تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 8 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):رسول اكرم صلى الله عليه و آله گروهى را كه كشت و كار نمى كردند، ديدند و فرمودند: شم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819022238




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جام جهانی 1934 ایتالیا


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: تاریخچه جام جهانی فوتبال از ابتدا تا حال
جام جهانی 1934 ایتالیا




چند ماه مانده به جام جهانی 2014 برزیل ( بیستمین دوره این رقابت ها)، قصد داریم در مطالبی مفصل به مرور تمام ادوار جام جهانی، حاشیه های آن ها، آمار و ارقام و گروه بندی ها و مراحل حذفی و تصاویر به جای مانده از آن دوران بپردازیم.







 
 
 
 
  برترین ها: چند ماه مانده به جام جهانی 2014 برزیل ( بیستمین دوره این رقابت ها)، قصد داریم در مطالبی مفصل به مرور تمام ادوار جام جهانی، حاشیه های آن ها، آمار و ارقام و گروه بندی ها و مراحل حذفی و تصاویر به جای مانده از آن دوران بپردازیم. در این مطلب دومین دوره جام جهانی را در سال 1934 به میزبانی ایتالیا بررسی نموده ایم.







مروری بر جامهای جهانی گذشته: جام جهانی 1934

    1934 FIFA World Cup Italy ™







    مروری بر جام جهانی سال 1934 - ایتالیا:

    پیشینه

    پس از برگزاری اولین جام جهانی در سال 1930 در اروگوئه، جام جهانی 1934 در ایتالیا برگزار شد. در زمانی که بنیتو موسولینی دراوج قدرت بود و حضور این دیکتاتور برگزاری این رقابتها را تحت تاثیر قرار داده بود.در جریان این رقابتها بود که برای اولین بار رقابتهای مرحله مقدماتی جام جهانی برگزار شد. اروگوئه به منظور تلافی غیبت تیمهای اروپایی در رقابتهای سال 1930،در تورنمنت ایتالیا شرکت نکرد و بدین ترتیب تنها قهرمانی لقب گرفت که برای دفاع از عنوان قهرمانی اش،وارد عمل نشد.

    انگلیس، اسکاتلند، ولز و ایرلند شمالی حاضر به شرکت در این رقابتها نشدند و حتی ایتالیا نیز می بایست در رقابتهای مرحله مقدماتی شرکت می کرد. مصر اولین تیم تاریخ قاره آفریقا بود که به رقابتهای جام جهانی راه یافت.






    تورنمنت

    مرحله یک چهارم نهایی

    هر هشت تیم حاضر در این مرحله از قاره اروپا بودند. ایتالیا و اسپانیا به تساوی 1-1 رسیدند و در دیداری دیگر ایتالیا توانست مجوز صعود به دور بعد را کسب ند. ارتیش با نتیجه 1-2 مقابل مجارستان به برتری رسید. چکسلواکی 2-3 سوئیس را برد و آلمان با نتیجه 2-3 از سد سوئد عبور کرد.

    مرحله نیمه نهایی

    شرایط نامساعد آب و هوایی نقش مهمی را در دیدار ایتالیا و اتریش ایفا کرد. طوفانی که در شهر میلان رخ داد، زمین مسابقه را مبدل به زمینی گلی نمود. ایتالیایی ها تنها پس از یک روز استراحت پس از دیدارشان مقابل اسپانیا به مرحله نیمه نهایی گام گذاشتند و انریکه گوایتا، با به ثمر رساندن تک گل بازی تیم میزبان را روانه فینال نمود. در دیگر سو، چکسلواکی نیز با پیروزی 1-3 مقابل آلمان راهی فینال شد.

    فینال

    پنجاه هزار هوادار شاهدبرگزاری دیدار فینال بین ایتالیا و چکسلواکی بودند.آنتونین پوک درحالیکه تنها14 دقیقه به پایان بازی باقی مانده بود دروازه ایتالیا را بازکرد ولی 4 دقیقه بعد رایموندو اورسی بازی را به تساوی کشاند تا دیدار به وقتهای اضافه کشیده شود. بازیکنان تیم ملی چکسلواکی به خاطر یک لحظه غفلت از جوزپه مئاتزا، محکوم به از دست دادن قهرمانی شدند و او پاس گلی را به آنجلو شیاویو رساند و ایتالیا قهرمان این دوره لقب گرفت.






    قهرمانان و بدترینها

    جوزپه مئاتزا،یکی از برترین بازیکنان این رقابتها بود که در مرحله یک چهارم پایانی گل حساسی را وارد دروازه اسپانیا نمود و بازی با همان تک گل به نفع ایتالیا به پایان رسید.به علاوه به رغم مصدومیت در دیدار فینال، پاسی تماشایی به شیاویو رساند تا گل پیروزی بخش و قهرمانی ایتالیا رقم بخورد.

    نکته جالب توجه اینجا بود که شنیده می شد که موسولینی با ایوان اکلیند، داور دیدار مرحله نیمه نهایی دیدار کرده بود و این ماجرا بارها در طول تاریخ یادآوری می شود.

    بازیهای به یادماندنی

    فینال بین ایتالیا و چکسلواکی و درخشش خارق العاده مئاتزا و روحیه پیروزی طلبانه ایتالیایی ها همیشه در یاد طرفداران آتزوری است. مئاتزا به رغم مصدومیتش به بازی ادامه داد و گلزنی نمود. دیدار مرحله یک چهارم پایانی چک مقابل سوئیس که با برتری 2-3 چکسلواکی همراه بود نیز دیدار فوق العاده ای بود.






    برترین گلزنان

    1- اولدریچ نژدلی ( چکسلواکی- 5گل)

    2- ادموند کنن ( آلمان – 4 گل)

    3- آنجلو شیاویو (ایتالیا – 4گل)

    4- رایموندو اورسی ( ایتالیا – 3 گل)

    5- لئوپولد کیلهولز (سوئیس – 3گل)






تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۲ - ۱۶:۲۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن