تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 3 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):چیزى را بر زبان نیاورید که از ارزش شما بکاهد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832568382




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روبات‌های انسان‌نمای خدمتکار!


واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی:
روبات‌های انسان‌نمای خدمتکار! محققان دانشگاه هایدلبرگ آلمان مشغول ساخت روبات هایی انسان نما هستند. روبات هایی که قرار است خدمه انسان باشند و زندگی او را آسانتر کرده و یا حتی سلامت او را در مواقع اضطرار تضمین کنند.

به گزارش ایرنا، ممکن است در آینده کارهایی مانند خاموش کردن آتش سوزی ها، جستجوی مین و یا نجات مصدومان سوانح رانندگی از درون خودرو های آتش گرفته وظیفه روبات ها شود. برای تحقق این امر روبات ها باید بتوانند حرکات خود را مانند انسان در کسری از ثانیه با هر وضعیتی تطبیق دهند. چه باران ببارد، چه زمین پراز پاره سنگ و یا لیز و گلی باشد.

پایگاه خبری دویچه وله به نقل از ˈکاتیا مومباورˈ استاد ریاضیات دانشگاه هایدلبرگ آلمان گزارش داد: وی و گروه محققان تحت پوشش او می خواهند توانایی انجام حرکات انسان را به روبات های دوپا یا ˈانسان نماˈ بدهند.

طبق این گزارش، مومباور مدیر پروژه بین المللی ˈکورویبوتˈ(KoroiBot) است. برای دوره سه ساله این پروژه 40 محقق رشته های ریاضیات، مهندسی روباتیک، علوم کامپیوتر و علوم شناختی از اروپا، رژیم صهیونیستی و ژاپن گرد هم آمده اند. به تازگی اتحادیه اروپا اختصاص چهارمیلیون و 200 هزار یورو به این پروژه را تصویب کرد.

کاتیا مومباور در این باره می گوید: در حال حاضر مرحله برنامه نویسی کامپیوتری پروژه در جریان است.ما در حال تولید روش هایی هستیم که حرکات را تنظیم و کنترل می کنند. بعد این نرم افزار به روبات منتقل می شود.

البته بیشتر روبات ها می توانند راه بروند، اما مومباور می گوید: با روش های ما روبا ت ها خواهند توانست بهتر راه بروند و در خیلی از مواقع خودشان حرکت را یاد بگیرند.

محققان سعی ندارند سیستم هدایت ماهیچه های انسانی را با تمام جزییات آن درک کنند. آن ها بیشتر قصد دارند علایم مشخصه اصلی حرکات انسان را بفهمند.

** روبات ها به جای انسان در خطر

موارد استفاده از این روبات ها متنوع است. مومباور می گوید: در فاجعه هسته ای فوکوشیما در سال2011 خیلی زود مشخص شد، وجود روباتی مستقل و بی نیاز از کنترل از راه دور که بتواند به جای انسان در مناطق خطرناک کار کند، می توانست کمک بزرگی باشد. اگر تحقیقات در آن زمان پیشرفته تر بودند شاید حتی می شد جلوی فاجعه را گرفت.

استفاده از روبات ها در صنعت و پروژه های فضایی امری متداول است، اما صنعت تولید روبات برای انجام کارهای روزمره هنوز در آغاز راه است.

مناطقی که برای ورود انسان دشوار است یا مناطق پرخطر مهمترین مکان ها برای به کار گرفتن این روبات ها هستند. از آن ها می توان برای خاموش کردن آتش سوزی یا نجات زندگی مصدومان پس از فجایع طبیعی استفاده کرد. حتی فرستادن آن ها به مریخ دور از تصور نیست. همچنین ممکن است در رشته پزشکی با کمک نتایج این تحقیقات در ساخت اندام مصنوعی پیشرفت حاصل شود.

** آیا در هر خانه یک روبات لازم است ؟

ˈروبرت گاسنرˈ پژوهشگر حوزه تولید روبات معتقد است تولید انبوه چنین روبات هایی 20 تا 30 سال دیگر تحقق می یابد. او پیش بینی کرد که تا آن زمان حتی ممکن است سوپرمارکت ها این روبات ها را بفروشند و می گوید: روبات های انسان نما در درجه اول برای ارتباط با انسان ساخته شده اند، یعنی برای کار خانه یا استفاده در خوابگاه یا موزه.

البته همه ˈروبات های خدمتکارˈ به حرکات انسانی نیاز ندارند. پنجره تمیز کردن یا جاروبرقی کشیدن به وسیله روبات های قدیم هم ممکن است.

روبرت گاسنر می گوید: این روبات ها باید بتوانند به تنهایی از پس موقعیت های غیرمترقبه بربیایند، بدون این که خسارتی ایجاد کنند. اکنون در ژاپن از روبا ت های ˈپرستارˈ استفاده می شود که مریض را از روی تخت بلند و تخت را مرتب می کنند. در واقع روبات ها را می توان در همه بخش های زندگی به کار گرفت.


یکشنبه 15 دی 1392 





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نیک صالحی]
[مشاهده در: www.niksalehi.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن