تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 9 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن غبطه مى خورد و حسادت نمى ورزد، منافق حسادت مى ورزد و غبطه نمى خورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819407690




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هنگامه قاضياني و خاطره اسدي در مراسم شب يلدا (+عكس)


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: هنگامه قاضياني و خاطره اسدي در مراسم شب يلدا (+عكس)
عصر روز شنبه 30 آذر ماه مصادف با شب يلدا، محمدهادي كريمي كارگردان، هنگامه قاضياني و خاطره اسدي بازيگران سينما مراسم شب يلداي خود را در كنار سينمادوستان و در شهر كتاب مركزي برگزار كردند.

به گزارش مهر، اين مراسم كه در سالن اصلي شهر كتاب مركزي برگزار شد، با استقبال بسياري از سوي علاقه‌مندان به سينما همراه شد. اين سه سينماگر در حالي به جمع مخاطبان علاقه‌مند به سينما پيوستند كه دكور جالبي از تنقلات شب يلدا توسط برگزاركنندگان اين مراسم تهيه شده بود.

در ابتداي مراسم شب يلدا، هنگامه قاضياني خطاب به حاضران در مراسم گفت: «به خاطر شما است كه من براي دومين سال پياپي دراين مراسم شركت مي‌كنم. اين مراسم سبب شد من دو شب يلداي متفاوت را در زندگي خود تجربه كنم و اميدوارم در اين شب اتفاقات خوبي را با هم تجربه كنيم و عشق، محبت و اميد در قلب‌هاي شما شكوفا شود.»

او در پاسخ به اين پرسش كه در سال جاري فعاليت او در سينما چگونه بوده است، توضيح داد: «فيلم «بشارت به يك شهروند هزاره سوم» به كارگرداني محمدهادي كريمي و با حضور من در سال جاري در سينماهاي كشور اكران شد. البته در سي و دومين جشنواره بين المللي فيلم فجر نيز تعدادي فيلم دارم كه به گفته برخي از رسانه‌ها در اين دوره از جشنواره به عنوان پركار‌ترين بازيگر سال معرفي شده‌ام. از جمله فيلم‌هايي كه در اين دوره از جشنواره با بازي من به نمايش درخواهد آمد «زندگي مشترك آقاي محمودي و بانو» به كارگرداني روح الله حجازي كه در دوره قبلي جشنواره، توقيف شد، فيلم سينمايي «با ديگران» به كارگرداني ناصر ضميري، «ساكن طبقه وسط» به كارگرداني شهاب حسيني، «به تهران خوش آمديد» به كارگرداني رضا سبحاني است.»

قاضياني درباره بازي خود در فيلم سينمايي «ساكن طبقه وسط» بيان كرد: «من در اين فيلم سينمايي كه اولين تجربه كارگرداني شهاب حسيني است نقش كوتاهي دارم، اما مطمئن هستم كه اين اين فيلم سينمايي يكي از جنجالي‌ترين فيلم‌هاي جشنواره خواهد بود. فيلمنامه اين فيلم سينمايي را محمد هادي كريمي نوشته و آن را عزيز‌ترين بچه خود مي‌داند، اما با تمام علاقه‌اي كه به اين فيلمنامه داشت، ساخت آن را به شهاب حسيني سپرد.»

او از ديگر فعاليت‌هاي خود در عرصه هنر اينگونه گفت: «به زودي و در بهمن ماه آلبوم شعري از اشعار محمدهادي كريمي با همخواني من و شهاب حسيني وارد بازار خواهد شد.»

محمدهادي كريمي كارگردان و فيلمنامه‌نويس در ادامه اين مراسم افزود: «يكي از اتفاقات خوبي كه قراراست امسال و همزمان با برگزاري جشنواره فيلم فجر براي من رخ دهد، انتشار كتاب شعرم با نام «برف روي شيرواني داغ» است. البته تعدادي از اشعار من در فيلمي به همين نام خوانده شد اما امسال كتاب شعرم با همين نام نيز منتشر مي‌شود. امشب نيز به پيشنهاد دوستان قرارست چند شعر از سروده‌هاي خود را براي شما بخوانم.»

خاطره اسدي

خاطره اسدي و هنگامه قاضياني

خاطره اسدي كه در اين مراسم ساكت‌ترين مهمان برنامه بود، در خصوص فعاليت‌هاي سال جاري خود گفت: «امسال تنها دو فيلم از من در سينماهاي كشور اكران شد، اولين فيلم «بشارت به يك شهروند هزاره سوم» و ديگري «سربه مهر» به كارگرداني هادي مقدم دوست است.»

كريمي در ادامه صحبت‌هاي اسدي گفت: «البته خاطره اسدي قرار است پايش را از حوزه بازيگري فرا‌تر گذشته و تجربيات ديگري نيز در سينما داشته باشد. او قرار است به زودي يك فيلم بلند سينمايي را كارگرداني كند.»

