تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خير دنيا و آخرت با دانش است و شرّ دنيا و آخرت با نادانى. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867333799




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دروغ بزرگ بارسا در مورد نیمار


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
دروغ بزرگ بارسا در مورد نیمار




رئیس جدید باشگاه بارسلونا خبر منتشر شده اخیر در روزنامه موندو دپورتیوو مبنی بر غیرواقعی بودن رقم اعلام شده اولیه برای قرارداد نیمار را تایید کرد.





خبرگزاری تسنیم: رئیس جدید باشگاه بارسلونا خبر منتشر شده اخیر در روزنامه موندو دپورتیوو مبنی بر غیرواقعی بودن رقم اعلام شده اولیه برای قرارداد نیمار را تایید کرد.

خوسپ ماریا بارتومئو، رئیس جدید باشگاه بارسلونا در اولین نشست خبری خود پس از جانشینی ساندرو روسل تصمیم به شفاف‌سازی درباره جنجال به وجود آمده پیرامون انتقال نیمار به بارسلونا گرفت.

بارتومئو که همراه با رائول سان‌یه‌ای، مدیر فوتبال باشگاه در این نشست خبری شرکت کرده بود، تنها چند دقیقه پس از ورود به اتاق کنفرانس، اعلام کرد که پدر ستاره برزیلی جدید بارسلونا به آنها این اجازه را داده است تا جزئیات دقیق قرارداد پسرش با کاتالان‌ها را فاش کنند.

رئیس جدید باشگاه بارسلونا سپس به‌ سان‌یه‌ای این اجازه را داد تا به سوالات خبرنگاران پاسخ داده و بر ادعای هفته گذشته روزنامه موندو دپورتیوو صحه بگذارد. سان‌ یه‌ای اعلام کرد بارسلونا نیمار را نه 57 میلیون یورو بلکه 88.2 میلیون یورو از سانتوس خریداری کرده است.

وی همچنین جزئیات دیگری از این قرارداد را فاش کرد که یکی از آنها اختصاص 2.7 میلیون یورو به مدیربرنامه‌های نیمار بوده است. کل مبلغ قرارداد نیمار 86.2 میلیون یورو بوده است که 2 میلیون دیگر به عنوان پاداش به آن اضافه خواهد شد اگر این بازیکن برزیلی در طول مدت حضورش در نیوکمپ در جمع 3 نامزد نهایی توپ طلای فیفا قرار بگیرد. به این ترتیب رقم کلی قرارداد نیمار 88.2 میلیون یورو می‌شود که تفاوت بسیار زیادی با رقم اعلام شده اولیه توسط ساندرو روسل فاصله دارد.

طبق ادعای بارتومئو ابراز تمایل رئال مادرید برای جذب نیمار سبب افزایش قیمت این بازیکن برزیلی شده است. او با مقایسه وضعیت نیمار با وضعیت آلفردو دی استفانو، اسطوره باشگاه رئال مادرید گفت: مشابه چنین اتفاقی چندین سال پیش هم رخ داد. هنوز برخی از اعضای بارسلونا آن را به یاد دارند، چون آن اتفاق اپیزود تلخی را در تاریخ باشگاه به یادگار گذاشت و اگر آن ماجرا رخ نمی‌داد سلطه فوتبال ما طور دیگری بود. ما دی‌استفانو را در دفتر باشگاه از دست دادیم اما این بار نیمار را از دست ندادیم.






تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن