارد.
***ایرنا: یکی دیگر از موضوع های در دستور کار نشست امسال امنیتی مونیخ، ایران و مساله ی هسته یی و به طور مشخص توافق تازه ی ایران و گروه 1+5 است. به طور کلی مرتبط کردن برنامه ی صلح آمیز هسته یی ایران با امنیت جهانی به ویژه در سایه ی تحولات اخیر را چگونه ارزیابی می کنید؟ از سوی دیگر تا چه اندازه می توان به توافق هسته یی تازه برای حل و فصل نهایی آن امیدوار بود؟
**موسویان: من فکر می کنم در نشست امنیتی مونیخ، در رابطه با موضوع هسته یی ایران، بیشتر نگاه به جلو حاکم خواهد بود؛ این مساله به دلیل امیدی است که بر اثر توافق نامه ی اولیه ایجاد شده است. البته نگرانی هایی هم در مورد توافق نامه نهایی جامع، در جامعه ی جهانی و همچنین در طرف ایرانی وجود دارد. من فکر می کنم شرکت کنندگان در این نشست به عناصر سازنده برای حل و فصل نهایی بحران هسته یی ایران خواهند پرداخت. اما در مورد بحران هسته یی، واقعیت این است که در 10 سال گذشته، مهمترین قدم جدی که برای حل و فصل مسالمت آمیز بحران هسته ای برداشته شد، توافق ژنو بود و این توافق، عناصر کلیدی را برای حل و فصل نهایی این بحران تعریف کرده است.
البته مذاکرات پیش رو به طور شدیدی با چالش همراه خواهد بود و مذاکره کنندگان هر دو طرف، روزهای فوق العاده دشواری را در پیش دارند؛ نخست به دلیل ماهیت بسیار پیچیده ی سیاسی، امنیتی و حقوقی مذاکرات هسته یی و دوم به خاطر موضوع های حاشیه یی که حتی ممکن است از متن مذاکرات مهمتر باشد. در هر دو طرف مخالفان وجود دارند و عده یی نیز مانند برخی کشورهای عربی، منافقین، لابی صهیونیست به دنبال این هستند که به هر قیمتی مذاکرات هسته یی و در همین راستا مذاکرات ایران و آمریکا به شکست منجر شود تا تحریم های جدید علیه ایران اعمال شود و جهان به سمت تقابل و جنگ با ایران سوق داده شود. بنابراین 6 ماه آینده، برای صلح و امنیت منطقه و بین المللی بسیار سرنوشت ساز خواهد بود و من امیدوارم که مذاکرات هسته ای به نتیجه نهایی برسد.
***ایرنا: قرار است محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ی کشورمان در نشست مونیخ حضور داشته باشد. در سایه ی تحولات اخیر در عرصه ی داخلی و خارجی، ارزیابی جناب عالی از حضور نماینده ی ایران در این نشست چیست؟
**موسویان: آقای ظریف یکی از دیپلمات های بسیار ورزیده ی ایران است و از سرمایه های وزارت امور خارجه و دیپلماسی ایران بعد از انقلاب محسوب می شود. وی نشان داده که در مجامع و محافل بین المللی همیشه حضور موفقی داشته است. من به صورت کامل خوشبین هستم که سخنرانی ظریف، بازتاب مواضع و همچنین رایزنی های وی، سازنده و کمک کننده برای حل و فصل بحران هسته یی ایران خواهد بود.
***ایرنا: از نظر شما در فضای بحران زده ی خاورمیانه، ایران چگونه و بر اساس چه مکانیزم و ساز و کاری می تواند نقش آفرینی بیشتری در مهار ناامنی منطقه و کمک به استقرار بیشتر امنیت و ثبات داشته باشد؟
**موسویان: در صدر بحران های بین المللی، بحران افغانستان است که امید چندانی به حل و فصل سریع آن وجود ندارد. همچنین در 10 سال گذشته هم موفقیت های چشمگیر و تعیین کننده ای در این کشور برای برقراری صلح و ثبات پایدار وجود نداشته است. مورد دیگر، بحران عراق است که مشابه افغانستان است. مساله ی دیگر، بحران فلسطین و اعراب و اسراییل موسوم به «فرایند صلح» است که در این زمینه آمریکا و اروپا هم حتی اینک قانع هستند که با وجود نخست وزیری همچون نتانیاهو، هیچ امیدی برای حل و فصل این بحران وجود ندارد. در ادامه، بحران سوریه قرار دارد که پیچیده تر از دیگر بحران ها است و همه نسبت به آینده ی این بحران بدبین هستند. تنها بحرانی که امید برای حل و فصل مسالمت آمیز و برد-برد در ارتباط با آن و در آینده ی نزدیک وجود دارد، مناقشه ی هسته یی ایران است. اگر این بحران با مدیریت صحیح مذاکره کنندگان و در واقع دو طرف مناقشه به نتیجه ی مثبتی برسد، درها برای همکاری ایران با جامعه ی جهانی و قدرت های جهانی و منطقه ای برای حل و فصل سایر بحران های منطقه باز می شود. بنابراین، به نظر من مساله هسته یی ایران نقش مهمی برای آینده ی بحران های منطقه ی خاورمیانه دارد.
***ایرنا: یکی دیگر از موضوع های مطرح در نشست امنیتی، موضوع امنیت سایبری (Cyber Security) است. به نظر شما گنجاندن این موضوع در دستور کار این نشست مهم، چه معنایی دارد؟ به طور کلی فضای مجازی در دهه های اخیر چه تحولی در معنا و مفهوم امنیت و ناامنی ایجاد کرده است؟
**موسویان: جنگ سایبری در واقع با عملیات سایبری علیه تاسیسات نظامی ایران در افکار عمومی جهان مطرح شد و این باعث شد که متخصصان و کارشناسان، بیشتر به ابعاد این نوع جنگ بپردازند و امروز یک اجماع جهانی در این ارتباط وجود دارد که جنگ سایبری خطرناک تر از جنگ کلاسیک است و کشورهای زیادی مجهز به قدرت سایبری شده اند و هنوز هم هیچ راهکار و چارچوبی برای کنترل بحران احتمالی که بر اثر جنگ سایبری، ممکن است میان کشورها به وجود آید، پیش بینی نشده است. بنابراین به نظر من کمال هوشمندی بوده است که این موضوع در نشست امنیتی مونیخ، در دستور کار قرار داده شده است؛ زیرا جامعه ی جهانی به یک کنوانسیون و معاهده برای کنترل بحران پیش رو در مورد جنگ سایبری احتمالی میان قدرت های منطقه ای و جهانی نیازمند است.
***ایرنا: با توجه به اینکه تحقق امنیت جمعی همواره بزرگترین هدف نشست امنیتی مونیخ بوده است، به نظر شما ضروری ترین و کاربردی ترین رویکردی که کشورها با اتخاذ آن می توانند به برقراری امنیت جمعی در جهان امیدوار باشند، چیست؟ در این راستا رویکرد جدید ایران مبنی بر تعامل سازنده و احترام متقابل را تا چه اندازه موثر می دانید؟
**موسویان: واقعیت این است که مهمترین بحران های بین المللی در منطقه ی خاورمیانه قرار دارد و همه ی قدرت های بزرگ از جمله آمریکا، اروپا، روسیه به همراه قدرت های منطقه ای همچون ایران، ترکیه، عربستان و مصر در این بحران ها درگیر هستند. بنابراین من فکر می کنم که در هر نشست بین المللی از جمله نشست امنیتی مونیخ، این موضوع ها و بحران های جاری در خاورمیانه در اولویت قرار دارد و البته درگذشته هم در اولویت بوده است. به یاد داشته باشیم که اینجا (خاورمیانه) مرکز صدور انرژی جهان است و نقش ایران هم غیر قابل انکار است؛ البته با یک تفاوت نسبت به گذشته و آن هم اینکه قدرت های جهانی اینک دریافته اند بعد از 34 سال تحریم، فشار و جنگ، ایران اگر با ثبات ترین کشور این منطقه نباشد، یکی از باثبات ترین کشورهای خاورمیانه است و این قدرت ها متوجه شده اند که پس از بیش از سی سال حمایت از متحدان خود در منطقه، به صورت تقریبی بیشتر متحدان آنها آسیب پذیر هستند یا همچون مصر در بحران به سر می برند. بنابراین این آمادگی در جهان وجود دارد که یک نگاه نو به ایران به عنوان قدرت واقعی، باثبات و پایدار در منطقه ی خاورمیانه و یک شریک مطمین برای صلح و امنیت حهانی داشته باشد و این البته احتیاج به اعتمادسازی و یک نگاه نو از دو طرف از جمله ایران دارد و این طور نیست که فقط از طرف مقابل باشد و ایران هم باید یک نگاه جدید نسبت به منطقه و جهان داشته باشد.
*گفت و گو از: مسعود گودرزی (گروه پژوهش های خبری)
پژوهش**2079**2054
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
12/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]
صفحات پیشنهادی
ایران بازگیر کلیدی حل بحران سوریه است/ همه طرفها در توافق هستهای به وظايف خود متعهد باقي بمانند
دبیر کل سازمان ملل متحد در دیدار امیرعبداللهیان ایران بازگیر کلیدی حل بحران سوریه است همه طرفها در توافق هستهای به وظايف خود متعهد باقي بمانند بان كي مون با تشكر از كمكهاي انسان دوستانه كشورمان به مردم سوريه طي سه سال گذشته بر نقش مثبت جمهوري اسلامي ايران به عنوان يك كشور تایعلون: ایران بازیگری کلیدی در خاورمیانه شده است/ توافق ژنو فرصتی تاریخی را به باد داد
یعلون ایران بازیگری کلیدی در خاورمیانه شده است توافق ژنو فرصتی تاریخی را به باد دادوزیر جنگ رژیم صهیونیستی امروز بار دیگر به انتقاد از توافق هستهای با ایران پرداخت و گفت این توافق فرصتی تاریخی را از بین برد به گزارش خبرگزاری فارس موشه یعلون وزیر جنگ رژیمصهیونیستی روز سهرئیس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا: توافق «ژنو» بخشهای کلیدی برنامه هستهای ایران را هدف
رئیس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا توافق ژنو بخشهای کلیدی برنامه هستهای ایران را هدف نگرفته استرئیس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا در جلسه استماع با موضوع اجرای توافق هستهای ایران ضمن ابراز نگرانی از توافق اولیه ژنو تصریح کرد که این توافق به ایران اجازه دادپس از دیدار با سفیر ایران در بیروت جنبلاط: ایران نقش کلیدی در حل بحران سوریه دارد
پس از دیدار با سفیر ایران در بیروتجنبلاط ایران نقش کلیدی در حل بحران سوریه داردرئیس جبهه مبارزه ملی لبنان پس از دیدار با سفیر ایران در بیروت تاکید کرد که ایران نقش کلیدی در حل بحران سوریه دارد به گزارش فارس به نقل از پایگاه خبری جریان ملی آزاد لبنان ولید جنبلاط نماینده پارلما6 مزیت اتخاذ دیپلماسی در قبال ایران؛ از درآمد زایی تا حل بحران سوریه
بین الملل ایران در جهان استفان والت تحلیل کرد 6 مزیت اتخاذ دیپلماسی در قبال ایران از درآمد زایی تا حل بحران سوریه استاد دانشگاه هاروارد و از بنیانگذاران رئالیسم تدافعی با اشاره به 6 مزیت اتخاذ دیپلماسی در قبال ایران درآمد زایی پایان یخ روابط واشنگتن و تهران و همکاریهای منطقه10 کلمه کلیدی جستجوی ایرانیها در گوگل: مضامین غیراخلاقی و جنسی!
10 کلمه کلیدی جستجوی ایرانیها در گوگل مضامین غیراخلاقی و جنسی بنا بر اعلام شرکت گوگل بیشتر دانلودها عکسها و جستوجوشده ایرانیها در گوگل در سال 2013 مضامین غیراخلاقی و جنسی را شامل میشدند 10 کلمه پر جستوجوی ایرانیها عبارت بودند از عکس دختر زن hot girl لباس امیرساخت نخستين بيمارستان هسته اي ايران در تهران
ساخت نخستين بيمارستان هسته اي ايران در تهران رئيس سازمان انرژي اتمي گفت نخستين بيمارستان تخصصي هسته اي كشور با مشاركت بخش خصوصي در تهران ساخته مي شود علي اكبر صالحي افزود اين بيمارستان با مشاركت بخش خصوصي و با حدود هزار ميليارد تومان ساخته خواهد شد پنجشنبه 5 دي 1392موضع اصولی نظام جمهوری اسلامی ایران، همواره برعدم تولید سلاح هستهای استوار بوده است
موضع اصولی نظام جمهوری اسلامی ایران همواره برعدم تولید سلاح هستهای استوار بوده است در یکی دو روز اخیر مطلبی بر روی سایت های خبری قرار گرفت که تعجب همگان را برانگیخت عنوان خبر چنین بود برای اینکه اسرائیل را سر جایش بنشانیم بمب اتم لازم است این مطلب بخشی از سخنان یک نمایندهبرای تکنولوژیسازی کشاورزی ایران رتبه برتر بیوتکنولوژی کشاورزی در خاورمیانه دارد/تولید غذا برای ۹ میلیارد نفر
برای تکنولوژیسازی کشاورزیایران رتبه برتر بیوتکنولوژی کشاورزی در خاورمیانه دارد تولید غذا برای ۹ میلیارد نفر تا ۴۰ سال آیندهدنیا با سرعت زیادی به دنبال استفاده از فناوری در بخش کشاورزی است ایران با داشتن رتبه برتر بیوتکنولوژی کشاورزی خاورمیانه هنوز نتوانسته این فناوری را به بخشدر کنفرانس سالانه موسسه مطالعات امنیت ملی در تلآویو پترائوس: آمریکا مایل است از زور برای متوقف کردن برنامه هس
در کنفرانس سالانه موسسه مطالعات امنیت ملی در تلآویوپترائوس آمریکا مایل است از زور برای متوقف کردن برنامه هستهای ایران استفاده کندرئیس سابق سازمان سیا مدعی شد هر چند افکار عمومی آمریکا نسبت به اقدام نظامی نگاهی محتاطانه دارد اما واشنگتن برای متوقف کردن برنامه هستهای ایران ازطرح 4 مرحله ای ایران برای حل بحران سوریه
طرح 4 مرحله ای ایران برای حل بحران سوریه وزیران خارجه ایران و سوریه با استفاده از یک فروند هواپیمای ایران از دمشق به مسکو رفتند تا موافقت ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه را با این طرح و ارائه آن در کنفرانس ژنو -2 را کسب کنند یک رسانه اسرائیی نوشت ایران طرح 4 مرحله ای را برای حلروابط ایران و روسیه گروگان مسئله هستهای ایران با غرب است
نائومکین در نشست خبری روابط ایران و روسیه گروگان مسئله هستهای ایران با غرب است رئیس مرکز پژوهشهای انستیتو خاورشناسی علوم روسیه با اشاره به روابط دو جانبه بین ایران و روسیه گفت روابط ایران و روسیه گروگان مسئله هستهای ایران با غرب است به گزارش خبرنگار سیاست خارجی باشگاه خبرنگگزارش آژانس از جزئیات اجرای توافق هستهای ایران و ۱+۵
گزارش آژانس از جزئیات اجرای توافق هستهای ایران و ۱ ۵مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی اولین گزارش از جزئیات اجرای توافق هستهای ایران و ۱ ۵ را تحت عنوان وضعیت برنامه هستهای ایران در ارتباط با برنامه اقدام مشترک منتشر کرد به گزارش خبرگزاری فارس آژانس بینالمللی انرژی اتمی ایرپسلرزههای بحران ترکیه در بازار ارز ایران
پسلرزههای بحران ترکیه در بازار ارز ایران بازار ارز در حالی با افزایش قیمت دلار تا مرز ۳ هزار تومان مواجه شده است که کارشناسان مسائل بانکی رخدادهای سیاسی و اقتصادی در ترکیه را در آن دخیل میدانند و معتقدند با ایجاد آرامش در این کشور همسایه این شوک از بازار ایران نیز خارج میشودیک مقام نزدیک به تیم هستهیی: ابهام درباره قطعنامهها در توافق ژنو به ضرر غرب است نه ایران
دوشنبه ۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳ ۲۴ یک مقام نزدیک به تیم مذاکرهکننده ایران با 1 5 در گفتوگو با خبرنگاران گفت توافق ژنو به معنای این نیست که ما با آمریکا عادیسازی روابط کردیم و این اشتباهی است که بعضا صورت میگیرد دشمنی ما با آمریکا سر جای خودش است و ما نه با آمریکا دوست شدیم و نه شریموسویان: باید محدودیتهایی فراتر از انپیتی بپذیریم / اولین تعامل مستقیم ایران و آمریکا در دوره احمدینژاد شک
موسویان باید محدودیتهایی فراتر از انپیتی بپذیریم اولین تعامل مستقیم ایران و آمریکا در دوره احمدینژاد شکل گرفتمذاکرهکننده سابق هستهای ایران در مصاحبهای با دیپلماسی ایرانی به تشریح دیدگاههای خود در حوزه هستهای و سیاست خارجی پرداخت به گزارش خبرگزاری فارس سید حسین موسویاوزیر نیرو: انتقال آب خزر به دشت ایران کلید خورد
وزیر نیرو انتقال آب خزر به دشت ایران کلید خوردتاریخ انتشار چهارشنبه ۲ بهمن ۱۳۹۲ ساعت ۲۰ ۰۳ وزیر نیرو با تشریح برنامه های جدید دولت برای احیای دریاچه ارومیه از موافقت مجلس با اجرای طرح انتقال آب دریای خزر به دشتهای مرکزی ایران خبر داد به گزارش مهر حمید چیتچیان امرو-
گوناگون
پربازدیدترینها