تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خداوند متعال، به بنده اش در هر روز نصيحتى عرضه مى كند، كه اگر بپذيرد، خوشبخت و اگر ن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868731489




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جنتی مراقب باشد کارت زرد دوم را از مجلس نگیرد


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: عضو کمیسیون فرهنگی:
جنتی مراقب باشد کارت زرد دوم را از مجلس نگیرد
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: انتصاب فتنه‌گران در ریاست نهاد کتابخانه‌های عمومی منجر به کارت زرد دوم مجلس به آقای جنتی خواهد شد.
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری دانشجو، "حجت‌الاسلام سیدمرتضی حسینی" عضو مجمع روحانیون مجلس و عضو کمیسیون فرهنگی با بیان این مطلب که جابه‌جایی مدیران از اختیارات دولت است، گفت: هر چند این امر از اختیارات دولت به‌ شمار می‌آید اما جابه‌جایی در تمامی رده‌های مدیریتی و بدون توجه به سابقه، تجربه و کارآمدی افراد با شعار اعتدال ریاست جمهوری همخوانی ندارد.
 
وی ادامه داد: با شعار اعتدال همخوانی ندارد که فرد کارآمد، مدیر و مدبری همچون واعظی (مسئول نهاد کتابخانه‌های کشور) برکنار کنند.
 
به‌گفته نماینده قزوین و آبیک با اشاره به اینکه آقای واعظی در زمان تصدی مسئولیت نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور عملکرد قابل قبول و خوبی داشته است، افزود: به برکت مدیریت وی شاهد افزایش کتابخانه‌ها و تعداد کتاب‌های موجود در کتابخانه‌های هستیم.
 
حجت‌الاسلام حسینی افزود: واعظی در طول مدت مدیریت خود کتابخانه‌های کشور را زنده کرد.
 
وی با اشاره به انتقادات دولت دکتر روحانی به دولت گذشته، بیان کرد: هیچ توجیحی ندارد دولتی که مدعی است رئیس جمهور سابق اقدام نادرستی انجام داده و همه مدیران را تعویض کرد، خود به چنین عملکرد روی بیاورد.
 
دبیر مجمع روحانیت مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه جابه‌جایی و برکناری مدیران کارآمد اثرات منفی در بین خواهد داشت، تصریح کرد: محروم شدن سیستم اجرایی کشور از مدیران متعهد، دلسوز و کارآمد به نظام ضربه می‌زند.
 
وی اضافه کرد: اگر وزیر فرهنگ و ارشاد افراد شایسته را برکنار کرده و در مقابل افراد تندرو، افراطی و اعضای حزب منحل شده مشارکت را بر سر کار بیاورد به‌طور قطع نمایندگان مجلس واکنش نشان داده و بار دیگر دومین کارت زرد را به آقای جنتی خواهند داد.
 
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در ادامه با اشاره به اینکه به‌کارگیری افراد تندور و افراطی در مجموعه مدیریت‌های فرهنگی کشور منجر به واکنش علما، متدینن و نیروهای حزب‌اللهی خواهد شد، افزود: به دلیل اعتراض نیروهای مذهبی مجلس نیز در برابر این اعتراضات مجبور به واکنش خواهد شد بنابراین بهتر است آقای جنتی از هم‌اکنون با انتصاب مدیران دقت بیشتری داشته باشد.
 
وی با اشاره به احتمال جایگزینی ملک احمدی به جای آقای واعظی در ریاست نهاد کتابخانه‌های عمومی، بیان کرد: اگر چنانچه این فرد همان افکار دوران اصلاحات خود را داشته باشد مطمئنا برای این جایگاه مناسب نخواهد بود.
 
حجت‌الاسلام حسینی افزود: جای تعجب است در حالی که عملکرد دکتر واعظی جای هیچ‌گونه عیب و ایرادی ندارد چرا باید نسبت به جابه‌جایی مدیریت در این بخش اقدامی صورت گیرد مگر آنکه عده‌ای از تندروها از چاپ نشدن کتاب‌های منتصب به فتنه‌گران ناراحت باشند.
 
وی در پایان علاوه بر احیا کتابخانه‌ها افزایش ارتباطات با شهرداری از سوی نهاد کتابخانه‌های عمومی و همچنین تعامل تنگاتنگ با مجلس از جمله امتیازات آقای واعظی در دوران ریاست خود در نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور دانست.

انتهای پیام/








تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۷:۰۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن