تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 9 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خوشا به سعادت كسیكه عمل، علم، دوستى، دشمنى، گرفتن، رها كردن، سخن،سكوت ،كردار و گفتارش ر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802729581




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ورود زودهنگام گروه‌هاي سياسي به انتخابات مجلس دهم


واضح آرشیو وب فارسی:همشهری: ورود زودهنگام گروه‌هاي سياسي به انتخابات مجلس دهم


محمدرضا عارف شايد نخستين كسي بود كه از ظهر روز 24خرداد به انتخابات مجلس دهم فكر مي‌كرد. شايد او كه در لحظات آخر به‌دليل نامه‌اي كه از خاتمي دريافت كرده بود از رقابت براي ورود به ساختمان پاستور باز مانده بود، خود را ذي‌حق براي سرليستي اصلاح‌طلبان جهت ورود به بهارستان مي‌دانست. هر چه بود او در انتخابات پيشين توانسته بود مورد تأييد شوراي نگهبان شود و اين امتياز بزرگي براي او محسوب مي‌شد. ضمن آنكه او چهره‌اي نسبتا محبوب در ميان اصلاح‌طلبان محسوب مي‌شد و توانسته بود تا حدي بدنه اجتماعي اصلاح‌طلبان را هم با خود همراه كند.

همان‌ها كه از فرداي انتخابات فرياد مي‌زدند «روحاني يادت باشه؛ عارف بايد باشه». اما عارف نه در ليست بلند بالاي مناصب دولتي و نه حتي در مركز تحقيقات استراتژيك مجمع قرار گرفت؛ تا مشخص شود او عزمش را براي انتخابات مجلس جزم كرده و در اين ميان حتي به معاون اولي رياست‌جمهوري هم راضي نيست.

عارف البته ابايي از علني كردن تلاش‌هايش هم ندارد. او در روزي كه براي امضاي دفتر يادبود ماندلا رفته بود به صراحت گفت كه فعاليت براي حضور در انتخابات مجلس دهم را آغاز كرده است تا بدين‌ترتيب نخستين فردي باشد كه اين موضوع را به‌طور رسمي بيان مي‌كند. با اين حال هنوز مشخص نيست كه تلاش‌هاي او تا چه اندازه از سوي بزرگان اصلاح‌طلب مورد حمايت قرار خواهد گرفت. چند هفته پيش يكي از مجلات اصلاح طلب از قول يكي از همين بزرگان مدعي شده بود كه گزينه دولت براي مجلس احتمالا فردي غيراز عارف خواهد بود.

سعيد حجاريان تئوريسين اصلاح‌طلبان هم اخيرا مجلس پنجم را الگوي مطلوب اصلاح‌طلبان براي مجلس آينده مي‌داند و از «ناطق نوري» يا «نيروهاي جوان اصلاح‌طلب» براي اين منظور نام مي‌برد و نامي از عارف نيست. با اين حال صادق زيباكلام مي‌گويد: «اگر جبهه متحد اصلاح‌طلبان بتواند بالنسبه در انتخابات اسفند 94موفق باشد، مطمئن باشيد رئيس مجلس آينده آقاي محمدرضا عارف خواهد بود.»

برخي خبرگزاري ها از جمله خبرگزاري فارس خبر دادند علي يونسي فعاليت ستادهاي روحاني براي انتخابات آينده پارلمان را رسماً كليد زده است. اين خبرگزاري از قول دستيار ويژه رئيس‌جمهور نوشته است: «ستادهاي انتخاباتي روحاني در زمان انتخابات رياست‌جمهوري نه‌تنها بايد منسجم باشند بلكه از هم‌اكنون براي انتخابات بعدي مجلس فعاليت خود را آغاز كنند.»

اما اين تنها اصلاح‌طلبان نيستند كه اسب خود را از همين حالا براي انتخابات رياست مجلس دهم زين كرده‌اند. آن طرف هم اصولگرايان جلساتي را براي هماهنگي و وحدت در انتخابات پيش رو آغاز كرده‌اند. جلساتي كه البته همواره و در آستانه هر انتخاباتي برگزار مي‌شود. همين 2سال پيش بود كه 30تن از چهره‌هاي اصولگرايي به دعوت محمود احمدي‌نژاد جلسات‌شان را براي رسيدن به سازوكار وحدت اصولگرايان آغاز كردند و خيلي زود هم به اين نتيجه رسيدند كه نمي‌خواهند با پرچم دولت وارد انتخابات شوند و بساط وحدت دولتي را به نفع «جبهه متحد اصولگرايان» با محوريت جامعتين بر هم زدند. طيف‌هاي نزديك به دولت هم جبهه پايداري را تشكيل دادند و آنقدر در برابر هرگونه وحدتي پايداري كردند تا در نهايت آيت‌الله محمدرضا مهدوي كني دبير كل جامعه روحانيت مبارز از اين اختلاف گلايه كرد.

حالا اما جلسات مشابهي با محوريت سيدرضا تقوي؛ عضو مجمع روحانيت مبارز در حال برگزاري است. جلساتي كه به گفته ميرتاج الديني؛ معاون احمدي‌نژاد در دولت سابق با حضور افرادي از دولت سابق، مجلس، روحانيت و چهره‌هايي از طيف‌هاي مختلف اصولگرايان برگزار مي‌شود. فعلا حداد عادل كه در انتخابات گذشته در كنار علي اكبر ولايتي و حبيب‌الله عسگر اولادي نقشي پررنگ در شكل‌گيري وحدت اصولگرايان داشت گفته كه در اين جلسات شركت نمي‌كند. از آن جمع 3نفره عسگر اولادي ديگر در ميان ما نيست و ولايتي هم كه به مركز تحقيقات استراتژيك رفته تا حداقل در ظاهر بيشتر به اصلاح‌طلبان نزديك باشد تا اصولگرايان.

در مجلس هم فعلا زمزمه‌هايي براي وحدت ميان 2فراكسيون اصولگراي مجلس يعني فراكسيون رهروان كه حاميان لاريجاني را نمايندگي مي‌كند و فراكسيون اصولگرايان كه دوستان حداد عادل در آن جمع شده‌اند به گوش مي‌رسد. حتي حداد و لاريجاني هم در اين رابطه با هم ديدارهايي داشته‌اند.

هرچند كه حداد اين جلسات را بي‌ارتباط با وحدت فراكسيون‌هاي اصولگراي مجلس مي‌داند و مي‌گويد كه بحثي در مورد تشكيل يك فراكسيون واحد اصولگرايي نشده است. او با اين حال درباره وحدت و همگرايي اصولگرايان مي‌گويد: اميدواريم همه ما از گذشته عبرت گرفته باشيم و اين تلاش‌ها به نتيجه برسد.

پنجشنبه 5 دي 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: همشهری]
[مشاهده در: www.hamshahrionline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن