واضح آرشیو وب فارسی:مهر: دانشجويان نسبت به مطالعه و يادگيري تاريخ گذشته خود كم توجهي دارند
گرمسار – خبرگزاري مهر: استاد تاريخ دانشگاه فني مهندسي توران دامغان با تاكيد بر ضرورت توجه بيشتر مراكز آموزش عالي به تاريخ اسلامي و انقلاب ايران گفت: متاسفانه دانشجويان نسبت به مطالعه و يادگيري تاريخ گذشته خود كم توجهي دارند.
به گزارش خبرنگار مهر، محمد رضا كبيريان شامگاه يكشنبه در جمع دانشگاهيان شهرستان دامغان در محل مسجد دانشگاه توران اين شهر، ضمن ابراز نگراني نسبت به عدم فراگيري تاريخ اسلام در نسل جوان و دانشجو اظهار داشت: متاسفانه دانشجويان دراين برهه از زمان به لحاظ اينكه درسهاي تخصصي ويژهتري از لحاظ خودشان در درسهايشان دارند به مباحث تاريخي اعم از تاريخ اسلام و غير اسلامي كمتوجهي ميكنند.
وي ادامه داد: كتاب تاريخ به عنوان يك كتاب عمومي و براي گرفتن نمره و پاس گرفتن واحد عمومي نزد گروه زيادي از دانشجويان تلقي ميشود و جلوه پيدا كرده است.
اين استاد دانشگاه ضمن توصيه به دانشجويان نسبت به فراگيري مطالب تاريخي بويژه تاريخ اسلام اضافه كرد: دانشجويان بايد به جهت شكلگيري جامعه منسجمتر و در پرتو آن در آينده خانوادهاي منسجمتر و آگاهي فرزندان خويش با فراگيري تاريخ اسلام سرمنشايي براي نگرش ديني فرزندان خويش باشند.
كبيريان با بيان اينكه يك دانشجو و هر فردي مسلماني بايد بداند كه اسلام از كجا آمده؟ تا كجا كشيده شده؟ و هدف آن چيست؟ و چه بوده و مشكلاتي كه در ترويج اسلام وجود داشت چه چيزي هست؟ اضافه كرد: متاسفانه امروزه نسل جوان كمتر به سراغ يادگيري اين مطالب ميرود و از ريشه وضعيتي ديني اسلام كه با چه مشقاتي تا به امروز روبرو بوده كه تا به امروز به اينجا رسيده است كم توجهي دارند.
وي افزود: هر انساني در هر مملكتي كه هست بايد تاريخچه كشور خود را بداند، از سلسلههاي قبل و پادشاهان قبل و و ظلم و ستمي كه در گذشته وجود داشته و بر مردم واقف بوده اطلاع كامل داشته باشد.
اين استاد دانشگاه با بيان اينكه بايد براي پيشرفت نگاه به گذشته و اتفاقاتي كه در گذشته افتاده است كنيم و از گذشته درس بگيريم تاكيد كرد: براي پيشرفت و آباداني در تمامي عرصهها در جامعه اگر به گذشته نگاه كنيم ميبينيم كه كدام سلسه مشكلاتي داشتهاند و در جامعه فعلي خود ديگر مرتكب آن خطا و اشتباه نميشويم.
كبيريان گفت: تاريخ تكرار پذير نيست اما در بسياري از موارد به دليل درس گرفتن موضوعات آن بايد تكرار شود كه ميتواند سرمنشا خوبي براي پيشرفت باشد.
وي در خاتمه تاكيد كرد: دانشجويان بايد در اوقات فراغت به مطالعه كتابهاي تاريخي روي آورند و نسبت به دانستن تاريخ اسلام خود را واقف كنند و در ادامه آن كتابهاي تاريخي غير اسلام را مطالعه و بررسي كرده، از اديان ديگر مطالعه كنند و تفاوتهايي كه اديان ديگر با دين اسلام دارد را موشكافانه بررسي كنند.
كد خبر: 2200924
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۱۰/۲ - ۰۹:۴۷
دوشنبه 2 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 125]