تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 3 دی 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):خوبى و بدى در روز جمعه چند برابر (حساب) مى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1843364259




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

از میزان هاشمی تا میزان امام خمینی(ره)


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:



از " میزان " هاشمی تا " میزان " امام خمینی(ره)
همواره تعریف از انقلابی گری و مفهوم یک انقلاب از سوی رهبران و یا رهبر آن انقلاب صورت می پذیرد . اینکه چه کسی در این محدوده می گنجد و چه کسی بیرون از حیطه ی انقلابی گر ی است نیز ، با توجه به ارزش های مطرح شده توسط رهبران یک انقلاب تفسیر و تبیین می شود .




به گزارش جام نیوز به نقل از عرش نیوز ، انقلاب اسلامی ایران نیز مستثنی از این قاعده نیست و تعریفی که امام راحل (ره) به عنوان بنیانگذار و یا حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) به عنوان رهبر مطرح می فرمایند می تواند شاخصی محدوده ساز در  زمینه انقلابی گری باشد. تعریف انقلابی گری از نگاه امام (ره) به عنوان بنیانگذار ، منوط به حال فعلی افراد است و این تیز بینی امام (ره) نشانگر اندیشه ای تطبیقی در حوزه ی اعتقاد به ارزشهای انقلابی بنا به حسب زمان و شرایط می باشد.
اخیرا در دیدار ریاست محترم جمهوری با مجمع نمایندگان هرمزگان  در هفتم  بهمن ماه ،شاهد سخنی عجیب از این ایشان در تفکیک طیف فکری انقلابی  بودیم ، ایشان در جمله ای در این جمع اشاره داشتند : " برخی انقلابی تر از همه شده اند ،آنها نه در جنگ و نه در انقلاب بوده اند و اکنون یک شبه انقلابی شده اند " .   شاید این جمله برای شخصی که ستاد انتخاباتی او  با حضور جوانان اداره می شد و  یا خود را پیرو خط امام (ره) می داند قابل انطباق نباشد .زیرا جوانانی که اکنون در سطح ملی افتخار آفرینی می نمایند و یا در حماسه های دیگر نقش آفرینی می کنند نه در انقلاب 57 حضور موثر داشته اند و نه در جنگ 8 ساله در کنار رزمندگان  قابل تعریف می باشند .   این نوع نگاه تفکیکی میان نسل ها دو پیامد و آسیب را بوجود خواهد آورد ؛ یکی ، انحصار گرایی در حوزه نظام و انقلاب که جلوی چرخه ی حضور نخبگان را سد خواهد نمود و دومی ، ایجاد شکاف میان نسل های پس از انقلاب که با توجه به عدم حضور اکثریت آن ها در صحنه ی انقلاب 57 و یا در عرصه  دفاع مقدس با قید مذکور توسط ریاست محترم جمهوری ،دیگر نمی توان نسل های آتی را در دایره ی معتقدین به انقلاب و انقلابی گری دانست .   آنچنان که امام ( ره) فرمودند : " ملاک حال فعلی افراد است ". بطور مثال می توان این مقایسه را در مورد دو شخص معروف در زمینه ی شناخت ملی مورد تطبیق قرار داد . از بین افرادی که انقلاب و جنگ را دیده اند نیز می توان به کسانی اشاره کرد که طبق شاخصه ی امام (ره ) از انقلابی گری منصرف شده اند و از دایره ی تفکر انقلابی خارج گشته اند مانند اشخاصی چون ؛ عطاالله مهاجرانی ، که هرچند می توان برای او در تاریخ جمهور ی اسلامی نشانی یافت اما حال فعلی او در جایگاهی قرار دارد که به عنوان تحلیل گری ضد انقلاب به کمک دشمنان نظام شتافته و در این زمینه نیز بسیار فعالیت می نماید .

از " میزان "  هاشمی تا  " میزان " امام (ره)   اخیرا آقای هاشمی در مصاحبه ای با سایت انتخاب اعلام نموده اند که : " تندروها نباید مفسر کلام امام (ره) باشند ". و ادعا نموده اند که جمله معروف حضرت امام (ره) مبنی بر اینکه (( میزان )) حال فعلی افراد است درست تفسیر نمی شود .می توان این ادعا آقای هاشمی را به سه صورت نقد نمود :
1-آنچه ایشان به عنوان تند رو می پندارند واژه ای غریب برای اذهان عمومی جلوه نمی کند ، ایشان در مصاحبه ی خود اعلام نموده اند که نباید با سلیقه ی شخصی به تفسیر کلام  امام (ره) توجه نمود ، حال بسیار عجیب می نماید که خود ایشان مبادرت به این امر نموده و به صورت فردی، گروهی دیگر  را به تندروی متهم می نمایند .  از سویی اگر بخواهیم نظر ایشان را در این زمینه قابل قبول بدانبم با ید رویکردهای دیگری که ایشان را در زمینه های مختلف ازجمله رویکرد تساهل آمیز با غرب ، به تندروی متصف می نمایند را قبول نموده و شاهد تکثر معانی از سخنان واحد حضرت امام (ره) باشیم. حال آنکه با وجود معیار دقیقی چون مقام معظم رهبری (مدظله العالی ) نیازی به ارجاع سخنان امام (ره) به افراد و گروه ها نمی باشد .   2-اگر طبق ادعای آقای هاشمی سخن حضرت امام (ره) مبنی بر میزان حال فعلی افراد مربوط به گذشته و حاضران در رژیم طاغوت باشد ، باید توجه ایشان را به جمله ای دیگر از امام (ره) جلب نمود که فرمودند : " نگذارید انقلاب به دست نا اهلان بیفتد " . با توجهی کوتاه به این جمله می توان درک نمود که امام (ره) اشاره ای مستقیم به نا اهلانی دارد که در دل نظام و انفلاب رشد کرده و می خواهند زمام امور را به دست بگیرند ، حال چگونه امکان پذیر است که (( میزان )) مورد نظر امام(ره ) و شان نزول آن مربوط به افراد رژیم سابق باشد و این خطر وجود نا اهلان درونی را در نظر نداشته باشد . 3-تجربه ای واضح ، صریح و مشهور نیز در این زمینه می تواند موید محل استفاده ی (( میزان )) امام (ره) در حیطه ی درونی نظام و انقلاب باشد و آن نیز مسئله ی برخورد امام (ره) با آقای منتظری است . شخصی که به عنوان جانشین حضرت امام (ره) توسط بزرگان انتخاب شده بود ، ناگهان به خاطر تغییر رویکرد دچار تغییر روش می گردد و مورد عتاب صریح امام (ره ) قرار می گیرد که نشان از استفاده (( میزان )) امام (ره) در ملاک قرار دادن (( حال فعلی افراد در حیطه ی نظام ))  را دارد . این توجیه که سخنان امام (ره) را بتوان به دسته ای مربوط به گذشته و حال تقسیم نمود ، آسیب و خطری را نشانه رفته است که برپایه ی آن می توان ارزش های امام (ره) و نظام را مورد هجمه قرار داد و بر طبق این منطق گروهی از ارزش ها را منوط به سابق دانست و از آنها عبور کرد. از سوی دیگر نیز در حیطه افراد" انقلاب و جنگ ندیده " می توان به شخصیت های والایی چون شهید احمدی روشن اشاره نمود . هرچند که این شهید انقلابی شاید حضور موثری در صحنه ی انقلاب 57 نداشته است ولی اکنون به عنوان یکی از اسطوره های تفکر مقاومت اندیش و انقلابی مورد توجه قرار گرفته است .
در نتیجه آنکه با توجه به سخنان امام (ره) و مقام معظم رهبری (مدظله العالی ) ، این حال فعلی است که میزان پایبندی به ارزش های انقلابی  را شاخص سازی می نماید و نمی توان به صرف تکیه بر تاریخ گذشته درباره هویت گروه یا اشخاصی به داوری نشست .




۱۳۹۲/۱۱/۹ - ۱۶:۱۷




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن