تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):عالمان فرمانرواى بر شهرياران هستند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870354852




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پيشبرد طب اسلامي با نماياندن اعجازهاي اسلام در حوزه سلامت


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: پيشبرد طب اسلامي با نماياندن اعجازهاي اسلام در حوزه سلامت
گروه سلامت: عضو گروه قرآن و عترت فرهنگستان علوم پزشكي با اشاره به ضرورت انجام تحقيقات علمي و پژوهشي در بخش‌هاي مربوط به سلامت دين مبين اسلام، گفت: بايد اين آورده‌ها به جهانيان نمايانده شود.


سيدحسن مقدم‌نيا، دانشيار دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي در گفت‌وگو با خبرگزاري بين‌المللي قرآن(ايكنا) با اشاره به وظايف نظام سلامت كشور در عرصه‌هاي بين‌المللي براي نماياندن ابعاد مختلف دين مبين اسلام به جهانيان، عنوان كرد: دين مبين اسلام در همه عرصه‌ها و بخش‌هاي زندگي بشر آورده‌هايي دارد و يكي از رسالت‌هاي جامعه پزشكي ارائه اعجاز دين اسلام در حوزه سلامت به همگان است.

ضرورت انجام تحقيقات علمي

وي افزود: لازم است جامعه پزشكي اعم از پزشكان و پرستاران با انجام تحقيقات علمي و پژوهشي خود به ارائه و تدوين بينات علمي در اين زمينه اقدام و در راستاي جهاني‌تر شدن اين آموزه‌هاي گهربار اسلامي گام بردارند.

مقدم‌نيا با اشاره به اينكه همه انسان‌ها داري بعد خدايي در فطرت خود هستند، اظهار كرد: به دليل ضعف‌هاي وجودي و به دليل نفس اماره و تبليغات سوء برخي قدرت‌هاي بزرگ نيازمند تبيين هرچه بيشتر آموزه‌هاي اسلامي در حوزه‌هاي مختلف به ويژه در حوزه پزشكي هستيم تا با آشكار شدن آموزه‌هاي غني اسلامي ابعاد مختلف دين مبين اسلام به همه نمايانده شود.

وي با اشاره به اينكه سيره و دستورات امامان و پيامبران براي رساندن انسان به سلامتي و فلاح در تمام ابعاد است، گفت: بايد اين دستورات به حيطه عمل و كاربرد وارد شود و بيشترين رسالت در حوزه پزشكي براي كاربردي شدن دستورات اسلامي بر عهده حوزه‌ها است.

برقراري اتصال حلقه ميان حوزه و دانشگاه‌هاي علوم پزشكي

اين عضو گروه حكمت اسلامي فرهنگستان علوم پزشكي ادامه داد: ابعاد وجودي انسان پيچيده است و هم اساتيد مجرب علوم پزشكي و هم اساتيد و انديشمندان علوم انساني بايد به همكاري يكديگر بشتابند و حلقه ارتباطي حوزه و دانشگاه متصل شود.

ارائه آورده‌هاي اسلامي حوزه سلامت به صورت سيستماتيك

عضو گروه قرآن و عترت فرهنگستان علوم پزشكي گفت: فرهنگستان علوم پزشكي با انجام تحقيقات مختلف در مورد سلامت معنوي و .. به دنبال ارائه اين مطالب به صورت سيستماتيك به محافل علمي است.

وي تصريح كرد كه براي برقراري تعامل با حوزه‌ها و روحانيون بنام تلاش مي‌كنند و اقدامات خوبي در اين زمينه انجام شده است.

نقش مردم در كاربردي شدن طب اسلامي

وي با اشاره به نقش مردم در كاربردي شدن طب اسلامي و چرخش از سمت درمان‌هاي شيميايي به آنچه آموزه‌هاي آن در اسلام وجود دارد، گفت: بيماران و مردم نيز نقش موثري در اين عرصه دارند به طوري كه بايد با آگاهي‌بخشي و فرهنگ‌سازي در حوزه سلامت معنوي و طب اسلامي مردم را متوجه همه ابعاد وجودي و سلامت كرد تا شاهد ارتقاي ابعاد مختلف سلامت در جامعه باشيم و انسان سلامت كامل را به عنوان الگو به همه جهان بنمايانيم.

وي تصريح كرد: ابعاد فرهنگي اين قضايا بسيار مهم است تا در اهتمام جامعه پزشكي نسبت به اين مسايل شاهد همه‌گيري مطالبات آموزه‌هاي اسلامي حوزه پزشكي در ميان مردم جامعه هم باشيم تا جايي كه مردم خود از پزشكان طب اسلامي و مداوا و درمان از اين طريق را مطالبه كنند.

سه شنبه 3 دي 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[مشاهده در: www.iqna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن