واضح آرشیو وب فارسی:فارس: بيانيه اعضاي مجمع فدراسيون تكواندو به معاون وزير ورزش و جوانان
پس از لغو انتخابات فدراسيون تكواندو، اعضاي مجمع فدراسيون بيانيهاي را به سيدنصرالله سجادي معاون حرفهاي و قهرماني وزارت ورزش و جوانان ارسال كردند.

به گزارش خبرگزاري فارس، بعد از ارسال نامه سازمان بازرسي كل كشور مبني بر ممنوعيت حضور اعضاي شوراي شهر در انتخابات رياست فدراسيونها دفتر امور مجامع فدراسيونهاي ورزشي وزارت كشور و جوانان اعلام كرد از آنجا كه اين نامه بعد از ظهر شنبه تنها ساعتي قبل از آغاز انتخابات در اختيار وزارت ورزش قرار گرفت براي حفظ حقوق نامزدها انتخابات رياست فدراسيون تكواندو در روز يكشنبه اول دي ماه لغو شد.
پس از لغو شدن اين انتخابات اعضاي مجمع فدراسيون تكواندو بيانيهاي را به سيدنصرالله سجادي معاون حرفهاي و قهرماني وزارت ورزش وجوانان ارسال كردند.
*متن بيانه به شرح زير است:
احتراما ضمن آرزوي توفيق روزافزون همانگونه كه مطلعيد مجمع انتخابات رياست تكواندو كه قرار بود ساعت 10 صبح اول ديماه انجام شود در يك اقدام غير منتظره و بدون هيچ دليل قانع كنندهاي و بدون در نظر گرفتن حقوق اعضاي مجمع كه از سراسر كشور و از دورترين استانها و بعضا با توجه به شرايط آب و هوايي به سختي خود را در شبي كه در سنت و آداب ديرينه ايراني (شب يلدا) معمولا در كنار بزرگان خانواده سپري ميشود به تهران رسانده بودند لغو گرديد.
ما اعضاي مجمع از جنابعالي دو سؤال داريم اميد كه جهت تنوير افكار عمومي به صراحت پاسخ خود را دريافت نماييم.
1- خواهشمند است رسما اعلام بفرماييد علت لغو مجمع بدون تعيين تاريخ جديد چيست؟
پاسخ صريح شما در سالمسازي فضاي انتخابات و جلوگيري از شايعاتي كه بعد از لغو جريان يافته بسياي موثر خواهد بود.
2- چنانچه مطلعيد مجمع عمومي عاليترين مقام تصميمگيري در فدارسيونها ميباشد بنابر اين آيا در رابطه با لغو مجمع عليرغم اينكه كليه اعضاي مجمع حضور داشتند به جا و شايسته نبود كه موضوع در مجمع مطرح و در مورد لغو اعضاي تصميم بگيرند؟
در خاتمه درخواست داريم با عنايت به اينكه رشته تكواندو در طول سالهاي گذشته همواره به يكي از رشتههاي بوده كه در ميادين مختلف جهاني آسيايي و المپيك براي ايران عزيز اسلامي افتخار آفريني را كسب نموده و همين امر باعث انتظار و توقع بسيار بالاي مسئولين و مردم از اين رشته ورزشي شده است، دستور فرماييد براي تداوم اين روند و جلوگيري از بلاتكليفي كه كمترين نتيجه عدم برگزاري انتخابات است، سريعا نسبت به تعيين تاريخ جديد اقدام و به اعضاي مجمع اعلام نماييد.
انتهاي پيام/م
چهارشنبه 4 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 102]