اسدي در پاسخ به اينكه به يادماندني‌ترين خاطره او در شب يلدا چيست، بيان كرد: «به يادماندني‌ترين خاطره من در شب يلدا مربوط به آخرين شب يلدايي است كه پدربزرگم براي من فال حافظ گرفت.»

هنگامه قاضياني نيز توضيح داد: «با توجه به اينكه من شش سال براي گرفتن مدرك كار‌شناسي ارشدم در آمريكا زندگي كرده‌ام، مي‌دانم برگزاري مراسم شب يلدا آن هم تنها و به دور از خانواده چقدر سخت است، به همين دليل آرزو مي‌كنم تمام ايرانيان خارج از كشور، شب يلداي خوبي را تجربه كنند. نبايد فراموش كرد كه اجراي آيين اسطوره به وجود مي‌آورد و با اسطوره سازي مي‌توانيم زندگي بهتري داشته باشيم.»

او در پاسخ به اين سوال كه كدام يك از اسطوره‌هاي تاريخ ايران براي او جذاب‌تر است، بيان كرد: «اسطوره من در زندگي «آرش كمانگير» است. به خاطر دارم كه در كلاس پنجم دبستان، شعري چند صفحه‌اي از «آرش كمانگير» را بايد حفظ مي‌كرديم، همين مسئله سبب شد تا من علاقه خاصي به اين شخصيت اسطوره‌اي پيدا كنم. او با آخرين تيري كه‌‌ رها كرد توانست مرزهاي ايران را مشخص كند. او مرد بزرگي بود و من هميشه از روح بزرگ او در زندگي كمك مي‌گيرم.»

كريمي نيز در ادامه صحبت‌هاي قاضياني گفت: «انسان فطرتا به كمال گرايش دارد و به دنبال كمال است، ابر انسان و اسطوره كدهاي ايده‌آلي هستند كه يك قوم و ملت در خاطره‌هاي خود از آن نگهداري كرده و آن را به نسل‌هاي ديگر منتقل مي‌كند. انسان از طريق اسطوره سازي تمامي آرزو‌ها و اهدافي را كه هيچ‌گاه به آن نرسيده است، بيان مي‌كند. شب يلدا شب تولد ميترا و يك هديه بزرگ براي آريايي هاست.»

اوادامه داد: «تمام اين اسطوره‌ها بايد در وجود ما تجلي پيدا كند تا اميد و شادماني در وجود ما شكل گيرد. تمام آيين‌هاي ما ريشه در حكمت دارد و اگر بدون فلسفه اجرا شود، نمي‌تواند تاثير مناسب را داشته باشد. نبايد يلدا را در خوردن آجيل و هندوانه محدود كرد، بلكه بايد آنچه را كه مي‌خواهد به ما آموزش دهد ياد بگيريم. اسطوره به ما ياد مي‌دهد كاري كنيم تا گذشتگان و آيندگان به ما ببالند،‌‌ همان كاري را كه اسطوره‌هايي چون آرش كمانگير، آريو برزن و يا سورنا انجام دادند.»

او در ادامه مراسم، چند شعر از اشعار خود را كه در خصوص اسطوره بود، براي مردم خواند.

هادي كريمي

محمدهادي كريمي، كارگردان

اسدي نيز در سخناني گفت: «اسطوره شدن به اين معنا است كه تبديل به شخصيتي تاثيرگذار شد، البته اين فلسفه زندگي من است كه تبديل به يك انسان تاثيرگذار باشم تا يك انسان تاثيرپذير، البته براي اين كار نيازمند سماجت و صبوري هستيم.»

او در رابطه با گرفتن فال حافظ در شب يلدا و در طول زندگي توضيح داد: «من خيلي به فال حافظ اعتقاد دارم و با فال حافظ هميشه اميد به دست مي‌آوردم.»

كريمي نيز بيان كرد: «فال گرفتن با حافظ را از زماني كه از كودكان كار فال حافظ مي‌خريدم، ياد گرفتم. البته نبايد فراموش كرد كه فال به اين معنا است كه آرزوي بهترين‌ها و خير را داشته باشيم. من فال گرفتن قبل از انجام يك كار را دوست ندارم و ترجيح مي‌دهم زماني فال بگيرم كه ببينم در مسير درست قرار گرفته‌ام يا خير.»

قاضياني نيز در پايان گفت: «مگر مي‌شود اهل فال حافظ نبود، من شخصا به فال حافظ اعتقاد دارم و معمولا فال حافظ مي‌گيرم. البته هيچ‌گاه نشده براي انتخاب يك فيلم فال حافظ بگيرم، چرا كه در كار براي من كارگردان و فيلمنامه از هرچيزي مهم‌تر است، وقتي اين دو مسئله درست باشد از نظر من ديگر نيازي به گرفتن فال نيست.»

در پايان مراسم نيز محمد هادي كريمي به نمايندگي از جمع حاضر در مراسم، يك فال حافظ گرفت.

يکشنبه 1 دي 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن