واضح آرشیو وب فارسی:ايتنا: شوراي عالي فضاي مجازي درباره نحوه استفاده از نرمافزارهاي ارتباطي سياستگذاري كند
ايتنا- سبحانيفرد: آگاه كردن مردم نسبت به كاربردهاي مثبت تكنولوژيهاي نوظهور، اثرات مخرب اين فناوريها را كم ميكند.
يك عضو كارگروه تعيين مصاديق مجرمانه با اشاره به افزايش استفاده از ارتباط در تلفنهاي همراه، گفت كه شوراي عالي فضاي مجازي بايد سياستگذاري كلاني در اين باره انجام دهد تا با ورود يك تكنولوژي نو بتوانيم آن را بومي سازي كنيم.
به گزارش ايتنا از ايسنا، رمضانعلي سبحانيفرد با اشاره به راي كارگروه تعيين مصاديق مجرمانه به فيلتر شدن يكي از نرمافزارهاي ارتباطي ( وي چت) گفت: البته دو نماينده ناظر مجلس در آن جلسه كارگروه حضور نداشتند اما به هر حال نرمافزارهاي مختلفي مشابه وي چت وجود دارند و كارگروه تا زماني كه جرائمي را به صورت مصداقي در آنها مشاهده نكند، در اين زمينه ورود نخواهد كرد.
وي افزود: به نظر ميرسد در مورد شبكههاي اجتماعي و نرمافزارهاي ارتباطي كه هر روز تكنولوژي آنها ارتقاء پيدا ميكند بايد با نگاه كلان آنها را مورد بررسي قرار داد و شوراي عالي فضاي مجازي، سران قوا و مسوولان امنيتي، انتظامي، اجتماعي و فرهنگي در سطح عالي سياستگذاري كلاني داشته باشند.
سبحاني فرد رئيس كميته مخابرات كميسيون صنايع مجلس تصريح كرد: ما معتقديم بايد محاسن و معايب اين نرمافزارها و شبكهها مورد بررسي قرار گيرد اگر محاسن آنها غالب باشد، ضرورتي نيست كه آنها را فيلتر كنيم اما اگر معايب بيشتري وجود داشته باشد و آنها را مخرب و در تضاد با فرهنگ و سياست ببينيم، بايد فكري براي آن كنيم.
سبحاني فرد ادامه داد: نرمافزارهاي ديگري با عناوين و محتواي متفاوت هم وجود دارند اما هر كدام از اينها بايد به فراخور كاربردشان مورد بررسي قرار گيرند. ما بايد حدالامكان رويهاي تعريف كنيم كه از اثرات مخرب اين تكنولوژيهاي جديد بكاهيم و امكان استفاده آنها با رويكرد مثبت وجود داشته باشد.
اين عضو كميسيون صنايع مجلس زماني كه اينترنت وارد كشور شد عدهاي مخالف و عدهاي موافق آن بودند اما برخي هم آن را به مثل چاقو ميدانستند كه هم استفاده خوب و هم استفاده بد دارد ما هم معتقديم هر تكنولوژياي كه وارد كشور ميشود بايد بستههاي فرهنگي را به همراه آن پيش بيني كرد تا بتوانيم آن را بوميسازي كنيم و استفاده مثبت از آن را ترويج كنيم. در واقع با آگاهي كردن مردم از محاسن تكنولوژيهاي جديد كاربرد مثبت آنها هم رواج مييابد.
وي در پايان گفت: شوراي عالي فضاي مجازي نهادي است كه بايد در جهت سياست گذاري در اين رابطه ورود كند، وزارت ارشاد بايد متولي بخش فرهنگ باشد، بخش سختافزاري و نرمافزاري به عهده وزارت ارتباطات و بخش امنيتي هم به عهده نهادهاي امنيتي كشور باشد تا مجموعا استفاده درستي از اين نرمافزارها صورت گيرد.
چهارشنبه 4 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايتنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]