واضح آرشیو وب فارسی:فارس: موسوي لاري در مراسم عزاداري دهه سوم صفر:امام حسين(ع) وارث جريان حق است/افشاگريهاي حضرت زينب(س) بساط بنياميه را برچيد
عضو مجمع روحانيون مبارز با بيان اينكه امام حسين(ع) وارث جريان حق بود، گفت: افشاگريهاي حضرت زينب(س) و امام سجاد(ع) از كوفه تا شام بساط بنياميه را برچيد.
به گزارش خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاري فارس، حجتالاسلام عبدالواحد موسوي لاري عضو مجمع روحانيون مبارز در مراسم عزاداري كه با موضوع نقش محوري حضرت زينب (س) در حوادث عاشورا برگزار شد، با اشاره به نقش كاروانسالار اسراي كربلا و مبلغان حماسه عاشورا، اظهار داشت: مهمترين مسئلهاي كه علاوه بر مصيبتهاي اهل بيت(ع) بايد مورد توجه قرار گيرد، رسالت مهمي است كه حضرت زينب(س) و امام حسين(ع) برعهده داشتند.
موسوي لاري با اشاره به ترسيم موضوع عاشورا توسط آنها طوري كه تحريفگران نتوانند حادثه عاشورا را آنطور كه ميخواهند بهرهبرداري كنند، افزود: هم محتواي عاشورا بايد تبيين و هم ماهيت حركت امام حسين(ع) بايد توسط حضرت زينب(س) معرفي ميشد.
عضو مجمع روحانيون مبارز با اشاره به نقش مكمل حضرت زينب(س) براي امام حسين(ع) تصريح كرد: حادثه عاشورا نيمقرن پس از رحلت حضرت رسول(ص) اتفاق افتاد كه 25 سال اول آن دوران خلفاي ثلاثه بود.
وي با بيان اينكه ما اگرچه با برادران اهل سنت در مبدأ خلافت و رفتارهايي كه وجود داشت، اختلاف داريم اما بين 25 سال اول و 25 سال دوم تفاوت قائل ميشويم، افزود: اين دو دوره از نظر اجراي احكام اسلامي و توجه به كتاب و سنن متفاوت بود.
موسوي لاري با اشاره به 5 سال زعامت امام علي(ع) و امام حسن(ع) در 25 سال دوم، خاطرنشان كرد: بنابراين 20 سال پس از شهادت اميرالمؤمنين(ع) تا حادثه عاشورا شرايط ويژهاي بود كه اين مقطع را اهل سنت مقطع سلطنت و ملوكيت ميداند.
وزير اسبق كشور با بيان اينكه در 20 سال دوران معاويه و يزيد ديگر از شرايط جامعه اسلامي عصر پيامبر خبري نبود، يادآور شد: اين تغييرات در تمام شئون اتفاق افتاد و در واقع نشانه بيماري و ضعف جامعه اسلامي بود.
وي با اشاره به تفكرات جريان دگم و تنگنظر خوارج كه به عنوان يك جريان سياسي پس از حكميت شكل گرفت، تصريح كرد: آنها براي كسب هويت اقدام به تئوريپردازي كردند و آغاز انحراف رسمي آنها نيز طرح بحث ايمان بود.
موسوي لاري با بيان اينكه از نظر آنها امام علي(ع) كافر بود و هركس را كه با ايشان قرابتي داشت، قتلش را واجب ميدانستند، گفت: آنها شرايط تلخي را به وجود آورده بودند و مانند همين جريان القاعده هركس غير از خود را كافر ميدانستند لذا كشتارهاي عراق نيز به دليل همين نوع تفكر است.
عضو مجمع روحانيون مبارز با اشاره به شكلگيري يك جريان تسامح در مقابل خوارج به اسم جريان مرجعه ادامه داد: حكومت آن زمان احساس كرد كه ميتواند ازاين جريان استفاده كند چرا كه آنها حتي با شرابخواري و سگبازي حاكم اسلامي هم مشكل نداشتند.
وي به تشريح برنامههاي معاويه بر ضد اميرالمؤمنين از طريق رسانههاي آن زمان همچون نمازجمعه پرداخت و گفت: استفاده از رسانههاي آن زمان و بذل و بخشش و پول دادنها از بيتالمال در اين جهت استفاده شد.
موسوي لاري تأكيد كرد: در ميان همه فرزندان سحابه و خود سحابه تمام تلاش امام حسين(ع) اين بود كه جريان معاويه تثبيت نشده و به عنوان يك جريان حق در جامعه مطرح نباشد.
عضو مجمع روحانيون مبارز با اشاره به سخنرانيهاي امام حسين(ع) در جمع 700نفر از چهرههاي شاخص آن روزگار كه طبق تواريخ دو سال يا يك سال قبل از مرگ معاويه انجام شد ادامه داد: حضرت ضمن تشريح حقايق اسلام از آنها خواست كه اين حقايق را براي كساني كه اعتماد دارند در شهرهايشان مطرح كنند.
وي با اشاره به مواضع امام حسين (ع) در قبال يزيد تصريح كرد: اگر امام حسين(ع) در مقابل اين جريان انحرافي كه آخرين دين خدا را هدف قرار گرفته بود، نميايستاد آنچه كه از حضرت آدم تا حضرت خاتم درباره انديشه توحيدي مطرح كرده بود از بين ميرفت از اين رو امام حسين(ع) وارث جريان حق است.
موسوي لاري با اشاره به خارجي عنوان كردن امام حسين(ع) توسط دستگاه بنياميه براي پوشاندن جنايت خود، ادامه داد: حضرت زينب(س) به عنوان بانويي كه در چند ساعت آن همه مصيبت ديده بود در برابر عبيداللهابن زياد چنان سخنراني كرد كه آنها وادار به عقبنشيني شدند.
اين فعال اصلاحطلب با باين اينكه امام حسين(ع) به همراه خانواده خود به كربلا رفت تا نگويند كه آنها شورشي بودند، افزود: كار مهم حضرت زينب(س) تبيين ماهيت قيام عاشورا بود، از اين رو پس از سخنراني حضرت زينب(س) در شام ورق برگشت و يزيد تسليم بيان امام سجاد(ع) و حضرت زينب(س) شد.
وي در پايان با بيان اينكه با موضعگيري پيامآوران كربلا عاملان قتل امام حسين(ع) ناچار شدند كه جنايات كربلا را به گردن يكديگر بياندازند تأكيد كرد: نابودي جريان بنياميه به واسطه افشاگريهاي حضرت زينب(س) رقم خورد.
انتهاي پيام/
چهارشنبه 4 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 113]