تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مهدى امت من كسى است كه هنگام پر شدن زمين از بيداد و ظلم، آن را پر از قسط و عدل ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860374110




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نماينده ولي فقيه در سيستان و بلوچستان:ارتقا كيفيت در ساخت و ساز جاده‌ها رعايت شود


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: نماينده ولي فقيه در سيستان و بلوچستان:ارتقا كيفيت در ساخت و ساز جاده‌ها رعايت شود
نماينده ولي فقيه در سيستان و بلوچستان گفت: ارتقا كيفيت راه سازي، نگهداري راه‌ها و جاده‌ها را آسان‌تر مي‌كند.


به گزارش خبرگزاري فارس از زاهدان به نقل از روابط عمومي راه و شهرسازي سيستان و بلوچستان، آيت‌الله عباسعلي سليماني در ديدار شوراي هماهنگي حمل و نقل، مديريت‎ها و راهداران سيستان و بلوچستان، اظهار داشت: امروز موضوع حمل و نقل در نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران و خدمت‌رساني به مردم اهميت ويژه‌اي دارد كه اجر معنوي براي تلاشگران اين بخش را در پي خواهد داشت.

امام جمعه زاهدان اذعان داشت: در دين مبين اسلام جايگاه حمل و نقل و جاده و استفاده از مواهب زمين، هوا و فضا و آسان شدن رفت و آمد به اعتبار كرامت وجود آدمي است و اگر قرار باشد سهم خودمان در عرصه حمل و نقل با ديگر كشورهاي جهان مقايسه كنيم جايگاه مطلوبي نداريم.

اين مسئول ادامه داد: در كشور ما بحث راهداري بيشتر هزينه در بر دارد تا راه‌سازي، زيرا در قسمت ساخت و زير ساخت‎ها بعضا از كيفيت بالايي برخوردار نيستيم.

وي افزود: اگر نگاهي ديگر به دين اسلام داشته باشيم پيامبر خدا (ص) اصول اساسي دين را ساخته و پرداخته كرده و تحويل امت اسلام و جانشينان خود داد، اما در بحث نگهداري دين ما به چالش رسيديم پس معلوم مي‎شود كه راهداري و نگهداري آن به مراتب سخت‎تر و علم و آگاهي بيشتر و مديريت توانمند مي‎خواهد.

سليماني بيان داشت: براي راهداري خوب امكانات وسيع، وسايل و تجهيزات و نيروي انساني ماهر و با تجربه در ايستگاه‎هاي گوناگون مي‎خواهد يعني در صحنه كشور ما به موازات آنچه مي‎سازيم بيشتر براي نگهداري تلاش و كوشش كنيم.

نماينده ولي فقيه در سيستان و بلوچستان ادامه داد: يك مطلب مهم كه بايد بر آن تأكيد كرد، دقت در كارو مسئله استحكام و رعايت اصول علمي و مهندسي براي زير ساخت‎ها است كه بايد مورد توجه قرار گيرد.

مديركل راه و شهرسازي سيستان و بلوچستان نيز در ادامه ضمن تشريح گزارشي از فعاليت‎هاي جاده‎اي حمل ونقل، ريلي، هوايي، گسترش بنادر، هواشناسي، كنترل كيفيت پرداخت.

ابوالفضل باقرنيا افزود: توسعه بندر شهيد بهشتي چابهار و راه آهن چابهار – مشهد كه از مركز سرخس به كشورهاي آسياي مياني ارتباط پيدا خواهد، مناقصه باند جديد فرودگاه زاهدان موازي با باند قديم جهت نشست و برخاست‎هاي هواپيماهاي پهن پيكر، كاهش تلفات و تصادفات جاده‎اي با همكاري پليس راه، اضافه شدن 50 كيلومتر به بزرگراه‎ها، تعريض و آسفالت 12 تا 15 كيلومتر محور خاش ايرانشهر از جمله اقدامات انجام شده در يك سال گذشته است.

وي به خدمات راهداران اشاره كرد و گفت: در قسمت نگهداري راه‎ها قسمت اعظم كار بر عهده اين تلاشگران مخلص است كه در فصل زمستان با تردد در گردنه‎هاي صعب‌العبور و برف‌‌گير عبور و مرور را ايمن و روان مي‎سازد و در گرماي 50 تا 60 درجه تابستان و شرايط كويري خاص استان، كه بادها و حركت شن‎هاي روان انسان‎ها و وسائط نقليه در جاده‎ها را گرفتار مي‎كند با احساس مسئوليت، عشق به كار و مردم سعي مي‌كنند با توجه به كمبود امكانات و اعتبارات در همه فصول سال در خدمت مردم بوده تا با خاطري آسوده مسافرين و رانندگان طي مسير كرده و به سلامت به مقصد برسند.

انتهاي پيام/75004/ل

سه شنبه 3 دي 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن