تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بر زبان مؤمن نورى (الهى) است و درخشان و برزبان منافق شيطانى است كه سخن مى گويد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871615558




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گزارش روزنامه ادوارول چاپ روماني درباره علي دايي فوتباليستي كه مرگ را دريبل كرد


واضح آرشیو وب فارسی:مردم سالاری: گزارش روزنامه ادوارول چاپ روماني درباره علي دايي فوتباليستي كه مرگ را دريبل كرد
روزنامه ادوارول چاپ روماني در گزارشي به بررسي دوران پرفراز و نشيب فوتبال علي دايي پرداخت.

به گزارش ايسنا، پس از آن كه ميهاي نشو، فوتباليست تيم اوترخت هلند در تمرينات اين تيم دچار مصدوميت و از گردن به پايين فلج شد، روزنامه‌ «ادوارول» روماني در گزارشي فوتباليست‌هايي را كه در طول زندگي ورزشي‌شان فراز و نشيب‌هاي سختي را پشت سر گذاشتند مورد بررسي قرار داد و در آن نوشت: «يكي از اين آنها علي دايي، سرمربي فعلي پرسپوليس است. كسي كه در بازي برابر بحرين در بازي‌هاي آسيايي هيروشيما دچار آسيب شديدي شد و مرگ را «دريبل» كرد و به گلزن‌ترين مهاجم فوتبال در رده ملي تبديل شد. پله، مارادونا، مسي و كريستيانو رونالدو. اين‌ها بازيكناني هستند كه از آنها به عنوان بهترين بازيكنان جهان ياد مي‌شود.

بالاتر از آنها در يك طبقه‌بندي ديگر علي دايي ايستاده است كه توانسته بيشترين گل را در رده ملي با تيم ملي ايران به ثمر برساند.

در حالي كه خيلي از فوتباليست‌هاي جهان كه ركوردهاي ملي را جابه‌جا مي‌كنند از جواني خودشان را وقف آن رشته مي‌كنند، داستان علي دايي متفاوت است. فوتبال براي علي دايي تا 24 سالگي جنبه سرگرمي داشت. او همراه با تحصيل در دانشگاه در اوقات فراغت خود فوتبال بازي مي‌كرد. به همين خاطر تا سال 1994 در تيم‌هاي پايين جدولي تاكسيراني و بانك تجارت بازي كرد اما پس از آن علي پروين، سرمربي وقت پرسپوليس كه هدايت تيم ملي ايران را نيز برعهده داشت، متوجه حضور يك مهاجم قد بلند در تيم بانك تجارت شد كه علي دايي نام داشت. او اين بازيكن را متقاعد كرد تا فوتبالش را در پرسپوليس ادامه دهد. او در همان سال براي اولين بار به تيم ملي ايران دعوت و از همان جا گلزني‌هايش براي ايران شروع شد. مهاجم يك متر و 92 سانتيمتري در تيم ملي ايران و باشگاه پرسپوليس از خود نشان داد. البته دوران ورزشي علي دايي فراز و نشيب‌هاي زيادي داشته است. او افتخارات زيادي را كسب كرده اما در عين حال دوران سختي را نيز پشت سر گذاشته است.

علي دايي در سال 1994 يك تراژدي را پشت سر گذاشت. او در ديدار برابر بحرين بسيار سخت جنگيد و روحيه جنگجويانه‌ خود را به نمايش گذاشت و در يك صحنه با دروازه‌بان بحرين رودررو شد و دروازه‌بان بحرين با پا به طحال علي دايي ضربه زد و مهاجم تيم ملي ايران با مصدوميت شديدي روبرو شد و تا مدت‌ها خانه‌نشين ماند. در بين دو نيمه جاي خود را به بازيكن ديگري داد و به نيمكت‌ذخيره‌ها برنگشت. كادرفني تيم ملي ايران 45 دقيقه از او بي‌خبر بود تا اينكه پس از پايان بازي كه به نيمكت ذخيره‌ها برگشتند او را بيهوش ديدند. دايي در آن صحنه دچار خونريزي داخلي شده بود و شرايط وخيمي داشت. دكتر‌ها پس از معاينه علي دايي اعلام كردند اگر بازيكنان ديرتر او را نجات مي دادند، دايي ديگر در بين ما نبود. با اين حال مهاجم گلزن تيم ملي ايران اين مصدوميت بزرگ را كنار زد و به دنياي فوتبال برگشت و موفق شد ركورد گل‌هاي ملي جهان را در رده ملي بشكند.

علي دايي پس از انكه مرگ را دريبل يد با قدرت به فوتبال برگشت و توانست در تيم‌هاي بزرگي بازي كند. او خيلي زود به يكي از بهترين مهاجمان آسيا تبديل شد و توانست به خوبي ارزش هاي خود را در جام ملت‌هاي آسيا سال 1996 نشان دهد.دايي همراه ايران در دو جام جهاني 1998 و 2006 بازي كرد و موفق شد طي 149 بازي براي تيم ملي ايران 109 گل به ثمر برساند. او براي رسيدن به اين ركورد توانست ركورد فرانس پوشكاش را بشكند كه تا مدت ها برترين گلزن ملي فوتبال جهان بود.

پنجشنبه 5 دي 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مردم سالاری]
[مشاهده در: www.mardomsalari.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 83]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن