واضح آرشیو وب فارسی:فارس: در جريان مسابقات قهرماني جانبازان و معلولان كشوروزنهبردار قزويني عنوان نايبقهرماني را تصاحب كرد
وزنهبردار قزويني در جريان مسابقات قهرماني جانبازان و معلولان جوانان كشور عنوان نايبقهرماني را تصاحب كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس از قزوين، مسابقات قهرماني جانبازان و معلولان كشور در حالي با حضور برترينهاي اين رشته ورزشي به ميزباني تهران برگزار شد كه محمدحسين قنبري ورزشكار استان قزوين موفق شد با درخشش در اين مسابقات ضمن كسب عنوان نايبقهرماني گردنآويز نقره را از آن خود كند.
قنبري اين ورزشكار جانباز و معلول استان در حالي موفق شد اين عنوان ارزشمند را از آن خود كند كه در دسته 107 كيلوگرم به مصاف فولاد سرد رفت و توانست با شكستن اين مانع نام خود را در مسابقات قهرماني وزنهبرداري جانبازان و معلولان جوانان كشور جاودانه كند.
افتخارآفريني اين ورزشكار قزويني در حالي براي اين رشته ورزشي در سطح استان رقم خورد كه احمد ملاحسيني دبير هيئت ورزشهاي جانبازان و معلولين استان قزوين در گفتوگو با خبرنگار فارس در قزوين گفت: با نمايش درخشان قنبري در جريان مسابقات قهرماني كشور به احتمال فراوان اين ورزشكار ارزنده استان به اردوي تيم ملي وزنهبرداري جانبازان و معلولان كشورمان دعوت ميشود.
وي با اشاره به اينكه تيم وزنهبرداري جانبازان و معلولان استان در اين مسابقات از وجود سه ورزشكار ديگر در بخش بزرگسالان استفاده ميكرد، افزود: البته هيچ كدام از نمايندگان استان موفق نشدند عملكرد قابل قبولي را از خود به نمايش بگذارند و همين امر موجب شد تا آنان روي سكو قرار نگيرند.
دبير هيئت ورزشهاي جانبازان و معلولين استان قزوين با اشاره به كسب تك مدال ارزشمند نقره اين ورزشكار جانباز استان بيان كرد: هدايت و مربيگري تيم قزوين در اين رقابتها بر عهده مجيد منصوري بود.
ملاحسيني با اشاره به حضور تيمهاي فيروز الوند و قزوين در مرحله دوم ليگ دسته اول واليبال نشسته باشگاههاي كشور اضافه كرد: اين دو نماينده استان با ارائه بازيهاي خوب و عملكرد درخشان خود در مرحله نخست اين رقابتها جواز حضور در مرحله دوم را كسب كردند و بايد اواسط دي ماه خود را براي رويارويي با حريفان آماده كنند.
وي خاطرنشان كرد: تيم ارداق ديگر نماينده استان در مسابقات ليگ دسته اول واليبال نشسته باشگاههاي كشور هم در جريان مرحله نخست اين رقابتها حضور داشت كه البته در پايان بازيكنان اين تيم موفق نشدند جواز حضور در مرحله دوم را به دست آورند.
انتهاي پيام/77004/غ30
شنبه 30 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 104]