واضح آرشیو وب فارسی:مهر: فناوري كاهش انتقال كربن به هوا وارد كشور ميشود/ كاهش آلودگي با كمك انرژي زمين - گرمايي
رئيس مركز همكاريهاي فناوري و نوآوري علمي رياست جمهوري از همكاري اين مركز با سازمان ملل خبر داد و گفت: در اين همكاري اقدام به وارد كردن و توسعه فناوريهاي مربوط به كاهش كربن به هوا خواهد شد.
به گزارش خبرنگار مهر، حميدرضا اميرنيا امروز در همايش مديريت آلودگي هوا و صوت با تاكيد بر داشتن رويكرد ملي براي رفع آلودگي هوا افزود: آلودگي هوا نتيجه يك فرآيند است كه نقش فناوريهاي نوين در اين زمينه از اهميت بالايي برخوردار است.
رئيس مركز همكاريهاي فناوري و نوآوري رياست جمهوري با بيان اينكه در حاليكه ايران براي رفع آلودگي هوا تلاش ميكند، دنيا سعي در مقابله با تغييرات آب و هوايي ميكند، اظهار داشت: در اين زمينه سازمان ملل نيز تمركز مطالعات خود را بر روي تغييرات آب و هوايي گذاشته است.
وي از همكاري اين مركز با سازمان ملل در اين زمينه خبر داد و خاطر نشان كرد: مركز همكاريهاي فناوري و نوآوري رياست جمهوري از طرف جمهوري اسلامي ايران در اين طرح با سازمان ملل همكاري خواهد داشت.
اميري نيا تبادل فناوري را از زمينههاي اين همكاري نام برد و يادآور شد: در اين همكاري اقدام به وارد كردن فناوريهاي مربوط به كاهش انتقال كربن به هوا خواهيم كرد.
رئيس مركز همكاريهاي فناوري و نوآوري علمي رياست جمهوري اولويت كشور براي رفع آلودگي هوا را استفاده از انرژيهاي نو دانست و ادامه داد: انرژي زمين - گرمايي از جمله انرژيهاي نويي است كه از طريق آن ميتوانيم اقدام به كاهش آلايندههاي هوا كنيم.
وي با بيان اينكه با يك واحد انرژي زمين - گرمايي قادر به دريافت 4 واحد انرژي هستيم، اضافه كرد: شهرداري ميتواند با اعطاي مشوقهايي به سازندگان سازهها آنها را ترغيب به استفاده از فناوريهاي مربوط به دريافت انرژي زمين - گرمايي كنند.
اميري نيا پيشنهاد ايجاد كميته ويژهاي براي توسعه فناوريهاي كاهش آلايندهها ارائه كرد و گفت: اين كميته ميتواند فناوريهايي كه سازگار به محيط زيست و موجب كاهش آلودگي هوا ميشود را به جامعه معرفي كند.
وي حمايت از خودروهاي هيبريدي و برقي را از اقدامات ديگر اين مركز براي كاهش آلودگي هوا دانست و ادامه داد: اين در حالي است كه بستر قانوني مناسبي براي ورود اين فناوري به بازار كشور وجود ندارد استانداردهايي كه خودروسازان بر روي محصولات خود اعمال ميكنند، استانداردهاي به روز نيست و با استانداردهاي جهاني همخواني ندارد اين رويكر موجب شده است كه آنها تمايلي به استفاده از فناوريهاي نوين نداشته باشند.
رئيس مركز همكاريهاي فناوري و نوآوري رياست جمهوري با تاكيد بر ضرورت اراده ملي براي رفع معضل آلودگي هوا و صوتي، اظهار داشت: توكيو جز كلان شهرهاي آلوده دنيا قرار داشت ولي با برنامه بلند مدت در حال حاضر جزء پاكترين شهرهاي دنيا است.
كد خبر: 2202155
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۱۰/۴ - ۱۲:۰۹
چهارشنبه 4 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]