واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: علماي مسلمان و مسيحي بر وحدت مسلمانان و مسيحيان سوريه در مقابله با توطئه تاكيد كردند
تهران / واحد مركزي خبر / سياسي 1392/10/04
00:13:53.24
علماي مسلمان و مسيحي در ديداري به مناسبت آغاز سال نو مسيحي بر وحدت مسلمانان و مسيحيان سوريه و مقابله با توطئه عليه سوريه تاكيد كردند.
به گزارش شبكه تلويزيوني الاخباريه سوريه، محمد عبدالستار السيد وزير اوقاف سوريه و هيأتي از علماي مسلمان با حضور در كليساي مريمي در دمشق و ديدار با اسقف يوحنا اليازجي عيد ميلاد مسيح (ع) را به آنها تبريك گفتند و بر حمايت از مسيحيان تاكيد كردند.
وزير اوقاف در اين ديدار تاكيد كرد سوريه از طريق وحدت مردم خود اعم از مسلمان و مسيحي و پايداري آنها در مقابله با توطئه اي كه عليه آنها شكل گرفته است، پيروز خواهند شد. وي تاكيد كرد حملات تروريستي، وهابي و تكفيري كه مقدسات اسلامي و مسيحي و علماي ديني را هدف قرار گرفته است كه آخرين آنها ربودن دو كشيش و راهبه هاي يكي از كليساهاي معلولا است، نشان دهنده افكار جنايتكارانه تندروها و افراطي هاست.
وزير اوقاف سوريه گفت: اين ديدار را در اين روزهاي مبارك انجام داديم تا از خداوند بخواهيم از سوريه محافظت كند و اسرا بخصوص راهبه ها و كشيش هاي ربوده شده را آزاد كند.
وي ادامه داد: ما در كشوري زندگي مي كنيم كه سرزمين مسيحيت و اسلام است. مسلمانان و مسيحيان در كنار يكديگر زندگي مي كنند و به افكار تروريستي و تكفيري اجازه نمي دهيم تاثيري بر ما داشته باشد.
اسقف يازجي نيز در اين ديدار تاكيد كرد خداوند سوريه را مهد اديان آسماني و تمدن ها قرار داده و بين مردم آن مهر و محبت برقرار كرده است. وي افزود همه تلاش ها براي تفرقه بين اين مردم با شكست روبرو شده است و مردم در مقابله با توطئه اي كه هدف آن از بين بردن وحدت و انسجام آنهاست، با يكديگر متحد هستند.
اسقف يازجي گفت: همزيستي چيزي نيست كه ما درباره آن سخن بگوييم بلكه ما آن را تجربه مي كنيم.
علماي اسلامي نيز كه در اين ديدار وزير اوقاف را همراهي مي كردند تاكيد كردند مسيحيان و مسلمانان سوريه همچنان در اين سرزمين باقي خواهند ماند و با توطئه اي جهاني كه وطن آنها را هدف قرار داده است مقابله مي كنند.
00:18:04.18
چهارشنبه 4 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]