تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):تکمیل روزه به پرداخت زکاة یعنى فطره است، همچنان که صلوات بر پیامبر (ص) کمال نماز ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868682058




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ناطق‌نوری: در انتخابات بوکس شرکت می‌کنم!


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
ناطق‌نوری: در انتخابات بوکس شرکت می‌کنم!




رییس فدراسیون بوکس که شائبه‌های زیادی در مورد حضور مجدد او در انتخابات ریاست این فدراسیون مطرح است، گفت: مجوز می‌گیرم و در انتخابات شرکت می‌کنم.





ایسنا: هفته گذشته زمان ثبت‌نام انتخابات ریاست فدراسیون بوکس تمام شد که شش نفر برای احراز این پست کاندیدا شدند. احمد ناطق‌نوری رییس فدراسیون حدود 24 سال است که ریاست این فدراسیون را برعهده دارد و برای دور بعدی انتخابات هم ثبت‌نام کرده است.

این ثبت‌نام در حالی صورت گرفت که سازمان بازرسی کل کشور در نامه‌ای به وزارت ورزش و جوانان حضور بازنشسته‌ها، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و اعضای شورای اسلامی شهرها در انتخابات ریاست فدراسیون‌های ورزشی را ممنوع اعلام کرده است مگر آنکه مجوزهای لازم اخذ شود.

این نامه، شائبه‌های زیادی را در مورد ثبت‌نام مجدد احمد ناطق‌نوری به وجود آورد که وی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در مورد این شائبه‌ها اظهار کرد: من حقوق بگیر وزارت ورزش نیستم و در این 24 سال که ریاست فدراسیون را برعهده داشتم افتخاری کار کرده‌ام و حتی یک ریال هم حقوق نگرفته‌ام.

رییس فدراسیون بوکس افزود: من بازنشسته هستم اما نامه‌نگاری‌هایی شده که دوباره اشتغال به کار داشته باشم و بتوانم مجوزهای لازم برای حضور در انتخابات فدراسیون را بگیرم. اگر مجوزهای لازم را بگیرم در انتخابات شرکت می‌کنم و اگر نتوانستم مجوز بگیرم، فرد دیگری رییس فدراسیون می‌شود. هرکسی که رییس فدراسیون شود قطعا به او کمک خواهم کرد.

ناطق‌نوری در پاسخ به این سوال که آیا در مورد گرفتن مجوز از طریق وزارت ورزش و جوانان هم اقدام کرده است، گفت: فعلا در حال رایزنی‌های لازم هستم و برای گرفتن مجوز فرصت دارم. ببینم چه می‌شود. هرچه صلاح باشد همان خواهد شد.

وی که عضو هیات اجرایی کمیته ملی المپیک است، برای انتخابات کمیته ملی المپیک باز هم برای عضویت در هیات اجرایی کاندیدا شده است که در این مورد گفت: من تا به حال دو دوره عضو هیات اجرایی بوده‌ام. برای این دوره قصد کاندیداتوری نداشتم اما به خاطر اصراری که وجود داشت ثبت‌نام کردم.

ناطق نوری در پاسخ به این سوال که چرا بیشتر روسای فدراسیون‌های ورزشی برای شرکت در انتخابات کمیته ملی المپیک ثبت‌نام کرده‌اند و آیا رای لازم را می‌آورند؟ گفت: تمام این ثبت‌نام‌هایی که صورت گرفته برای حدود 11 یا 12 پست است. هرکسی که برای شرکت در انتخابات ثبت‌نام کرده قصد معرفی خودش را دارد و بالاخره خودشان هدف خاصی را دنبال می‌کردند که ثبت‌نام کرده‌اند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا ثبت‌نام این تعداد زیاد از افراد برای انتخابات کمیته ملی المپیک مناسب است؟ افزود: ثبت‌نام این همه کاندیدا برای این تعداد از پست‌ها خیلی زیبا نیست. ان‌شاءالله این ثبت‌نام‌ها خیر است. من که سال‌ها در این پست‌ها بودم می‌گویم که چیزی به این فعالیت‌ها نمی‌دهند و تحفه‌ای هم نیست که این همه ثبت‌نام کرده‌اند.







تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن