تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خودت را به داشتن نيّت خوب و مقصد زيبا عادت ده، تا در خواسته ‏هايت موفق شوى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868903107




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عسگرپور: سخنان رئیس جمهور شفاف و کاربردی بود


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: عسگرپور: سخنان رئیس جمهور شفاف و کاربردی بود
مدیرعامل خانه سینمای ایران صحبت های رئیس جمهور را در جمع هنرمندان شفاف، کاربردی و اجرایی ارزیابی کرد.
آفتاب: جمع گسترده ای از هنرمندان روز چهارشنبه 18 دی ماه با رئیس جمهور دیدار کردند و در این دیدار حسن روحانی رئیس دولت یازدهم درباره موضوعات مختلفی در حوزه فرهنگ و هنر و به طور مشخص سینما صحبت کرد.

محمدمهدی عسگرپور مدیرعامل خانه سینما در گفت و گو با خبرگزاری خبرآنلاین تحلیل خود را از این دیدار چنین مطرح کرد: «صحبت‌های آقای رئیس جمهور به نسبت صحبت‌های رئیس جمهورهای قبلی، شفا‌ف تر، روشن‌تر، صریح‌تر، کاربردی‌تر و اجرایی‌تر بود. دلیل این رویکرد در این صحبت ها آن است که مشکلات ما امروز از جنسی شده که در مقایسه با سال های قبل باید روشن تر درباره آن ها صحبت شود.»

او با اشاره به اینکه رئیس جمهور از زمان انتخابات همین رویه را در صحبت های خود پیش گرفته، گفت: «این فضا از قبل انتخابات تا امروز بود زیرا مردم باید تصمیم‌گیری می‌کردند و به همین دلیل آقای روحانی در جریان انتخابات هم سعی کرد روشن صحبت کند.»

عسگرپور درباره موضوعات مطرح شده در این جلسه از سوی رئیس جمهور گفت: «آقای رئیس جمهور در این جلسه مشروح و مبسوط وعده‌های خوبی دادند و صحبت‌هایشان نشان از آن داشت که اشراف دقیقی به فرهنگ و هنر دارد. این مساله را باید به فال نیک بگیریم.»

او در مورد قابلیت اجرایی شدن سخنان رئیس جمهور گفت: «در مملکتی زندگی می‌کنیم که تفکیک قوا صورت گرفته، اما عملا تقسیم قدرت به تبع تفکیک قوا نیست و با شکلی ناهمگون در این زمینه مواجهیم. به خصوص این مساله در مورد قوه مجریه و قوه مقننه مشاهده می شود و گاه تفکیک اینکه کدام اجرا کننده است و کدام قانون گذار سخت می شود. همه ماجرا هم به اینجا ختم نمی‌شود و سایر نهادها هم به شکلی جدی در زمینه پیش بردن سیاست‌ها حضور دارند.»

مدیرعامل خانه سینما با اشاره به اینکه برخی مخالفان با سخنان رئیس جمهور دیدگاه منفی خود را گفت و گوهایشان مطرح کرده اند، گفت: «افرادی که با بخشی از صحبت های رئیس جمهور مشکل داشتند از هم اکنون اظهارات خود را آغازا کرده اند. باید این را بپذیریم که وقتی حرف‌های امیدبخش رئیس جمهور می تواند به واقع موجب شادی شود که تفکیک قدرت درست صورت گرفته باشد و مردم بدانند اگر گفته می شود ممیزی باید این گونه اعمال شود تا مرحله اجرا همین گفته است که تحقق می یابد و در نیمه راه تغییر مسیری اتفاق نمی افتد.»

او ادامه داد: «اما فضای جامعه این طور نیست. هر بخشی که قدرتی در اختیار داشته باشد، چه کم چه زیاد ممکن است در سینما وورد پیدا کند و تغییراتی که به زعم خود مناسب است وارد کند.»

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، عسگرپور در پایان سخنانش به نکته مهمی که در سخنان رئیس جمهور بود اشاره کرد و گفت: «رئیس جمهور نکته ای را در پایان گفتند که اهمیت زیادی داشت. او اعلام کرد که پیام 24 خرداد باید درست شنیده شود. او تاکید کرد از پشتوانه اهالی فرهنگ و هنر برای تدبیر امور استفاده خواهد شد، کاری که دولت قبل نتوانسته بود انجام دهد و دولت‌های قبل تر تا حدی از این همراهی‌ها بهره برده بودند. البته این همراهی از دو دهه قبل کم و کم تر شد تا در دولت دهم قطع رابطه صورت گرفت. به گفته رئیس جمهور حالا زمانی است هنرمندان و دولت همراه خواهند بود.»




تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن