تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):براى كسب بلند مرتبگى از وطن خود دور شو و سفر كن كه در مسافرت پنج فايده است: برطرف ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860455521




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حمله با اسيد به همكار حال زن جوان به دليل شدت سوختگي و عفونت وخيم است


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: حمله با اسيد به همكار حال زن جوان به دليل شدت سوختگي و عفونت وخيم است
مردي كه در پي اختلاف و به قصد انتقامگيري از همكارش كه يك زن جوان است، او را با اسيد سوزانده، از سوي كارآگاهان جنايي پليس آگاهي شهرستان قدس در غرب استان تهران دستگير شد.


به گزارش جام جم، بازپرس محسن پورساداتي، رئيس شعبه اول دادسراي عمومي و انقلاب شهرستان قدس در اين باره گفت: ساعت هشت صبح بيست و هفتم آذر امسال ساكنان مجتمعي در يكي از محله هاي شهر قدس(قلعه حسن خان) با شنيدن فرياد سوختم، سوختم، نجاتم دهيد سراسيمه از خانه هايشان خارج و در طبقه همكف مقابل آسانسور با زن همسايه شان در حالي كه چهره و بدنش با اسيد سوخته بود، مواجه شدند.

وي افزود: در پي اين حادثه همسايه ها زن مصدوم را به بيمارستان منتقل و موضوع را به مركز فوريت هاي پليسي 110 گزارش كردند. با اعزام كارآگاهان جنايي پليس آگاهي شهرستان قدس به محل حادثه و تحقيق از همسايه ها معلوم شد آنها فرد اسيدپاش را نديده و نمي دانند چه كسي و با چه انگيزه اي دست به اين كار زده است.

رئيس شعبه اول دادسراي عمومي و انقلاب شهرستان قدس يادآور شد: با تشكيل پرونده و هماهنگي كريم حبيب پروين، دادستان شهرستان قدس، تحقيقات ادامه يافت تا اين كه ماموران با تحقيق از زن مصدوم، اطلاع يافتند عامل حادثه يك مرد بوده كه هنگام خروج او از آسانسور مجتمع اين بلا را سرش آورده است. البته او به دو مرد به نام هاي محمد و مهدي ـ كه از همكارانش هستند ـ ظنين بوده و احتمال مي دهد يكي از آنها دست به اين كار زده باشد؛ چرا كه آنها از مدتي پيش در پي اختلاف با او، برايش ايجاد مزاحمت كرده بودند.

پورساداتي افزود: در ادامه دو مظنون حادثه تحت تعقيب قرار گرفتند تا اين كه روز بعد يكي از متهمان فراري به نام مهدي دستگير شد.

متهم با انتقال به پليس آگاهي، هرگونه اختلاف با زن مصدوم و اسيدپاشي به وي را انكار و ادعا كرد مدتي با او همكار بوده، اما به دليل اختلاف با كارفرمايشان، از كار اخراج شده و پس از آن ديگر اين زن را نديده است.

فرار دومين مظنون

وي خاطرنشان كرد: در پي اظهارات اين مرد، براي او قرار قانوني صادر شد. در ادامه ماموران به مخفيگاه ديگر مظنون پرونده اعزام و متوجه شدند او همراه همسر و فرزندش شبانه خانه را ترك كرده و كسي از آنها خبري ندارد.

در ادامه جستجوها، كارآگاهان اطلاع يافتند اين خانواده به يكي از شهر هاي شمالي رفته اند كه ماموران با هماهنگي قضايي به اين شهر رفتند و با پيدا كردن مخفيگاه آنها، معلوم شد همسر متهم فراري همراه فرزندش و برادرش در آنجا حضور دارند، اما از شوهرش خبري نيست.

پورساداتي افزود: زن جوان به پليس آگاهي منتقل شد و به ماموران گفت بر چهره و بدن شوهرش اسيد پاشيده شده و وقتي علت را از او پرسيده، او گفته روي چهره يكي از همكارانش اسيد پاشيده است سپس آنها را شبانه به شمال كشور آورده و خودش آنجا را ترك كرده است. او حتي از همسرش خواسته به دادگاه خانواده برود و از وي غيابي طلاق بگيرد.

دستگيري مرد اسيدپاش

وي گفت: در ادامه پيگيري ها، پاتوق هاي احتمالي متهم زيرنظر گرفته شد تا سرانجام وي دو روز پيش دستگير و به پليس آگاهي منتقل شد.متهم به اسيدپاشي به روي همكارش ـ زن جوان ـ اعتراف و انگيزه اش را اختلاف با وي عنوان كرد. تحقيقات از او و ديگر متهم پرونده ـ كه وي نيز پيش از اين با مصدوم اختلاف هايي داشته ـ در حالي ادامه دارد كه زن جوان در بيمارستان بــستري است و حال او وخيم گزارش شده است.

معصومه ملكي - گروه حوادث

چهارشنبه 4 دي 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 112]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن