واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مدير آموزش و پرورش پاكدشت:ريشهكني بيسوادي رسالت اصلي آموزش و پرورش پاكدشت است
مدير آموزش و پرورش شهرستان پاكدشت، بحث ريشهكني بيسوادي را به عنوان رسالت اصلي آموزش و پرورش اين شهرستان دانست.
به گزارش خبرگزاري فارس از جنوب استان تهران بهنقل از روابط عمومي آموزش و پرورش شهرستان پاكدشت، غلامعلي خاني، مدير آموزش و پرورش شهرستان پاكدشت، به مناسبت فرا رسيدن هفتۀ گراميداشت نهضت سواد آموزي، ضمن تبريك فرا رسيدن اين هفته اظهار داشت: هفتم دي ماه از طرف بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران به عنوان روز نهضت سوادآموزي نامگذاري شده است.
خاني افزود: نظام مقدس جمهوري اسلامي با الهام از فرمايشات پيامبر، ائمه و دين مبين اسلام و قرآن كريم، سوادآموزي را از وظايف اصلي خود در جهت بصيرت افزايي و ريشهكني بيسوادي كه يك وصلۀ ناجور براي جمهوري اسلامي ايران به شمار ميآورد.
مدير آموزش و پرورش شهرستان پاكدشت در ادامه اين با اشاره به برنامههايي كه دين اسلام براي آموختن علم و دانش داشته است بيان داشت: اهميّت امر آموزش علم در اسلام آن قدر بالاست كه اولين آيات بر آخرين پيامبر سخن از آموزش ميان به آورده است.
وي ادامه داد: حضرت امام خميني (ره) با اعلام تشكيل نهضت سواد آموزي، تكليف شرعي و ملي را بر عهده آحاد با سواد جامعه گذاشتند تا با همت همگاني و با شعار ايران را مدرسه كنيم بيسوادي از اين جامعه ريشه كن شود.
خاني در همين راستا، با اشاره به اهميت اين موضوع در سند افزود: اهميت و ارزش سوادآموزي به قدري بالاست كه در سند تحول بنيادين آموزش و پرورش كه به تأييد مقام معظم رهبري و همچنين رؤساي قواي سهگانه و همچنين مجمع تشخيص مصلحت نظام ابلاغ شده است.
مدير آموزش و پرورش شهرستان پاكدشت، بحث ريشه كني بيسوادي را به عنوان رسالت اصلي آموزش و پرورش دانسته و خاطرنشان كرد: بحث ريشه كني بيسوادي به عنوان رسالت اصلي آموزش و پرورش معاونت سواد آموزي در سطح وزارت و ادارۀ كل آموزش و پرورش شهرستانهاي استان تهران مشغول به فعاليت شدند.
اين مقام مسئول اظهار داشت: در مناطق، ادارات سواد آموزي در زير مجموعه آموزش و پرورش فعاليتهايي را انجام ميدهد تا شرايط منويات امام و رهبر را به منظور سوادآموزي به افراد را داشته باشند.
خاني، همچنين پيرامون چارچوب و نحوۀ اسقرار اين نهاد مقدس در كشور، ضمن ارائه توضيحاتي عنوان كرد: در شكل ساختاري در بحث نهضت سواد آموزي به اين طريق است كه آموزشهاي نهضت سوادآموزي به 3 دوره تقسيم ميشود.
وي پيرامون دورۀ اول اين دورهها، گفت: در دورۀ اول سواد آموزي كه عبارت است از افراد بيسواد يا افرادي كه اول و دوم ابتدايي را دارند؛ گواهينامهاي كه به اين افراد داده ميشود ارزش تحصيلي سوم ابتدايي را دارا ميباشد.
مدير آموزش و پرورش پاكدشت ادامه داد: دومين دوره شامل انتقال افرادي كه فاقد شرايط ادامۀ تحصيل از نظر سنّي در نظام آموزش و پرورش رسمي هستند ميشود و آنها ميتوانند با شركت در اين دوره ميتوانند در اين دوره مدرك تحصيلي پايان دوره ابتدايي خود را كسب كنند.
غلامعلي خاني خاطر نشان كرد: سومين دورۀ نهضت سوادآموزي تحكيم سواد است و آموزش ديدگان جهت پايداري آموختهها در يك دوره شركت ميكنند و به ميزان 200 ساعت آموزش ميبينند كه 70 ساعت از اين آموزشها به صورت حضوري و يكصد و سي ساعت باقي مانده به صورت غير حضوري اجرا ميشود.
وي شرايط ثبت نام سواد آموزان را محور بعدي قرار داد و اظهار داشت: بازه سنّي آموزشهاي نهضت سوادآموزي افراد از 10 تا 49 سال را شامل ميشوند و داوطلبان سوادآموزي ميتوانند به ادارات آموزش و پرورش يا مدارس انتخاب شده جهت برگزاري اين دورههاي آموزشي مراجعه كنند و با ارائه كد ملي خود مدير مدرسه مراحل ثبت نام و شركت آنان در اين دورهها را طي خواهد كرد.
مدير آموزش و پرورش شهرستان پاكدشت افزود: ادارات صنعت و معدن، كار، تعاون و رفاه اجتماعي و همچنين شبكه بهداشت و درمان شهرستان پاكدشت نيز در ارتباط با شناسايي افراد بيسواد و سوادآموز تلاشهاي شايستهاي را تا كنون انجام دادهاند و اميد آن داريم كه اين پيگيريها قطع نشده و به نتيجه لازم برسد.
خاني در پايان از مسئولان خواست تا با برگزاري نشستهاي متعدد افراد جوياي سواد را شناسايي و جذب كنند تا اين ميراث بزرگ و ماندگار معمار كبير انقلاب اسلامي و اين امر مورد تأكيد مقام معظم رهبري به فراموشي سپرده نشود.
انتهاي پيام/2462/ر
چهارشنبه 4 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 104]