تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خوشبخت كسى است كه سراى باقى را كه نعمتش پايدار است بر سراى فانى كه عذابش بى‏پاي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869578818




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دادگاه پاکستان حکم بازداشت مشروط مشرف را صادر کرد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

دادگاه پاکستان حکم بازداشت مشروط مشرف را صادر کرد اسلام آباد - ایرنا - دادگاه پاکستان روز جمعه درخواست ˈپرویز مشرفˈ حاکم نظامی سابق این کشور برای ترک پاکستان به منظور معالجه را رد و حکم بازداشت مشروط (قابل تبدیل به وثیقه ) برای وی را صادر کرد.


به گزارش ایرنا، رسانه های پاکستانی گزارش دادند: قضات دادگاه ویژه اسلام آباد که وظیفه محاکمه مشرف در پرونده خیانت بزرگ به کشور را برعهده دارند؛ امروز ( جمعه ) ضمن بررسی گزارش پزشکی درباره وضعیت سلامتی رییس جمهوری پیشین پاکستان عنوان کردند مشرف هیچ دلیلی برای ترک پاکستان نداشته و وی باید به هر نحوی در جلسه دادگاه حاضر شود.
کمیته سه نفره قضات دادگاه ویژه اسلام آباد اعلام کردند: حکم جلب (قابل تبدیل به وثیقه ضمانت) پرویز مشرف نیز صادر شده و جلسه آتی برای رسیدگی به اتهام خیانت به کشور علیه وی روز 18 بهمن برگزار می شود.
آنان افزودند: گزارش پزشکی ارائه شده توسط پزشکان نظامی بیمارستان قلب و عروق نیروهای مسلح (AFIC) در شهر راولپندی (حومه اسلام آباد) هیچ دلیل محکمه پسندی برای عدم حضور پرویز مشرف در جلسه دادگاه محسوب نمی شود .
قضات دادگاه ویژه اسلام آباد گفتند: در صورت عدم حضور پرویز مشرف در جلسه آتی؛ حکم بازداشت (غیر قابل ضمانت) علیه وی صادر می شود.
دادگاه پاکستان به مقامات پلیس اسلام آباد دستور دارد تا تدابیر لازم جهت حضور پرویز مشرف در جلسه آتی دادگاه را فراهم کند و پرویز مشرف نیز وثیقه ضمانت در ارتباط با حکم بازداشت خود را به صندوق دادگاه بپردازد.
پرویز مشرف 12 دی (دوم ژانویه) به دنبال عارضه قلبی درمسیر رفتن به دادگاه ویژه اسلام آباد که مسوولیت محاکمه وی در پرونده خیانت بزرگ به پاکستان را به عهده دارد، به بیمارستان قلب وعروق نیروهای (AFIC) شهر راولپندی منتقل شد.
پزشکان بیمارستان ارتش پاکستان جمعه گذشته با ارائه گزارش وضعیت درمانی رییس جمهوری پیشین این کشور به دادگاه ویژه اسلام آباد، بر درمان فوری عارضه قلبی و عروقی ˈپرویز مشرفˈ تاکید کردند.
اتهام خیانت بزرگ به پاکستان علیه پرویز مشرف باعث شده تا نام وی در فهرست افراد ممنوع الخروج قرار گیرد و در این خصوص ˈچودری نثارعلی خانˈ وزیر کشور پاکستان گفت که بدون دستور دادگاه اقدامی برای حذف نام مشرف از این فهرست انجام نمی شود.
وزیر کشور پاکستان گفت: پرویز مشرف که برای دو بار (با استفاده از تحمیل کودتای نظامی در 20 مهر 1378 و اعلام وضع اضطراری در کشور 12 آبان 1386) قانون اساسی پاکستان را تعلیق کرده بود، اکنون به جرم ارتکاب بالاترین خیانت به کشور محاکمه می شود.
کارشناسان حقوقی در پاکستان می گویند که بر اساس ماده شش قانون اساسی این کشور فردی که با اتهام خیانت بزرگ به پاکستان مواجه است مجازات اعدام و یا حبس ابد برای وی صادر می شود.
آساق ** 1095** 1552
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




11/11/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن