واضح آرشیو وب فارسی:ورزش سه: فرخي: امکانجدايي سياست از ورزش وجود دارد؟
رئيس کميته انضباطي فدراسيون واليبال گفت: ممکن است آراي کميته تجديدنظر تحت تاثير افراد سياسي باشد.
علي فرخي در مورد راي کميته انضباطي فدراسيون واليبال مبني بر محروميت يک جلسهاي تماشاگران پرشور گنبدي اظهار داشت: آنها زيادي پرشور بودند؛ توهين کرده بودند و رفتار غيرورزشي داشتند، ما هم تصميم گرفتيم آنها را 3 بر صفر بازنده کرده و يک جلسه محروم کنيم.
به نقل از فارس، وي ادامه داد: تماشاگران گنبدي به مربيان و بازيکنان حريف اهانت کردند و اين موضوع در کميته انضباطي بررسي شد و راي نهايي را صادر کرديم. برخيها ميگفتند که يگانه، ناظر بازي زود تصميم گرفت و بازي را متوقف کرد؛ به نظر من اگر کمي بيشتر تامل ميکرد بهتر بود، اما به هر حال قانون اجرا شد و صلاح بر اين بود که بازي متوقف شود.
رئيس کميته انضباطي فدراسيون واليبال گفت: تصميم ناظر بازي غلط نبود و مشکلي نداشت، به همين دليل ما هم نظر وي را تاييد کرديم. در مورد زريني هم بايد بگويم که وي کار خلاف و اشتباهي انجام نداده بود؛ ناظر نگران بود برخي از حرکات وي منجر به بينظمي و ايجاد حاشيه در تماشاگران نشود که خوشبختانه اين اتفاق هم رخ نداد. در کميته انضباطي هم تنها با وي صحبت کرديم و حتي تذکر هم نداديم.
فرخي در مورد تشکيل کميته تجديد نظر و کم کردن آراي کميته انضباطي تصريح کرد: ما کميته انضباطي هستيم و وظايفمان با کميته تجديد نظر فرق ميکند. در دادگاهها هم اينگونه است که قاضي راي صادر ميکند و مسئولان در کميته تجديد نظر يکبار ديگر شرايط را بررسي ميکنند. برخي ملاحظات در اختيار رئيس فدراسيون است و وي صلاح ميداند که شرايط بازبيني شود.
وي در مورد اينکه برخي مواقع مسئولان سياسي برخي شهرها به کارهاي فدراسيون ورود کرده و برخي موارد را سفارش ميکنند، گفت: هرکسي نظري دارد و اعلام ميکند، اما اينگونه نيست که دخالت کنند. براي مثال در بحث کاله که دو جلسه محروم شدند کسي دخالت نکرد.
فرخي افزود: اگر کسي بخواهد حرفي بزند که فدراسيون نميتواند جلوي وي را بگيرد. برخيها ميگويند که سياست بايد از ورزش جدا شود؛ آيا اين موضوع امکانپذير است؟ مثلاً آيا فردي وارد ورزش ميشود و سرمايهگذاري ميکند ربطي به سياست ندارد؟ آيا فقط ديدگاه اقتصادي مطرح است؟ اگر کسي براي تبليغ وارد ميشود قطعاً سياستگذاري ميکند.
رئيس کميته انضباطي فدراسيون واليبال گفت: در عرف و شرع آمده است که در کارها بايد با "نيت خير" اقدام کنيم، اما اينکه اغراض دروني افراد را بررسي کنيم و اگر قصد سياسي داشت مانع ورود وي شويم ممکن نيست. البته سياست هم مصاديق مختلف دارد؛ برخيها ميخواهند خدمت کنند و برخيها اغراض ديگري دارند.
فرخي با بيان اينکه ممکن است آراي کميته تجديدنظر تحت تاثير افراد سياسي باشد، عنوان کرد: برخي از سياستمداران ورزشي هستند؛ اگر به استناد ورزشي بودن دست به کاري زدند بايد بگوييم ورزش وارد سياست شده است؟ هيچکدام از سياسيوني که وارد واليبال ميشوند با من تماس نگرفتهاند و شايد با رياست فدراسيون صحبت کردهاند.
وي با بيان اينکه ما براي آراي خود احترام قائل هستيم، خاطرنشان کرد: براي مثال يک نفر توصيهاي ميکند که بايد ديد آيا پذيرفته ميشود يا خير؟ من فکر ميکنم اينکه بگوييم راي ما حجت است و فرد ديگري حق دخالت ندارد درست نيست. سازمان ليگ و ساير نهادها حق تجديد نظر دارند و ما هم به عنوان کميته انضباطي فدراسيون واليبال نميتوانيم از ساير نهادها جدا باشيم.
دوشنبه 1392/11/07 00:23
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ورزش سه]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]