واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئيس نظام مهندسي ساختمان مازندران:زمينه كاهش آثار مخرب بتن در كشور فراهم شود
رئيس نظام مهندسي ساختمان مازندران گفت: كشورهاي توسعهيافته با اضافه كردن مواد افزودني به بتن در حال ساخت، مقاومت و كارايي بتن را افزايش و از آثار مخرب آن ميكاهند.
به گزارش خبرگزاري فارس از ساري به نقل از روابط عمومي سازمان نظام مهندسي ساختمان مازندران، تورج نائيجپور در نشست همانديشي بررسي و ساماندهي بتن آماده، معادن شن و ماسه استان اظهار داشت: در دنيا اصناف تدوينكننده طرحها و برنامهها هستند.
وي ادامه داد: دولتها نيز با انجام خط مشيگذاري و سياستگذاري طرحهاي تدوين شده را اجرايي ميكنند.
وي با بيان اينكه اصناف در ايران مغفول ماندهاند، اظهار داشت: بسياري از اصناف در كشور از جمله سازمان نظام مهندسي و انجمن بتن آماده هيچ هزينه مالي بر دوش دولت ندارند و با پتانسيل موجود در مجموعه اداره ميشوند ولي به جايگاه واقعي خود نائل نشدند.
نائيجپور با بيان اينكه توسعه پايدار صنعت ساختمان هدف نهايي اين سازمان است، اظهار داشت: نگهداري از محيط زيست، استفاده موثر از منابع طبيعي و صرفهجويي در انرژي از مولفههاي توسعه پايدار محسوب ميشود.
رئيس نظام مهندسي ساختمان مازندران به ميزان توليد سيمان در كشور اشاره كرد و گفت: سالانه 45 ميليون تن سيمان در كشور توليد ميشود.
وي افزود: توليد بتن مرغوب و بكارگيري شن و ماسه استاندارد در ساخت و سازها همواره از مواردي بوده كه مورد توجه اين سازمان است.
نائيجپور به آزمايشگاه فني مقاومت مصالح سازمان اشاره كرد و گفت: با توجه به اهميت كيفيت مصالح ساختماني در ساخت و سازها آزمايشگاه فني مقاومت مصالح در سال 90 در سازمان راهاندازي شد كه همكاران اين آزمايشگاه به صورت رندم از پروژههاي سطح استان بازديد كرده و مصالح ساختماني مورد استفاده در ساختمانها را از نظر كيفي مورد آزمايش قرار ميدهند.
نائيجپور به تأثير مخرب بتن در محيط زيست و آسيب آن به لايه اوزون اشاره كرد و گفت: متأسفانه در توليد بتن فقط به مقاومت آن توجه ميشود و ساير ويژگيهاي آن مدنظر قرار نميگيرد.
وي با اشاره به نحوه توليد بتن در كشورهاي توسعهيافته اظهار داشت: در اين كشورها با اضافه كردن مواد افزودني به بتن در حال ساخت، مقاومت و كارايي آن را افزايش داده و آثار مخرب آن را كاهش ميدهند.
اين مسئول افزود: انجمن صنفي بتن آماده بايد مطالعات و اقدامات لازم را در رابطه با اين موضوع در دستور كار قرار داد تا توليد بتن به شكل سنتي در كشور كاهش يابد.
نائيجپور اظهار داشت: بايد با فضاي به وجود آمده و تعامل و همگرايي بيش از پيش عقبماندگيهاي موجود در تكنولوژي بتن و شن و ماسه را مرتفع كرده و به مصالح ساختماني با كيفيت كه از معيارهاي اصلي در افزايش عمر ساختمانها است، دست يابيم.
انتهاي پيام/2296/ر
دوشنبه 2 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 108]