تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بنده اى نيست كه به خداوند خوش گمان باشد مگر آن كه خداوند نيز طبق همان گمان با او ر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868224632




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گزارش عراقچی از مذاکرات کارشناسی ژنو


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
گزارش عراقچی از مذاکرات کارشناسی ژنو




سید عباس عراقچی عضو تیم مذاکره کننده هسته ای ایران گفت: پیشرفت در مذاکرات کارشناسی میان ایران و گروه 1+5 در ژنو، «اندک» بوده است.





خبرگزاری ایرنا: سید عباس عراقچی عضو تیم مذاکره کننده هسته ای ایران گفت: پیشرفت در مذاکرات کارشناسی میان ایران و گروه 1+5 در ژنو، «اندک» بوده است.

معاون حقوقی و امور بین الملل وزیر امور خارجه شنبه شب در پاسخ به سوالی درباره پیشرفت مذاکرات کارشناسی میان ایران و گروه 1+5 که از پنجشنبه گذشته در شهر ژنو سوئیس برگزار شده است، افزود: پیشرفت اندک بوده است و این مذاکرات احتمالا فردا نیز ادامه می یابد.

مذاکرات هیات های کارشناسی ایران و گروه 1+5 برای تعیین ساز و کار اجرایی «برنامه اقدام مشترک» در شهر ژنو سوئیس در حالی فردا به دور چهارم کشیده خواهد شد که طرفین از روز پنجشنبه گذشته 28 آذرماه مذاکرات خود را برای تعیین ساز و کار اجرایی توافقنامه ژنو یا همان برنامه اقدام مشترک آغاز کرده اند.

ریاست هیات کارشناسی ایران را «حمید بعیدی نژاد» مدیرکل سیاسی و امور بین الملل وزارت امور خارجه و ریاست هیات کارشناسی 1+5 را «استفان کلمنت» دستیار ویژه «کاترین اشتون» (مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا) برعهده دارد.

علاوه بر کارشناسان هسته ای، کارشناسان نفتی، بانکی و حمل و نقل نیز در تیم کارشناسی ایران حضور دارند.

طرفین تاکنون ساعت های متمادی جلسات فشرده ای داشته اند تا ساز و کار اجرای توافقنامه ژنو را تعیین کنند. به گفته منابع دیپلماتیک، هیات کارشناسان 1+5 نیز طی سه روز گذشته در همین زمینه چندین جلسه مشترک داخلی برگزار کرده است.

پیش از این، طرفین مذاکرات خود را در 18 آذرماه در وین برای تعیین ساز و کار اجرایی توافقنامه ژنو آغاز کرده بودند که این مذاکرات به دلیل اقدام وزارت خزانه داری آمریکا در 21 آذرماه مبنی بر افزودن نام 19 فرد و شرکت به فهرست تحریم ها علیه جمهوری اسلامی ایران متوقف شد و هیات ایرانی به تهران بازگشت.

به گفته «مرضیه افخم» سخنگوی وزارت امور خارجه طرفین به دنبال تعیین یک روز مشخص برای اجرایی کردن توافقنامه ژنو هستند.

این در حالی است که باراک اوباما رییس جمهوری آمریکا روز گذشته (جمعه) در واکنش به تلاش برخی سناتورها برای تصویب تحریم های بیشتر علیه ایران گفت: اگر واقعا بدنبال توافق با ایران هستیم، نباید تحریم جدید تصویب شود.

«جی کارنی» سخنگوی کاخ سفید نیز اعلام کرد که اگر تحریم جدیدی در کنگره علیه ایران تصویب شود، اوباما آن را وتو خواهد کرد.

جمهوری اسلامی ایران و 1+5 پس از بیش از یک دهه مذاکره درباره برنامه صلح آمیز ایران سوم آذرماه به توافق اولیه دست یافتند تا طرفین اقداماتی اعتماد ساز را در طول دوره 6 ماهه انجام دهند.

بر اساس این توافق غنی سازی 5/3 درصد ایران ادامه می یابد اما ایران فعالیت های خود در تاسیسات سوخت هسته ای نطنز،فردو یا راکتور اراک را گسترش نخواهد داد.

همچنین تهران نیمی از اورانیوم موجود غنی شده 20 درصد خود را به صورت اکسید 20درصد برای تولید سوخت راکتور تحقیقاتی تهران ذخیره می کند و بقیه را به مواد کمتر از 5 درصد رقیق خواهد کرد.

بر اساس این توافق که سازمان تحریم ها علیه جمهوری اسلامی ایران متزلزل می شود، حدود 20 میلیارد دلار از درآمدهای نفتی و پتروشیمی ایران در طول دوره 6 ماه قابل دسترسی خواهد بود.







تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۳۹۲ - ۰۷:۴۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن