تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):كسى كه بهره‏اى از دانش ندارد معنا ندارد كه ديگران او را سعادتمند بدانند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826256953




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

كردستاني ها تشنه فعاليت هاي فرهنگي و هنري/فرهنگ استان نيازمند جاني دوباره است


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


استانها > غرب > کردستان گزارش خبري مهر/
كردستاني ها تشنه فعاليت هاي فرهنگي و هنري/فرهنگ استان نيازمند جاني دوباره است
سنندج – خبرگزاري مهر: برگزاري مراسم تجليل و تقدير يكي از پيشكسوتان عرصه موسيقي محلي استان كردستان كه با حضور پرشور مردم سنندج مواجه شد بار ديگر ثابت كرد كه مردم اين استان علاقه خاصي براي حضور در برنامه هاي مختلف فرهنگي و هنري دارند و اين مهم رسالت مسئولان و مديران استان را براي برنامه ريزي بهتر در حوزه فرهنگ و هنر سنگين تر مي كند.



به گزارش خبرنگار مهر، بعد از روزها انتظار و به همت حوزه هنري استان كردستان با برگزاري مراسمي كاملا مردمي يكي از پيشكسوتان عرصه موسيقي محلي كردستان مورد تقدير قرار گرفت و استقبال بي نظير مردم از اين برنامه بار ديگر ثابت كرد كه ساكنان اين ديار از ديرباز علاقمند به فرهنگ بوده و از برگزاري برنامه هاي اين چنين در شهر و استان خود خوشحال بوده و استقبال مي كنند. برنامه تجليل از براتعلي نوراني هنرمند پيشكسوت عرصه موسيقي كردستان كه به دليل توانمندي در حوزه كار خود موفق به كسب عنوان دكتري افتخاري و همچنين نشان درجه يك هنري شده بود، به همت حوزه هنري استان كردستان و با حضور اقشار مختلف مردم و همچنين جمعي از هنرمندان، جمعه 11 بهمن در سالن سينما بهمن سنندج برگزار شد. در حالي كه هنوز ساعت به 11 ظهر نرسيده بوده كه سالن سينما بهمن سنندج مملو از جمعيت شد و با گذشت زمان نيز با وجود تكميل شدن ظرفيت سالن بر ميزان جمعيت افزوده مي شد و به همين دليل شماري از حاظران در اين مراسم مجبور شدند به دليل نبود صندلي تا پايان برنامه ها را سرپا نظاره كنند. حضوري شماري از هنرمندان شاخص استان كردستان از جمله هادي ضياالديني، فردين صادق ايوبي، هوشنگ شگرف، در كنار تعدادي از اعضاي شوراي اسلامي شهر سنندج و همچنين خبرنگاران رسانه هاي جمعي در اين مراسم در نوع خود بي نظير بود و به همين دليل نيز رئيس حوزه هنري كه به عنوان سخنران نخستددر جايگاه قرار گفت نيز به اين نكته اشاره كرد و از حضور هنرمندان شاخص استان در اين مراسم تقدير كرد. امين مرادي ضمن ابراز خرسندي از حضور چشمگير مردم براي حضور در اين مراسم بيان كرد: يكي از رسالت هاي حوزه هنري برگزاري مراسم هاي اينم چنين فرهنگي با حضور اقشار مختلف مردم است و در همين راستا نيز حوزه هنري در كردستان برنامه هاي خوبي را در دستور كار قرار داده و اين برنامه ها به مرور برگزار مي شود. مفاخر فرهنگي و هنري كردستان تقدير مي شوند وي با اشاره به اينكه قرار است برنامه هاي فرهنگي و هنري از سوي حوزه هنري استان كردستان در قالب يك تقويم مشخص ادامه پيدا كند، افزود: تجليل از مفاخر فرهنگي و چهره هاي همچون براتعلي نوراني در زمان حيات اين عزيزان از اهميت زيادي برخوردار است و به همين دليل نه تنها حوزه هنري بلكه بايد ساير ادارات و سازمان هاي متولي حوزه فرهنگ زمينه را براي توجه بيشتر به اين حوزه فراهم كنند. رئيس حوزه هنري استان كردستان گفت: زماني كه رهبر معظم انقلاب اسلامي اين استان را فرهنگي عنوان كردند، رسالت و مسئوليت مديران و متوليان حوزه فرهنگ سنگين تر شد و به همين دليل بايد ضمن بهره برداري از تمامي ظرفيت هاي فرهنگي كردستان زمينه براي برگزاري برنامه هاي اين چنين بيشتري نيز فراهم شود.

مرادي همچنين با اشاره به ديگر برنامه هاي حوزه هنري استان كردستان يادآور شد: حمايت از توليد فيلم كوتاه، برگزاري كنسرت هاي موسيقي، برنامه هاي مستمر و مدون آموزشي، برگزاري مراسم هاي تجليل از مفاخر فرهنگي كردستان، برگزاري نشست هاي تخصصي در عرصه هاي مختلف فرهننگي و هنري از ديگر اقدامات حوزه هنري استان كردستان به شمار مي رود. در ادامه اين مراسم نوبت به مهدي احمدي كارشناس ارشد موسيقي رسيد تا وي نيز ضمن انتقاد از فراموش شدن موسيقي اصيل و قديمي يادآور شد: كردستان مهد موسيقي است و بر اساس اسناد تاريخي موسيقي از سابقه اي بسيار كهن در كردستان برخوردار است ولي متاسفانه امروز اين موسيقي در حال فراموشي است و گونه اي از موسيقي جديد جايگزين آن شده است كه هيچ ارتباطي با فرهنگ اين استان ندارد. موسيقي اصيل بومي در كردستان بايد حفظ شود وي با اشاره به اينكه بايد چهره هاي همچون "كابرات" كه زحمات زيادي براي موسيقي محلي كردستان كشيدند بايد مورد تقدير قرار گيرند، گفت: تلاش براي حفظ موسيقي اصيل و بومي در كردستان يكي از نيازهاي لازم و ضروري است و انتظار مي رود كه اين مهم بيش از گذشته مورد توجه قرار گيرد. در ادامه اين مراسم فيلم سينماي "كابرات" به كارگرداني برهان احمدي و با تهيه كنندگي حوزه هنري كردستان كه روايتي مستند گونه به زندگي اين هنرمند موسيقي داشت پخش شد و جمعيت حاضر در سالن تحت تاثير تصاوير و ديالوگ هاي اين فيلم 25 دقيقه اي از زندگي هنرمند كردستاني قرار گرفتند. گفتگوي جلال نصيري رئيس واحد هنرهاي تصويري حوزه هنري كردستان و برهان احمدي كارگردان فيلم نيز يگر بخش اين مراسم بود و سپس نوبت به مراسم تجليل و تقدير از كابرات هنرمند پيشكسوت موسيقي محلي كردستان رسيد تا در ميان تشويق بي پايان حاضران در سالن اين هنرمند كردستاني از سوي حوزه هنري كردستان تقدير شود. بخش پاياني مراسم نيز به اجراي رقص كردي و همچنين اجراي موسيقي از سوي عادل نادري هنرمند كردستاني اختصاص پيدا كرد. استقبال مردم كردستان براي حضور در برنامه هاي فرهنگي يكي از نكات جالب توجه كه در كمتر از 24 ساعت در سينما بهمن سنندج به عينه مشاهده شد مربوط به استقبال بي نظير مردم براي حضور در دو برنامه فرهنگي بود به گونه اي كه بعد از ظهر پنج شنبه و در قالب برنامه كشوري سلام سينما، جمعيت زيادي راهي سينما بهمن سنندج شدند تا فيلم هاي روز را به صورت رايگان به تماشا بنشينند و با گذشت كمتر از 24 ساعت اين بار نوبت به برگزاري مراسم تجليل از كابرات رسيد تا بار ديگر شاهد حضور بي نظير مردم در اين مكان فرهنگي در سنندج باشيم. عدم برگزاري برنامه هاي فرهنگي و هنري در سنندج از يك سو و همچنين نبود امكانات سخت افزاري از جمله سالن هاي مجهز و به روز از سوي ديگر دو مشكل اساسي كردستان به شمار مي رود و اين در حالي است كه مردم اين ديار علاقه زيادي به حضور در برنامه هاي فرهنگي و هنري دارند و در حالي كه سينما بهمن سنندج ظرفيت نزديك به 600 نفر را دارد كه در برنامه بعد از ظهر جمعه شمار حاضران در سالن به دو برابر ظرفيت آن رسيده بود.

غريب سجادي عضو شوراي اسلامي شهر سنندج كه وي نيز در اين مراسم حضور داشت، در پاسخ به سوال خبرنگار مهر در خصوص دليل ميزان استقبال مردم براي حضور در برنامه هاي فرهنگي و كمبودهاي شهر سنندج اظهار داشت: خوشبختانه مردم سنندج فرهنگي هستند و علاقه بسياري به حضور در برنامه ها و مناسبت هاي فرهنگي دارند و اين ويژگي منحصر به فرد است كه بايد آن را ارج نهاد. بخش فرهنگ كردستان نيازمند جاني دوباره است وي با اشاره به لزوم توسعه زيرساخت هاي فرهنگي سنندج به عنوان مركز استان كردستان يادآور شد: شوراي اسلامي شهر سنندج و شهرداري نيز رسالت خود مي داند كه در اين حوزه سرمايه گذاري بهتري انجام دهد و به همين دليل نيز برنامه هاي خوبي در دستور كار قرار گرفته است كه انتظار مي رود با اجرايي كردن اين برنامه ها زمينه براي تقويت فعاليت هاي فرهنگي نيز فراهم شود. عضو شوراي اسلامي شهر سنندج ضمن تاكيد بر مشاركت دادن مردم در برنامه هاي فرهنگي عنوان كرد: زماني كه بخشي از كار به خود مردم واگذار شود ميزان استقبال از برنامه هاي فرهنگي نيز افزايش مي يابد و امروز بايد به دليل برگزاري اين مراسم از حوزه هنري استان كردستان نيز به صورت ويژه تقدير كرد. وي در پايان گفت: انتظار مي رود كه با همكاري و تعامل هر چه بهتر زمينه براي تقويت و توسعه فعاليت هاي فرهنگي و هنري در استان كردستان فراهم شده و ما نيز شاهد تامين نيازهاي فرهنگي مردم اين استان به ويژه سنندج باشيم. برگزاري برنامه هاي فرهنگي و هنري يكي از نيازهاي اصلي در سنندج و ديگر شهرهاي كردستان به شمار مي رود و در حالي كه شمار سازمان هاي متولي اين بخش نيز زياد است ولي متاسفانه به دليل نبود زيرساخت هاي سخت افزاري از يك سو و همچنين نبود سياست گذاري هاي درست شمار اين برنامه ها انگشت شمار است. بخشيدن جاني دوباره به فرهنگ و هنر استان كردستان با برگزاري مراسم ها، جشنواره ها و همايش ها از يك سو و فراهم كردن زمينه براي حضور و مشاركت مردم در اين گونه برنامه هتا از جمله رسالت هاي اصلي مديران و مسئولان كردستاني است كه انتظار مي رود در راستاي توجه به سياست هاي دولت جديد نسبت به آن با جديت بيشتري برخورد كنند.


۱۳۹۲/۱۱/۱۲ - ۰۹:۰۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن