تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زبان، درنده اى است كه اگر رها شود، گاز مى گيرد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869729730




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بهره برداري و كلنگ زني 20طرح و پروژه عمراني در دهه فجر


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


استانها > جنوب > هرمزگان
بهره برداري و كلنگ زني 20طرح و پروژه عمراني در دهه فجر
رودان - خبرگزاری مهر: فرماندار رودان از افتتاح ، بهره برداري و كلنگ زني 20 طرح و پروژه عمراني به مناسبت دهه ي فجر ، سالگرد پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي در مناطق مختلف اين شهرستان خبر داد.



غلامرضا نظر نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر از افتتاح، بهره برداري و كلنگ زني  20 طرح و پروژه عمراني با اعتباري بالغ بر 260 ميليارد ريال به مناسبت  دهه فجر انقلاب اسلامي خبر داد. فرماندار رودان با اشاره به اينكه اين طرح ها و پروژ ها در سال يا سال هاي گذشته در كميته برنامه ريزي شهرستان تامين اعتبار شده اند، گفت: اعتبار اجراي اين طرح ها و پروژه ها از محل اعتبارات استاني و ملي تخصيص يافته كه با پيگيري و همكاري دستگاههاي اجرايي مرتبط، عمليات اجرايي آنها به پايان رسيده و در دهه ي فجر امسال بهره برداري از آنها آغاز خواهد شد. نظرنژاد در ادامه محل اجراي اين پروژه ها را در بخش هاي تابعه ؛ رودخانه، بيكاه، مركزي و شهر رودان ذكر كرد و اظهارداشت: بيشترين سهم  اجراي اين پروژه ها به بخش مركزي با هفت پروژه و بخش هاي رودخانه، شهر رودان و بخش بيكاه نيز به ترتيب داراي پنج، پنج و سه پروژه افتتاحي هستند. رئيس كميته برنامه ريزي رودان همچنين از كلنگ زني تعداد سه پروژه طرح ساماندهي ايستگاه هاي مسافربري رودان ، احداث خانه قرآني روستاي اسلام آباد در بخش بيكاه و مركز تحقيقات گياهان دارويي در روستاي رهدار بخش مركزي با اعتباري بالغ بر يك ميليارد و 300 ميليون ريال نيز خبر داد. فرماندار رودان، ارزش ريالي اين پروژه ها را بيش از 260 ميليارد ريال ذكر كرد و اضافه کرد: اين پروژه ها در بخش هاي اداره امور عمومي، انرژي، تربيت بدني، حمل و نقل، رفاه و تامين اجتماعي، فرهنگ و هنر، كشاورزي و منابع طبيعي، مسكن و عمران شهري و روستايي و منابع آب به بهره برادري مي رسند كه بخش مسكن، عمران شهري و روستايي با هفت پروژه بيشترين سهم را به خود اختصاص داده است. نظر نژاد در ادامه با تقدير و تشكر از دستگاه هاي اجرايي و پيمانكاران مربوطه، اظهار اميدواري كرد: با افتتاح و بهره برداري اين طرح ها و پروژه ها بخشي از مشكلات مردم در اين زمينه ها مرتفع شود. فرماندار رودان در پايان افتتاح و بهره برداري اين پروژ ها را در دو بخش عنوان و خاطر نشان كرد: بخشي ازاين پروژه ها با حضور مسئولان شهرستاني و تعداد چهار پروژه؛ توسعه شبكه برق در مناطق مختلف شهرستان ، سالن هاي ورزشي چند منظوره شهيد محمد جعفري و هلال احمر و همچنين افتتاح 500 واحد مسكن مهر نيز با حضور مسئولان استاني در طول دهه فجر به بهره برداري خواهند رسيد.
   


۱۳۹۲/۱۱/۵ - ۱۳:۴۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 137]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن