واضح آرشیو وب فارسی:مهر: قطب ورزشهاي زمستاني كشور در انتظار اندكي برف/ تعطيلي پيست اسكي كوهرنگ
شهركرد - خبرگزاري مهر: پيست اسكي چلگرد كوهرنگ يكي از قديمي ترين و شلوغ ترين پيست هاي اسكي كشور است كه هم اكنون نيازمند بارش برف و جمع شدن 20 سانتيمتر ديگر برف بر روي سايت پيست است تا اين پيست راه اندازي شود و پذيراي ورزشكاران و مسافران زمستاني باشد.
به گزارش خبرنگار مهر، استان چهارمحال و بختياري يكي از استانهاي مرتفع كشور در رشته كوه زاگرس است كه هر ساله شاهد بارشهاي مناسب به صورت برف و باران است.
شهرستان كوهرنگ مرتفع ترين شهرستان استان است كه برفگير ترين شهرستان استان و كشور به شمار مي رود. اين شهرستان به واسطه بارشهاي قابل توجه برف و داشتن مناظر زيباي و امكانات فراوان قطب ورزهاي زمستاني كشور به شمار مي رود و هر سال ورزشكاران اسكي باز و مسافران بسيار زيادي از شهرهاي مختلف كشور و حتي مسافران خارجي بسياري به اين منطقه سفر مي كنند.
اين شهرستان به خاطر دارابودن برف بسيار زياد در حدود هشت درصد آب كشور را تامين مي كند و مركز تامين آب دو رودخانه بزرگ كشور كارون و زاينده رود است.
پيست اسكي اين شهرستان يكي از معروف ترين پيست ها و با سابقه ترين پيست هاي كشور محسوب مي شود كه در سال 1354 افتتاح شده است.
اين پيست اسكي از ابتداي افتتاح آن تا زمستان سال89 سابقه نداشته است كه به خاطر كمبود برف تعطيل باشد اما در زمستان سال 90 اين پيست اسكي براي اولين بار به علت نبود برف راه اندازي نشد.
پيست اسكي چلگرد كوهرنگ 800 متر طول و شيب بسيار مناسب 20 درصد دارد كه هواي آفتابي آن در بيشتر روزهاي زمستان، انباشت حجم بسيار زياد برف و راه دسترسي آسان، اين پيست را در منطقه زاگرس مشهور ساخته است.
اين پيست يكي از شناخته شده ترين و معروف ترين پيستهاي اسكي زاگرس است كه در سال 1354 ساخته شده و در مجاورت تونل اول كوهرنگ و در قسمت شرقي كوه قرار دارد.
پيست اسكي چلگرد كوهرنگ در حال حاضر دو دستگاه بالابر ويژه آقايان و خانمها و يك دستگاه بالابر آموزشي با طول 200 متر دارد و داراي سه محوطه تفكيك شده براي خانواده ها، آقايان و خانمهاست.
ابن پيست هميشه به علت بارش بسيار زياد برف در آذرماه راه اندازي مي شده و نكته مهم اين است كه امسال نيز با وجود اينكه 3 روز از فصل زمستان مي گذرد به خاطر كمبود برف بر روي اين پيست هنوز اين پيست راه اندازي نشده است.
پيست اسكي شهرستان كوهرنگ با يك بارش ديگر برف راه اندازي مي شود
مدير ورزش و جوانان شهرستان كوهرنگ در گفتگو با خبرنگار مهر در اين خصوص اظهار داشت: پيست اسكي شهرستان كوهرنگ را با يك بارش ديگر برف مي توان راه اندازي كرد و ما هم اكنون منتظر بارش برف هستيم.
عليرضا بدري ادامه داد: هم اكنون ارتفاع برف بر روي پيست 40 -50 سانتيمتر است و براي راه اندازي پيست اسكي نيازمند بارش برف و تجمع 20 سانمتيمتر برف ديگر هستيم.
وي اذعان داشت: پيست اسكي چلگرد كوهرنگ هم اكنون داراي دو بالابر اسكي اختصاصي بانوان و آقايان است و همچنين داراي يك بالابر ويژه آموزشي است كه اين پيست را در ميان ديگر پيست ها اسكي ممتاز كرده است.
وي بيان داشت: شهرستان كوهرنگ قطب اسكي و ورزشهاي زمستاني كشور به شمار مي رود و هم اكنون اين شهرستان آماده پذيرايي از ورزشكاران و مسافران زمستاني است.
وجود 300 ورزشكار اسكي باز در شهرستان
وي با اشاره به وجود بيش از 300 ورزشكار اسكي باز در اين شهرستان، ادامه داد: جوانان اين شهرستان در مسابقات استاني و كشوري مقامهاي ارزشمندي و برتري را به دست آورده اند.
بدري يادآور شد: وجود مراكز اقامتي مجهز در شهرستان و نزديكي به منطقه پيست يكي از ويژگي هاي مهم اين پيست اسكي به شمار مي رود و همچنين وجود آبشار تونل كوهرنگ در كنار پيست موجب برتر و ممتاز شدن پيست اسكي چلگرد كوهرنگ شده است.
وي ادامه داد: اين پيست اسكي داراي يك ماشين برفكوب مجهز است كه سطح پيست را براي اسكي استاندار مي كند.
كوهرنگ در آمادگي كامل براي پذيرايي از مسافران است
بخشدار مركزي كوهرنگ نيز در اين خصوص به خبرنگار مهر گفت: ارتفاع برف به حد لازم نرسيده و براي راه اندازي بالابر بايد برف كافي بر روي پيست وجود داشته باشد.
حميد ميرعلايي ادامه داد: هرساله با راه اندازي اين پيست مسافران استاني و خارجي بسيار زيادي وارد اين شهرستان مي شدند و اين پيست تاثير بسيار زياد در رونق گرفتن كسب و كار مردم اين شهرستان داشته است.
وي با بيان اينكه مسافراني كه قصد سفر به شهرستان كوهرنگ را دارند بايد با لوازم كامل به شهرستان سفر كنند، ادامه داد: شهرستان شهرستاني سرد و برف گير است و مسافران اين منطقه بايد همراه خود لوازم سفرهاي زمستاني از جمله زنجير چرخ، غذا، پيتو،جعبه كمك هاي اوليه، سوخت كافي و... را همراه داشته باشند.
بخشدار مركزي كوهرنگ ادامه داد: هم اكنون تمام محورهاي مواصلاتي منطقه باز است و مسافران فعلا در جاده هاي اين شهرستان مشكلي نخواهند داشت.
مير علايي ادامه داد: تمام واحد هاي اقامتي منطقه آماده پذيرايي از مسافران هستند و همچنين دستگاهها و سازمانهاي منطقه تمامي سعي و تلاش خود را براي راحتي مسافران زمستاني شهرستان كوهرنگ انجام داده اند.
...............................
گزارش از فائزه موسوي
كد خبر: 2201163
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۱۰/۳ - ۰۶:۵۰
سه شنبه 3 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 101]