تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اى مؤمن! به تحقيق اين دانش و ادب بهاى جان توست پس در آموختن آن دو بكوش كه هر چه بر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860393958




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وزارت بهداشت: درمان كودكان شين‌آبادي ادامه دارد


واضح آرشیو وب فارسی:آریا نیوز: وزارت بهداشت: درمان كودكان شين‌آبادي ادامه دارد


خبرگزاري آريا-معاون اجرايي معاونت درمان وزارت بهداشت توقف روند درمان 12 كودك شين‌آبادي را تكذيب كرد.
به گزارش خبرگزاري آريا،محمودرضا محقق گفت: براي همه كودكان شين آبادي كه دچار عوارض سوختگي شده اند، در بيمارستان حضرت فاطمه (س) پرونده تشكيل شده و درمان آنها به نوبت انجام مي شود.
وي با بيان اينكه مديريت درمان سوختگي اين دانش آموزان بر عهده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي است، اضافه كرد: در حال حاضر، گروه جراحي ترميمي دانشگاه علوم پزشكي ايران وظيفه اين كار را بر عهده گرفته است.
محقق گفت: با توجه به پيچيدگي جراحي اين بيماران كه هم در صورت و هم در اندام هاي شان انجام مي‌گيرد، قرار شده است گروهي از متخصصان در رشته هاي مختلف و نه يك پزشك خاص، بر درمان آنها نظارت كند.
وي ادامه داد: طراحي برنامه درماني اين كودكان انجام شده و هر بيمار را چهار متخصص جراحي ترميمي معاينه مي‌كنند.
معاون اجرايي معاونت درمان وزارت بهداشت همچنين دليل انتقال روند درماني اين بيماران را از بيمارستان خصوصي به بيمارستان دولتي، اشراف نداشتن وزارت بهداشت از نظر مديريتي بر بيمارستان خصوصي اعلام كرد و گفت: براي اينكه بتوانيم مراحل درمان اين بيماران را بهتر مديريت كنيم، تصميم گرفته شد درمان فرد محور را كنار بگذاريم و درمان را به گروه جراحي ترميمي دانشگاه علوم پزشكي ايران واگذار كنيم كه در اين زمينه تجربه خوبي دارند.
محقق گفت: در عين حال پزشكي كه مورد نظر بيماران و خانواده هاست، سرپرستي اين گروه درماني را برعهده دارد و بيماران نبايد از اين بابت نگران باشند، زيرا كار طبق روال انجام مي گيرد.
وي ادامه داد: شايد روال درمان دانش آموزان شين آبادي از نظر بيماران و بستگان شان طولاني شده باشد، اما بيماران نيازمند جراحي هاي مكرر هستند و حتي شايد هر كدام به بيش از 10 جراحي نياز داشته باشند، بنابراين صبر بيماران و خانواده ها به نتيجه درماني كمك خواهد كرد.
معاون اجرايي معاونت درمان وزارت بهداشت گفت: برخي تخمين ها حكايت از آن دارد كه روند درمان اين كودكان ممكن است بين پنج تا شش سال طول بكشد.
محقق با بيان اينكه دولت خود را به درمان اين بيماران متعهد كرده است، گفت: هزينه درمان چه از وزارت بهداشت و چه از وزارت آموزش و پرورش، به هر حال از جيب دولت پرداخت خواهد شد، بنابراين بيماران و همراهان شان نبايد از اين امر نگران باشند.
وي ادامه داد: براي منابع مالي اين جراحي ها ، هم در هيات دولت و هم در وزارت بهداشت فكر شده و به مرور زمان، تخصيص هاي لازم به بيمارستان براي انجام درمان بيماران صورت خواهد گرفت.
محقق گفت: رقم مصوب دولت گرچه هنوز وصول نشده، اما بايد گفت كفاف درمان را در سال جاري مي دهد و براي سال هاي بعد نيز قرار است در رديف هاي بودجه مبالغي ديده شود.
معاون اجرايي معاونت درمان وزارت بهداشت گفت: پزشكان سرباز نظام سلامت هستند، اين درمان كار ملي است؛ وظيفه ماست كه همه دست به دست هم اين كار را به سرانجام برسانيم.
وي هزينه هاي اين درمان را به دليل پيچيدگي اعمال جراحي متغير خواند و گفت: تخمين تيم درمانگر اين است كه هزينه درمان اين دانش‌آموزان در هر سال حدود 700 ميليون تومان تا يك ميليارد تومان خواهد بود.
محقق از رسانه ها و خانواده هاي اين بيماران خواست صبر داشته باشند و گفت: زحمت بسياري براي بيماران در مرحله حاد بيماري‌شان كشيده شده است و نبايد اين زحمات را ناديده گرفت.
معاون اجرايي معاونت درمان وزارت بهداشت در بخش پاياني سخنان خود گفت : از اين به بعد تمام تلاش وزارت بهداشت اين خواهد بود كه در حد وسع خود بهترين خدمات را به اين كودكان ارايه دهد.
بنابر اين گزارش 23 كودك شين آبادي ، آذر گذشته بدنبال آتش سوزي در مدرسه دچار سوختگي هاي درجه سه شدند كه درمان جراحي و ترميمي آنها از ابتداي امسال آغاز شده است .

سه شنبه 3 دي 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آریا نیوز]
[مشاهده در: www.aryanews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 72]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن