تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):تا ده ميل اطراف قبر حسين بن على عليه‏السلام بركت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870479153




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

به هاشمی گفتم اگر در انتخابات دخالت نکنید باید جواب خدا را بدهید


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:



به هاشمی گفتم اگر در انتخابات دخالت نکنید باید جواب خدا را بدهید





  به گزارش جام نیوز؛ اعتماد نوشت: «آیت‌الله هاشمی ‌رفسنجانی در آخرین ساعات برای انتخابات ریاست‌جمهوری یازدهم کاندیدا شد. آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی با تصمیم شورای نگهبان به علت شرایط سنی‌اش فاقد صلاحیت حضور در انتخابات ریاست‌جمهوری تشخیص داده شد». هنوز هم که هنوز است مردم ایران شوک پس از شنیدن این دو جمله را به یاد دارند. چگونه شد که یار دیرین امام و انقلاب احساس تکلیف کرد که به صحنه انتخابات بیاید و کمی آن طرف‌تر چگونه شد که آیت‌الله که ریاست مجمعی برای تشخیص مصلحت نظام را بر عهده دارد فاقد صلاحیت برای ریاست‌جمهوری نظام شناخته شد؟ هرچند که پیروزی نزدیک‌ترین کاندیدا به آیت‌الله تا اندازه زیادی این موضوع را به ورطه فراموشی سپرد اما هنوز هم روایت‌های مختلف از رد صلاحیت یار دیرین امام ادامه دارد. روایت‌ها به پیش از انتخابات ریاست‌جمهوری هم مرتبط است و از روزهایی هم که همگی برای راضی کردن آیت‌الله برای حضور در عرصه انتخابات بسیج شده بودند نیز می‌گویند. روز گذشته آیت‌الله العظمی موسوی اردبیلی از مراجع تقلید که همان هفت ماه پیش و در بحبوحه رد صلاحیت «آیت‌الله» هم از این اقدام شورای نگهبان ابراز نارضایتی کرده بود روایتی کرد از روزهای پیش از انتخابات و توصیه‌اش به آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی برای حضور در این رقابت.   به هاشمی گفتم معطل نکند و ثبت نام کند آیت‌الله العظمی موسوی اردبیلی با اشاره به شرایط هشت سال گذشته کشور یادآور شد: نتیجه عملکرد مسوولان در هشت سال گذشته برای همه مردم و دلسوزان انقلاب و کشور زحمت داشت؛ شرایط به گونه‌یی بود که هیچ کس حرفش را به دیگری نمی‌گفت یا اگر می‌گفت نتیجه‌یی در بر نداشت، اما اکنون با عوض شدن شرایط می‌توان گفت وضع خوبی ایجاد شده است. به گزارش ایلنا، آیت‌الله العظمی موسوی اردبیلی به دیدار خود قبل از انتخابات ریاست‌جمهوری با آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی اشاره کرد و گفت: قبل از اینکه ایشان ثبت نام کنند با ایشان دیدار داشتم و پرسیدم آیا از شرایط خسته شده‌اید یا نه؟ ایشان در پاسخ گفتند خسته شدم؛ به ایشان گفتم اگر می‌خواهید کاری برای مردم و کشور انجام دهید، معطل نکنید و ثبت نام کنید، چرا که اگر دخالت نکنید وضع کشور بد‌تر از گذشته خواهد شد و باید جواب خدا را بدهید؛ ایشان بعد از چند روز تماس گرفتند و گفتند که بعد از فکر کردن به این نتیجه رسیدم که حق با شماست.
رد صلاحیت آیت‌الله هاشمی مردم را عصبانی کرد وی اضافه کرد: بعد از اینکه ایشان ثبت نام کردند و شنیدم که ایشان را کنار گذاشتند و رد صلاحیت کردند، با یکی از اعضای شورای نگهبان گفت‌وگویی داشتم و به ایشان گفتم که شنیدم ایشان را کنار گذاشتید؛ گفتم این کار را نکنید، این کار مردم را خشمگین و ناامید می‌کند؛ ایشان هم گفت به فلان شخص بگویید، چرا که او بیش از همه به این کار اصرار دارد؛ بعد از چند روز هم شنیدیم که گفتند به بهانه پیری و از کار افتادگی ایشان را رد صلاحیت کردند در حالی که همه می‌دانیم ایشان برای سیاست پیر نیست. این مرجع تقلید تصریح کرد: رد صلاحیت آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی مردم را عصبانی کرد و سبب شد که مردم در انتخابات به حرف ایشان گوش کنند و بنابر توصیه ایشان به آقای روحانی رای دهند. وی خاطرنشان کرد: حتی بعد از رد صلاحیت آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی، آقای روحانی خدمت من آمد و گفت اگر صلاح می‌دانید و هر کاری لازم می‌دانید بگویید تا من انجام دهم که من به ایشان گفتم شما فعلا کاری نکنید چرا که شاید وضعی پیش بیاید که حتی آقای هاشمی و همین طور آقای خاتمی از شما حمایت کنند. آیت‌الله العظمی موسوی اردبیلی گفت: خوشبختانه با روی کار آمدن دولت جدید می‌بینیم که اشکالات جدی در کار‌ها وجود ندارد و فعلا اوضاع امیدوار‌کننده است.  




۱۳۹۲/۱۰/۲۸ - ۰۹:۴۱




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن