واضح آرشیو وب فارسی:فارس: با اجراي طرح نظارتي اصناف توسط پليس33 واحد صنفي متخلف در جيرفت پلمب شد
فرمانده انتظامي شهرستان جيرفت گفت: از ابتداي ماه گذشته با اجراي طرح نظارتي اصناف، 68 واحد صنفي در جيرفت مورد نظارت اكيپهاي پليس قرار گرفت و 33 واحد صنفي متخلف پلمب شد.

به گزارش خبرگزاري فارس از جيرفت، عباس ابراهيمي ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در پي وقوع چندين فقره سرقت ادوات كشاورزي در اين شهرستان ماموران انتظامي دستگيري عاملان وقوع جرم را در دستور كار خود قرار دادند.
فرمانده انتظامي شهرستان جيرفت افزود: ماموران پاسگاه عليآباد با انجام يكسري اقدامات اطلاعاتي و گشتزني در نقاط حاشيهاي سه مظنون را شناسايي و دستگير كردند.
ابراهيمي با اشاره به بازجوييهاي صورت گرفته از متهمان توسط ماموران انتظامي بيان داشت: سارقان دستگير شده در ابتدا منكر هرگونه عمل خلاف قانون شدند، اما پس از مواجه شدن با مدارك و مستندات پليس به جرم خود مبني بر چهار فقره سرقت ادوات و لوازم كشاورزي اعتراف كردند.
وي با بيان اينكه در بازرسي از مخفيگاه مجرمان دستگير شده، تعدادي اموال مسروقه كشف شد، خاطرنشان كرد: اين سه سارق پس از تشكيل پرونده تحويل مرجع قضايي شدند.
ابراهيمي عنوان كرد: با توجه به افزايش مراجعات شهروندان به مراكز خريد و صنوف مختلف از ابتداي ماه گذشته تاكنون اجراي طرح نظارتي اصناف در دستور كار ماموران اداره نظارت بر اماكن عمومي قرار گرفت.
وي افزود: در اين راستا 68 واحد صنفي در نقاط مختلف سطح شهر جيرفت به صورت محسوس و نامحسوس مورد نظارت و بازديد اكيپهاي اعزامي پليس قرار گرفت و 33 واحد صنفي متخلف پلمب شدند.
فرمانده انتظامي شهرستان جيرفت گفت: اين واحدهاي صنفي به دلايل مختلف از جمله نداشتن پروانه كسب، عدم رعايت ساعت كاري و عدم رعايت مقررات و ضوابط صنفي توسط ماموران اداره نظارت بر اماكن عمومي اين شهرستان پلمب شدند.
وي خاطرنشان كرد: مردم در صورت مشاهده و برخورد با هرگونه فعاليت غير مجاز توسط افراد متخلف موارد را سريعاً از طريق پل ارتباطي 110 اطلاع تا نسبت به برخورد قانوني با متخلفان اقدام شود.
انتهاي پيام/2655/ح20
سه شنبه 3 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]