واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: در فهرست ۳۰ استاد برجسته كشور؛ رتبه ۲۳ پراستنادترين مقاله به استاد فقيد دانشگاه تبريز تعلق گرفت
فهرست ۳۰ استاد برجسته كشور كه داراي پراستنادترين مقالات در پايگاه استنادي ISI هستند، از طرف اين پايگاه منتشر شد كه در اين ميان مقاله مرحوم دكتر نظام الدين دانشور، استاد دانشكده شيمي دانشگاه تبريز، رتبه ۲۳ را از نظر تعداد استنادها را به خود اختصاص داده است. در فهرست ۳۰ استاد برجسته كشور؛ رتبه ۲۳ پراستنادترين مقاله به استاد فقيد دانشگاه تبريز تعلق گرفت
ايلنا: بنا به اعلام مركز منطقهاي اطلاع رساني علوم و فناوري، مقاله استاد دانشگاه تبريز به عنوان پراستنادترين مقالات در پايگاه استنادي ISI انتخاب شد.
به گزارش ايلنا، فهرست ۳۰ استاد برجسته كشور كه داراي پراستنادترين مقالات در پايگاه استنادي ISI هستند، از طرف اين پايگاه منتشر شد كه در اين ميان مقاله مرحوم نظام الدين دانشور، استاد دانشكده شيمي دانشگاه تبريز، رتبه ۲۳ را از نظر تعداد استنادها را به خود اختصاص داده است.
همين گزارش حاكي است، نظام الدين دانشور استاد گروه شيمي كاربردي و گروه مهندسي شيمي دانشگاه تبريز ۲۱ شهريورماه سال ۸۶، پس از عمري تلاش در عرصههاي علمي و پژوهشي دارفاني را وداع گفته بود.
دانشور متولد۱۳۲۶ در شهرستان مرند بود كه مدرك كارشناسي ارشد خود را در سال ۱۳۵۰ در رشته مهندسي شيمي از دانشگاه فني استانبول و كارشناسي ارشد شيمي معدني را در سال ۱۳۵۶ از دانشگاه نيوكاسل انگلستان دريافت كرد.
وي تحصيلات دكتري خود را در سال ۱۳۶۰ در همين رشته در دانشگاه نيوكاسل به اتمام رساند و از سال ۱۳۵۰ به عنوان عضو هيات علمي دانشگاه تبريز مشغول به فعاليت شد.
مرحوم دانشور از بنيانگذاران رشته شيمي كاربردي در كشور محسوب ميشد به طوري كه با تلاش وي اولين دوره كارشناسي ارشد و دكتري شيمي كاربردي در ايران در دانشكده شيمي دانشگاه تبريز ايجاد شد.
دانشور در سال ۱۳۸۲ عنوان پژوهشگر نمونه آذربايجان شرقي و در سال ۱۳۸۳ عنوان پژوهشگر برتر دانشگاه تبريز را كسب كرد.
كتاب اصول كنترل كيفيت آب كه توسط وي ترجمه شد، درسال۱۳۸۴ به عنوان كتاب برگزيده سال كشور انتخاب شد.
بر اساس اين گزارش، تربيت صدها دانشجو در دورههاي كارشناسي، كارشناسي ارشد و دكتري، راهنمايي پايان نامه تحصيلات تكميلي، تاليف و ترجمه سه كتاب، انتشار بيش از ۱۵۰ مقاله در مجلات معتبر علمي و كنفرانسهاي داخلي و بين المللي، برگزاري كارگاههاي آموزشي و اجراي پروژههاي متعدد تحقيقاتي به ويژه اجراي يكي از بزرگترين طرحهاي مطالعاتي كشور در زمينه محيط زيست كه نشان از ژرف انديشي وي دارد، بخش ديگري از كارنامه علمي زنده ياد دكتر دانشور را تشكيل ميدهد.
وي همچنين يكي از محققان فعال عرصه فناوري نانو بود كه مقالات علمي متعددي را در اين زمينه در مجلات و كنفرانسهاي علمي ارايه كرده بود.
چهارشنبه 4 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]